QUOTE(bite @ 2011 06 30, 01:23)
Shabby, trafaretai, tapyba...Nuriebalinti spiritu ar fairy. Dėl grunto. Didesnį kiekį reikia rinktis statybinių medžiagų parduotuvėje, prieš tai susiradus gerą konsultantą. Drąsiai ir reikliai viską aiškintis.
Šiaušti švitriniu.
Šiaušti švitriniu.
Na savo ruda spinta jau nuploviau, nusipirkau svitrinio popieriaus, bet, vienoje vietoje pabandziau patrinti-tai visa ruda spalva nusitrina. O as nusprendziau spinta "daryti" shabby technika, tai jei man visa ruda spalva nusisveis , o pagrinda planuoju sviesios spalvos-tai nebeliks man rudu patrynimu? ar is karto jau numatyti kurias vietas tepsiu vasku ir ju nesveisti , ar as nusipirkau per daug grubleta svitrinio porpieriaus pavirsiu?
Na ir suvargau su geru konsultantu del grunto. Papasakojau kad noriu atnaujinti savo spinta ir po siausimo svitriniu popieriumi noriu ja nugrunduoti o tada dazyti. Jis pasiziurejo i mane keistai ir sako tai pirkit is karto dazus kurie yra grunto pagrindu. Bet jie visi aliejinio tipo. Paklausiau ar turite tokiu akriliniu-tai pasake spalvu p[asirinkimas menkas, reiketu jau maisyti spalvas.
galvoju gal tada nusipirkti tokius grunto pagrindu akrilinius baltus dazus ir nusipirrkti spalva ir imaisyti i juos. Na zodziu nebezinau kaip cia geriau pasielgus. Niekada nebuvau susidurusi su gruntu, visada galvojau kad jis tirstos konsistencijos, o pasirodo skystas . ir yra ten visokiausiu pries plyteliu klijavima, sienom, medziui (manau sitokio man ir reiktu).