Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

QUOTE(Lachesė @ 2011 02 08, 13:07)
... ar yra kokių naujovių dekupažo pasaulyje iš esmės? Bite, turėtum gi ką nors užsislėpusi žinoti smile.gif

Neslepiu nieko...O klausimas geras. Pati net susimąsčiau...Teko būti italų firmos (nesunku suprasti, kokios wink.gif ) seminare...Naujovių yra tiek, kiek rasta įdomių įvairių technikų derinių viename, tarkim, kad ir po dekupažo stogu... Pačioj technikoj kažko ypač stulbinančio kaip ir nelabai... g.gif Kitoms technikoms yra puikių naujovių.
Gal ir gerai, kad dekupaže viskas tarsi nusistovėję,- lieka daugiau galimybių atrasti kažką naujo.
Kai pasižiūriu dekoruojančiųjų darbus, smagu darosi, kaip išradingai randami sprendimai. Tikrai smagu tokius dalykus matyti, ypač tas idėjas, kurios būna paprasčiau paprasto...Žiūri ir galvoji, kad, rodos, jau seniai tai mintyse gyvena, juk taip paprasta, bet...nė velnio, kažkam tai atėjo tiesiai iš dangaus...wink.gif O kai atrodo paprasta, vadinasi, tobula mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 08 vasario 2011 - 17:53
QUOTE(Lachesė @ 2011 02 08, 01:13)
Džiuga, kaip eksperimentas???

Skilo, bet smulkiai, bet gerai biggrin.gif Primena kaip buna tikri indai keramikos skaldyta glazura tokia smile.gif Po triju dienu uzlakavau vienu sluoksniu, dabar stovi antra diena, po dar keliu bandysiu lakuot normaliai po karta i diena. Ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 02 05, 17:14)
Aciu Bitei uz patarimus. Labai grazus va toks dekoravimas strukturine pasta. Labai grazus spalvinimas. Kaip uztepti pasta kad taip graziai gautusi?  ax.gif
user posted image

biggrin.gif cia mano, as turiu spec menteles, jos skirtos strukturinems pastoms delioti, bet puikiai tinka ir kreditine tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(lina_vid @ 2011 02 05, 19:19)
Aciu, Andrev.
O kaip jus manot cia paprasta strukturine pasta, ar granuliuota? O gal dar kazkokia spec. rusis yra?  g.gif

Si pirkta is artmanijos.
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 07, 21:55)
Siaip labai jau neskanus komentaras pacios....
Senbuves gal ir zino, gal mokytoja ir nera pati geriausia, bet pradziai tikrai pakanka... O pati ka nors esate sukurusi (mokymus, internetini puslapi... na, ka nors) isskyrus rasyma SM?

o uz temos parodyma, tai aciu  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif del pirmo sakinio. Labai negrazu. Man asmeniskai jos darbai ikvepe kurti ir mokytis sio meno paciai jeigu ka cool.gif Po to seke Lacheses darbai surasti jos albumelyje, patiko daiktu ivairove, kurie buvo dekoruoti. Ir pradejau.

Beje - as vietomis naudoju lipala ir be problemu, jis nepakeiciamas klijuojant filca i dezutes ir dar kai kur smile.gif Esu isbandzius 8 klijus, todel nereikia sakyti, ka nors man smile.gif As pastoviai ju turiu bent 4 rusis, neskaitant dar tekstiliniu ir porceliano...Labai megstu eksperimentus, dzin kad kazkas sugedo, kazkas sureagavo net po metu, bet manau kalte besikeiciancio oro buvo, daikto veziojimo po skirtingas vietas. Bet is to mokaisi juk., kitaip nieko idomesnio nepasieksi. ax.gif
Atsakyti
Džiuga, super! lauksiu eksperimento tęsinio smile.gif o dėl lipalo, tai aš išnaudoju (išnaudodavau) klijuodama tuos baltuosius servetėlių sluoksnius reljefiškai, nes po to viską uždažydavau akrilu, tai jis tikrai nepamainomas, kai reljefinti reikia didelį plotą ax.gif
Atsakyti
[quote=Džiuga+,2011 02 08, 21:08]
biggrin.gif cia mano
Papildyta:

Labai grazi dezute wub.gif
As tepiau su pirstais, tapsnojau, tai anaiptol taip graziai nesigavo, bet rezultatas kaip pirmo blyno, vis tiek nenuvyle rolleyes.gif

Dar turiu toki klausimuka. Ar imanoma isvalyti itrintus porporina trukius?
Atsakyti
pavalykite su aliejumi, jeigu jo užteks, tai tiesiog išplaus miltelius.
Atsakyti
[quote=lina_vid,2011 02 08, 21:18]
[quote=Džiuga+,2011 02 08, 21:08]
biggrin.gif cia mano
Papildyta:

Labai grazi dezute wub.gif
As tepiau su pirstais, tapsnojau, tai anaiptol taip graziai nesigavo, bet rezultatas kaip pirmo blyno, vis tiek nenuvyle rolleyes.gif

Dar turiu toki klausimuka. Ar imanoma isvalyti itrintus porporina trukius?
[/quote]
jei isdziuve, manau sunkiai... As kai noriu isvalyt aliejinius, tai aliejuka toki naudoju, patina oil taip ir vadinasi. Tai jis skirtas skiesti patina,aliejinius, galima tiesiog seno daikto atspalvi daiktui suteikt ir be sendinimo.Tai tas aliejukas nuvalo gerai man.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 02 08, 11:31)
Super geras postas...nuotaikinga aciu tau uz ji 4u.gif , galvojau, kad cia as viena tokioj nevilty smile.gif

a kadgi teisybę prašiau... (kaip sakoma "за державу обидно")

Ačiū kad palaikai 4u.gif . Laikausi už tavyyy mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo momentas, kai dėl šitų dalykų norėjau išsiregistruoti iš forumo,tiek buvo įdėta į viską, dar kai mano paraše rado kelių metų senuno skelbimą, kad MB pardavinėja akvariumo šakas (fotkis yra mūsų bendras) aš net nežinojau to biggrin.gif iškniso... Tai man jau buvo plaukas telikęs iki kantrybės trūkimo.
Aišku tikrina žmonės, kurie ne patys tas taisykles sugalvojo, bet tikrai jos ne puoselėja ir skatina, o žlugdo naujienas, norą.

Nežinau, ką šiomis sąlygomis galima išauginti, kokią atmosferą savitarpio pagalbai ir bendruomenės stiprinimui.

Dėl žmonių, kuriuos pažįstu čia likau, taip kad labai sutinku su Nuotaikinga 4u.gif
Atsakyti
Teko kalbėtis su viena iš moderatorių. Kai pamatai vaizdą iš kitos pusės, viską šiek tiek kitaip supranti.
Visas gerumas, o ir bėda ta, kad SM šitokio populiarumo... wink.gif
Čia visos ir glaudžiamės. Ir tenka taikstytis su reikalavimais, kurie kilę visai iš kitokių tikslų, kurių mums norėtųsi. Va, tada ir išgaruoja visas entuziazmas tarsi oras iš balionėlio. Iš vienos pusės, kas būtų SM, jei ne čia užsukančios, ką ten užsukančios...atiduodančios daug savo laiko, žinių, geranoriškumo ir kt.
Iš kitos pusės, kas liktų iš to geranoriškumo, jei ne SM?
Vadinasi, kažkokia simbiozė būtina. Suvaldyti tvarką tokios auditorijos bendravime... g.gif
Na, nežinau...Tai tiesiog mintys garsiai, be jokių išvadų ir netgi tvirtos nuomonės...
Ateiname tarsi svečiai, bet ilgiau pabuvę norėtume jaustis šeimininkėmis. O kaip turėtų būti iš tikrųjų?
Atsakyti
Skaičiau aš jūsų temas, ir noriu pasitikslinti, ar gerai supratau, kad norėdama dekupažuoti kartoninę dėžutę, kurios paviršius yra blizgus, slidus, su paveikslėliais (na kur būna supakuotos bet kokios ne maisto prekės iš parduotuvės), reikėtų pirmiausia paviršių padengti gruntu, ir tada dažyti ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 10, 15:48)
Skaičiau aš jūsų temas, ir noriu pasitikslinti, ar gerai supratau, kad norėdama dekupažuoti kartoninę dėžutę, kurios paviršius yra blizgus, slidus, su paveikslėliais (na kur būna supakuotos bet kokios ne maisto prekės iš parduotuvės), reikėtų pirmiausia paviršių padengti gruntu, ir tada dažyti ir t.t.?

as ne visada gruntuoju, as su lengvu glaspoperiu nutrinu pavirsiu, tada dazau
Atsakyti