Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

QUOTE(linksmulka @ 2011 10 14, 20:21)
Labutis, visoms  smile.gif

Gal galit pasakyti, kaip jus klijuojat juosteles prie dekupazintu dezuciu? Bandziau ir vienaip ir kitaip niekaip nesigauna taip graziai, kaip jus cia rodotes  ax.gif
aciukas is kart  4u.gif

Esu klijavis su laku-tai yra istepi laku juostele ir prispaudziu arba karsti klijai. Kazkaip atrodo tvirciausiai laikosi. Poto ta jusotele galima nupurksti laku (jau paklijuota).
Atsakyti
Aš klijavau su klijais, skirtais rankdarbiams, po to dar užlakavau.
Atsakyti
As bandziau su dvipuse lipnia siaura juostele, bet truputi iskile gavosi, dar su moment crystal - lyg neblogai arba su laku smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif

Bet man su paprastu laku kazkaip nesigavo, nelipo jos , su karstais klijais ... jie persisviete per juostele g.gif , o su rankdarbiu dar nebandziau, reikia pabandyti smile.gif
Atsakyti
su klausimu as cia- ar yra kam taip buve- nudazau medine dezute gruntu, poto kokiais dviem baltu dazu sluoksniais, bet po kiek laiko kai kur islenda kazkoks geltonumas. kame problemos g.gif ?
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif 4u.gif
net nezinau nuo ko pradeti.
Gal pradesiu nuo to, kad turiu sena stala, noreciau ji prikelti antram gyvenimui dekupazo deka - pasendinti. Bet ne karto nesu to dariusi, todel klausimas, gal patartumet man imtis to paciai, ar ne, visgi, manau darbo yra nemazai (noriu balto baltutelio su itrukimais arba krastu nusidevejimais". Tai ir nezinau, labai noriu pabandyti, o ir pinigu naujam graziam stalui nelabai yra. Nors isivaizduoju, kad ir visos tos prekes nera pigios. Siaip, dazyti man patinka biggrin.gif tik va, abejoju ar sugebesiu. Tai gal kas galit duoti patarima? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zirze, jei tavo vizijose baltas stalas "nusidėvėjusiom" briaunom, tai nei ypatingų investicijų (dažai, baigiamasis lakas), nei kažkokios patirties, žinių ar gebėjimų. Tikrai sugebėsi wink.gif
Tik susižinok, kaip tai daroma ir būtinai pabandyk ant mažų paviršių.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pasijuokime:

http://www.dormeo.lt...kupazas.htm?t=a

Jei merginos "mokosi" iš tokio a-lia "šaltinio" tada suvokiama, kodėl tokius briedus kartais temoje klausinėja lotuliukas.gif ))))

Įdomu - ten google transleiteris ar "gyvai" kas vertė? g.gif lotuliukas.gif )))
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 27, 18:51)
Labas vakaras smile.gif  4u.gif
net nezinau nuo ko pradeti.

paskaityk šioje temelėje http://www.supermama...howtopic=576887
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 10 27, 23:10)
Zirze, jei tavo vizijose baltas stalas "nusidėvėjusiom" briaunom, tai nei ypatingų investicijų (dažai, baigiamasis lakas), nei kažkokios patirties, žinių ar gebėjimų. Tikrai sugebėsi wink.gif
Tik susižinok, kaip tai daroma ir būtinai pabandyk ant mažų paviršių.
Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 10 27, 23:35)

dekui uz pagalba, manau dar cia uzsuksiu patarimu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
atejau patarimo 4u.gif dariau dezute su beicu. dar ant virsaus akrilinius dazus gtepiau. dabar kai tepu su akriliniu laku, man tepasi tas beicas. ar tas lakas laikys ji? ar butinai sintetinio reikia. jau tris sluoksnius tepiau, bet vistiek jis tepasi..
is anksto labai aciu uz patarimus aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
ir dar viena beda.. doh.gif naudoju perfetto stambu dvikomponenti. ant vienos dezutes viskas gerai, ant kitos darabt ir uztepus antra sluoksni, atsilupinejo krastai verysad.gif verysad.gif galvojau kad paseno priemone, bet ne ant visu taip.. anksciau taip nebudavo, ka negerai darau verysad.gif bijau, kad teks perdaryti dezute..
Atsakyti
Sveikos,

Man iškilo problemėlė darant pakabą. Kaip klijuojate servetėlę - ištisai ar dalimis? Juk pakaba lenkta, tai visą dedant gali nelikti paveikslėlio norimo viduryje ar galuose ir pan.
O kaip viršų ir apačią klijuojate. Matau, kad daug kur paveikslėlis eina ir viršutinėje kraštinėje, tai tiesiog tą pačią servetėlę lenkiate, ar atskirai klijuojate g.gif ?

Ačiū
Atsakyti