Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

QUOTE(nameja @ 2011 09 27, 15:03)
aciu:)
bet dar klaisimas, kodel tada tas fonas nera melynas? 4u.gif

taigi mėlynas smile.gif Gal šiek tiek nuo apšvietimo, fotografavimo atrodo blankesnis g.gif

iš bėdos galima kirpti "plačiau" o paskui ta likusią serv. iki motyvo daryt tokia spalva koks yra fonas. tik reiktų tą daryt taip, kad nesimatytų kur baigiasi motyvas, tos kirpimo linijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 27 rugsėjo 2011 - 14:12
gal kas patartu kaip graziai didesni gabala serveteles priklijuot jos nesugaranksciuojant? su lygintuvu jau bandziau, viskas gerai isejo, bet va kai kur su juo nepalyginsi, o kad ir kaip bandyciau su teptuku, nu niekaip doh.gif glamzosi jei ne vienam kraste tai kitam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 27, 15:17)
gal kas patartu kaip graziai didesni gabala serveteles priklijuot jos nesugaranksciuojant? su lygintuvu jau bandziau, viskas gerai isejo, bet va kai kur su juo nepalyginsi, o kad ir kaip bandyciau su teptuku, nu niekaip  doh.gif glamzosi jei ne vienam kraste tai kitam verysad.gif

jau radau pati atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri duos patarimu.. man graziai pavyksta priklijuoti servetele ant pakabos, bet niekaip negaliu graziai tu krasteliu su svitriniu popieriumi nugramdyti, lieka tokiu apkramtymu vietom, nors ir stengiuosi krastelius geriau priklijuoti. g.gif
[C:/123]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nameja: 27 rugsėjo 2011 - 15:30
QUOTE(nameja @ 2011 09 27, 16:21)
merginos, gal kuri duos patarimu.. man graziai pavyksta priklijuoti servetele ant pakabos, bet niekaip negaliu graziai tu krasteliu su svitriniu popieriumi nugramdyti, lieka tokiu apkramtymu vietom, nors ir stengiuosi krastelius geriau priklijuoti. g.gif
ikelciau foto, bet nesugebu... doh.gif

gal nepalauki kol isdzius gerai?
Atsakyti
gal ir bus ta priezastis:) aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite pasakyti, koks lakas tinka "solo goya" dvikomponenčiui sendintojui?
Atsakyti
Sos - reikia patarimo - is kur jus gaunate tu ale burbuliu kur uzdeate ant pakabu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 09 28, 22:15)
Sos - reikia patarimo - is kur jus gaunate tu ale burbuliu kur uzdeate ant pakabu  ax.gif

Ir dar sakykit (mane i6tiko kurybine krize) ar kriksto deze labiau tinka kai buna suangelu motyvais?o gal tinka ir su vaikiskais motyvais?Pasimeciau ir nebezinau doh.gif
Atsakyti
Žinau, užmėtysite mane akmenais ax.gif , bet visvien pabandysiu paklausti - peržiūrėjau temas iki 36 temos, bet konkretaus atsakymo į savo klausimą taip ir neradau. Ieškojau info nete ir susidariau tokį vaizdą - ar galite mane pataisyti ar teisingai supratau blush2.gif Info iš visokių psl, nes konkrečiai kažkaip niekur neradau...O gal dar mažai temu peržiūrėjau ax.gif
Noriu klijuodi atspausdintą paveiksliuką rašaliniu spausdintuvu, mano veiksmai:
1. Atspausdinu paveikslėlį (jis turi nepažeisti autorinių teisių smile.gif );
2. Nupurškiu sintetiniu laku kokius 5-7 kartus
3. Merkiu į vandenį ir ten palaikau (iki 5 minučių)
4. Tada patrinu paveikslėlį iš blogos pusės, kad pasidarytų plonesnis
5. Tada jį išdžiovinu? Ar nereikia?
6. Tada jį klijuoju? Kaip supratau klijus tepu po paveiksliuku?

Pataisykite mane prašau jei kas ne taip ax.gif Tiesa, o paveikslėlį iškerpame prieš mirkyma ar po jo?

Ačiū ir žemai jums lenkiuosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 09 29, 07:48)
Žinau, užmėtysite mane akmenais ax.gif , bet visvien pabandysiu paklausti - peržiūrėjau temas iki 36 temos, bet konkretaus atsakymo į savo klausimą taip ir neradau. Ieškojau info nete ir susidariau tokį vaizdą - ar galite mane pataisyti ar teisingai supratau blush2.gif Info iš visokių psl, nes konkrečiai kažkaip niekur neradau...O gal dar mažai temu peržiūrėjau ax.gif
Noriu klijuodi atspausdintą paveiksliuką rašaliniu spausdintuvu, mano veiksmai:
1. Atspausdinu paveikslėlį (jis turi nepažeisti autorinių teisių smile.gif );
2. Nupurškiu sintetiniu laku kokius 5-7 kartus
3. Merkiu į vandenį ir ten palaikau (iki 5 minučių)
4. Tada patrinu paveikslėlį iš blogos pusės, kad pasidarytų plonesnis
5. Tada jį išdžiovinu? Ar nereikia?
6. Tada jį klijuoju? Kaip supratau klijus tepu po paveiksliuku?

Pataisykite mane prašau jei kas ne taip ax.gif Tiesa, o paveikslėlį iškerpame prieš mirkyma ar po jo?

Ačiū ir žemai jums lenkiuosi. 4u.gif

Jei spausdini paveiksliuką rašaliniu spausdintuvu, tai būtinai reikia nupurkšti laku, nes kitaip spalvos pabėgs
Kodėl nori ploninti paveiksliuką, gali juk visą motyvą klijuoti neploninat. Priklijavus nesimatys kraščiukų, o nereikiamas vietas gali pertapyti foną, paslėpti, perpiešti....
Nors jei nuspręsi ploninti, tai nuploninus nereikia jo džiovinti, klijuojamas paveiksliukas turi būti pamirkęs vandenuke. Klijus tepi ant klijuojamo darbo ir klijuoji paveiksliuką. Išlyginus paveiksliuką, kad nebūtų oro pūslių ir tarpų paveiksliuko viršų taip pat turi padengti klijais.
Mano darbai daryti su spausdintu paveiksliuku:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 09 29, 06:53)
Ir dar sakykit (mane i6tiko kurybine krize) ar kriksto deze labiau tinka kai buna suangelu motyvais?o gal tinka ir su vaikiskais motyvais?Pasimeciau ir nebezinau doh.gif

Jei pagal užsakymą darot, tai klauskit užsakovo, o jei ne, tai taip kaip jum geriau atrodo. 4u.gif
Man tikrai nereiktų krikštadėžės tik su angelais smile.gif
Atsakyti