Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

Future-bride jei norit popigiaja pasidarykit pati. Turbut nesilanket dekupazo parduotuvej ir nematet kiek priemones kainuoja.

istikro pastaruoju metu uzmusa doh.gif . susidarai tokia nuomone, kad zmoguij reikia primoketi, kad tau suteiktu garbe daryti jam dezutes.

Merginos idomu pasidare ar Jums irgi tas pats?
Atsakyti
buvau susidūrusi su tokia problema, tai labai padėjo, kai užsakovui kainą išskirčiau dalimis- savikaina+darbas. Viskas tampa labai aišku.
Atsakyti
Lachesė aciu! Po ilgos pertraukos su dvikomponente isejo jau laaabai smulkus itrukimai, tai su mano al. dazais nieko neisejo. Valiau su vatspiritu ir al. dazus nuvaliau, o pavirsius liko matinis. Pabandysiu dar karta, tik itrukimus pasistegsiu didesnius padaryti ir paziuresiu ar kas gausis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 16 rugsėjo 2011 - 22:20
Pas ka galėčiau pasimokinti Vilniuje dekupažo? blush2.gif
Atsakyti
Vilniuje neabejotinai kreipciausi pas Lachesė. Tik nzn ji zadejo i pajury persikelti. Parasykite jai asmenine zinute ar dar tebegyvena vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 09 16, 08:42)
Future-bride jei norit popigiaja pasidarykit pati. Turbut nesilanket dekupazo parduotuvej ir nematet kiek priemones kainuoja.

istikro pastaruoju metu uzmusa  doh.gif . susidarai tokia nuomone, kad zmoguij reikia primoketi, kad tau suteiktu garbe daryti jam dezutes.

Merginos idomu pasidare ar Jums irgi tas pats?

Nezinau, niekas labai nesigincija ir nesidera, bet neretai buna, kad parasius "kiek kanuoja", zmogus dingsta biggrin.gif biggrin.gif Issigasta, matyt... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena blush2.gif
as cia naujoke, bandau daryt darbelius ir turiu problema, kazkodel nulakavus ir jam nudziuvus vis teik darbeliai limpa doh.gif naudoju akrilini laka, niekaip nesuprantu ka darau ne taip, rodos ir isdziovinu sluoksnius gerai ir nestorai tepu. Gal patarsit biggrin.gif kas cia ne taip
Atsakyti
yra akriliniu kurie lipnus palieka nesvarbu kaip lakuosi. parasykite koky naudojate ax.gif
Atsakyti
Kvartetuk, kaimynka, tu, pažiūrėk į mano profilį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 19 rugsėjo 2011 - 16:48
QUOTE(kvartetas @ 2011 09 19, 16:01)
yra akriliniu kurie lipnus palieka nesvarbu kaip lakuosi. parasykite koky naudojate ax.gif

Sadolin celco aqua 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 19, 17:47)
Kvartetuk, kaimynka, tu, pažiūrėk į mano profilį biggrin.gif

as kaip visada nematau profiliu doh.gif . niekad pirma neuzmatau kol nepasako paziurek biggrin.gif . nu jega thumbup.gif , reiktu gal pasiorganizuot koky meetuka temini. ziauriai seniai tokio neturejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 20 rugsėjo 2011 - 07:29
smile.gif pagrindinė mano tema, kuria dabar galiu atsakingai kalbėti yra remontas biggrin.gif ir šiaip visokie namų rakandai. Aš už susitkimą, tik dar šiek tiek vėliau, dabar vis bandau sustyguoti savo galvą Klaipėdos režimu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 20 rugsėjo 2011 - 08:31