Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

laba diena, as tikrai ne i tema cia, bet gal yra kokia dekupazuotoja is Mazeikiu? smile.gif tureciau uzsakyma jai smile.gif (butu gerai kad atsilieptu ta mergina, kuri Kaukuciui daro dekupazuotas dezutes) i az jei galima, temos nelabai seku 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Bite smile.gif
O kuo priklijuoti geriausia juosteles, ypač nėriniuotas, kad nepermirktų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintan: 18 gegužės 2011 - 13:16
QUOTE(bite @ 2011 05 13, 18:44)
Pirmiausia tai reikia susitarti, kas ką ryžiniu vadina...Visai tikėtina, kad Office1 ima tokį prie ryžinio popieriaus net negulėjusį standų plaušo "popierių" ir spausdina, jį vadindami ryžiniu. Jei imamas tikro ryžinio, paklijuoto ant paprasto popieriaus lapo "sumuštinis", tai ten tada blondinė dirba...wink.gif

ryzinis ir yra ryzinis, o sumustiniu - sumustiniu.
as savo popieriu nesiausi, paruosta, priklijuota, ryzini ir dekupazui skirtos parduotuves. likau patenkinta rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintan @ 2011 05 18, 13:12)
Ačiū, Bite  smile.gif
O kuo priklijuoti geriausia juosteles, ypač nėriniuotas, kad nepermirktų  blush2.gif

Čia vieno būdo taip pat nėra.
Klijuojama sausais klijais, laku, tekstiliniais klijais.
Dabar jau galiu pasirinkti sau patikusius būdus. Klijuoti sausais klijais ir...užlakuoti laku (manau, tai praktiška). Jei juostelės nenorima lakuoti, išskirčiau labai gerą priemonę-dvipusę lipnią klijavimo juostelę. Tai paprasčiausia ir lengviausia.
QUOTE(bambooce @ 2011 05 18, 22:40)
ryzinis ir yra ryzinis, o sumustiniu - sumustiniu.
as savo popieriu nesiausi, paruosta, priklijuota, ryzini ir dekupazui skirtos parduotuves. likau patenkinta rezultatu smile.gif

Aš pavadinau tokiu "sumuštiniu" tai-paprastas popierius su priklijuotu ryžiniu, o ne sumuštinių popierius. Jei tokį "sumuštinį" ėmė spausdinti, tai tikrai kažko nesusigaudo. Spausdintuvas pareis garantuotai. Laiko klausimas.
Viską įvertinus spausdinu ant paprasto popieriaus ir nesuprantu, kam reikia tų plonųjų. Juk dirbame su popierium ir vargo nematom...
O vistik galima patikslinti, koks tai ryžinis? Kokio formato? Kaip ryžinė servetėlė, tasai ploniukas labai permatomas?
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 05 18, 22:06)
Čia vieno būdo taip pat nėra.
Klijuojama sausais klijais, laku, tekstiliniais klijais.
Dabar jau galiu pasirinkti sau patikusius būdus. Klijuoti sausais klijais ir...užlakuoti laku (manau, tai praktiška). Jei juostelės nenorima lakuoti, išskirčiau labai gerą priemonę-dvipusę lipnią klijavimo juostelę. Tai paprasčiausia ir lengviausia.

Aš pavadinau tokiu "sumuštiniu" tai-paprastas popierius su priklijuotu ryžiniu, o ne sumuštinių popierius. Jei tokį "sumuštinį" ėmė spausdinti, tai tikrai kažko nesusigaudo. Spausdintuvas pareis garantuotai. Laiko klausimas.
Viską įvertinus spausdinu ant paprasto popieriaus ir nesuprantu, kam reikia tų plonųjų. Juk dirbame su popierium ir vargo nematom...
O vistik galima patikslinti, koks tai ryžinis? Kokio formato? Kaip ryžinė servetėlė, tasai ploniukas labai permatomas?

stai toks: (tik baltas)
user posted image
Bite, koks skirtumas koks formatas, gali pats susikarpyti nors ir i skutelius. Vakare imesiu paveiksliuka kaip atrodo atspausdinta. as pretenziju neturiu i gauta rezultata.
o jai ju printeris suges - man nuo to nei silta nei salta. ir be to kodel jis turetu sugesti?
Atsakyti
bambooce, skirtumas, koks formatas yra toks, kad vargu bau, ar būna tikras ryžinis A4-to. Jei spausdinama ant A4, dažniausiai tai-ne ryžinis, o kitoks, kažkokio keisto plaušo, standus ir kietas. Todėl taip ir klausiu, kad lengviau išsiaiškinti būtų...wink.gif Nematau prasmės ant to "plastmasės gabalo" spausdinti. O jei tikras, tada problemos su printeriu, jis neišvengiamai suges, čia tik laiko klausimas...O suges nuo karštyje apsilydžiusių klijų, kuriais "sumuštinis" būna suklijuotas, nuo jų apsivels būgnas.
Nesinori nemalonumų nei sau, nei kitiems...
Matai, kaip...Mes diskutuojame forume, kurį skaito daug žmonių. Atsakomybė nuo to nesumažėja, kad ir kaip mums būtų "nei šilta, nei šalta"...

Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 05 23, 21:07)
bambooce, skirtumas, koks formatas yra toks, kad vargu bau, ar būna tikras ryžinis A4-to. Jei spausdinama ant A4, dažniausiai tai-ne ryžinis, o kitoks, kažkokio keisto plaušo, standus ir kietas. Todėl taip ir klausiu, kad lengviau išsiaiškinti būtų...wink.gif Nematau prasmės ant to "plastmasės gabalo" spausdinti. O jei tikras, tada problemos su printeriu, jis neišvengiamai suges, čia tik laiko klausimas...O suges nuo karštyje apsilydžiusių klijų, kuriais "sumuštinis" būna suklijuotas, nuo jų apsivels būgnas.
Nesinori nemalonumų nei sau, nei kitiems...
Matai, kaip...Mes diskutuojame forume, kurį skaito daug žmonių. Atsakomybė nuo to nesumažėja, kad ir kaip mums būtų "nei šilta, nei šalta"...

Mano ryzinis buvo 1m x 50cm. Klijavau su sausais klijais smile.gif
Kadangi printers buvo ne mano, man del to galvos neskauda
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2011 05 25, 14:54)
Mano ryzinis buvo 1m x 50cm. Klijavau su sausais klijais smile.gif
Kadangi printers buvo ne mano, man del to galvos neskauda

Bambooce, pacituosiu, nuo ko viskas prasidėjo:
QUOTE(bambooce @ 2011 05 08, 12:02)
Sveikos merginos,

Norejau paklausti kur Kaune butu galima atsispausdinti paveiksliuka ant ryzinio popieriaus lazeriniu spausdintuvu?

Vadovaujantis tavo nuostatomis, tai-ne mūsų paveiksliukai, bet dėl spausdinimo sprendimo mums turi skaudėti galvą?
Liūdna, kad taip yra žmonėse verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 05 25, 23:04)
Bambooce, pacituosiu, nuo ko viskas prasidėjo:

Vadovaujantis tavo nuostatomis, tai-ne mūsų paveiksliukai, bet dėl spausdinimo sprendimo mums turi skaudėti galvą?
Liūdna, kad taip yra žmonėse verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nesupratau ka norejot tuo pasakyti.
ir aplamai, uzsukau i temute pasiteirauti o jus ieskote priekabiu, koks popierius, kokio dydzio, kokio storio, sumustinis, ne sumustinis, koks kieno printeris...
Atsakyti
bambooce Nepyki ant Bitės, ji nusimano puikiai savo darbą ir nori tik gero patardama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 27, 11:04)
, ji nusimano puikiai savo darbą ir nori tik gero patardama smile.gif

noreciau patarimo del dvikomponenecio sendinimo dala,skilinejimas gaunasi ,bet kaip reikia itrinti juos kazka darau ne taip doh.gif ir naudoju tos firmos skilimams skirta pasta,ant tamsaus pageindo gavosi neblogai matosi,bet ant sviesaus nelabai matosi tie itrukimai turiu 3spalvas pastos bandziau su visoms doh.gif jei matosi iktukimai tai labai murzinas atrodo pavirsius,jei ji daugiau pavalau ir itrukimai pasivalo g.gif nezinau ar cia suprantamai parasiau blush2.gif bet gal kuri gali parasyti ar nuoroda imesti laisvesniu laiku kaip tuos itrukimus paryskinti kad graziai atrodytu aciu 4u.gif
Atsakyti
nu mergaitės sakykit. Padariau daiktelį ir jį jau porą kartų nulakavau. dabar žiūriu žiūriu ir prašosi jis man sendintojo. Kažin kaip laikytų sendintojas? nes lakas tai mano paprastas akrilinis. o sendintojas - stamoperios sottile. Mąstau kad gautųsi viskas, tik ar patvaru, kaip laikui bėgant niekas ar nesikeistų? nors jei gerai pamenu kažkas net kartą nulakuodavo prieš tepant sendintoją 4u.gif
Atsakyti