Koxamte, peržiūrėjau darbelių galeriją ir einu až rašyti, nes nesmagu žiūrėti į tokį pagalbos šauksmą tylomis...
QUOTE(bambooce @ 2011 05 11, 18:21)
....
nebent turi kur draugų, kurie arba namuose turi, arba dirba firmoje, turinčioje lazerinį spalvotą, ir tyyyyliai nesireklamuodami kad tai daro, atspausdintų, bet jei oficialiai - niekas neleis gadinti spausdintuvo.
Papildyta:
QUOTE(laurutee. @ 2011 05 12, 22:40)
hey. nesuprantu, kokią klaidą darau... su tom pačiom priemonėm pabandė sesuo, jai puikiai ėjosi. :?
sesuo tepė gerokai plonensius sluoksnius. Pastorinai, tik tiek
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 05 12, 21:59)
nebent turi kur draugų, kurie arba namuose turi, arba dirba firmoje, turinčioje lazerinį spalvotą, ir tyyyyliai nesireklamuodami kad tai daro, atspausdintų, bet jei oficialiai - niekas neleis gadinti spausdintuvo.
Office1 tai daro
QUOTE(laurutee. @ 2011 05 12, 21:40)
hey. nesuprantu, kokią klaidą darau dedama sendinimo techniką, nes ji vis man gaunasi tokia labai dideliais gabalais, ryškumas tarpais. su tom pačiom priemonėm pabandė sesuo, jai puikiai ėjosi. :?
Sesers paklausk...
Jei trūkis stambus, vadinasi, kaip jau teisingai pasakyta, tepta labai storai.
Jei nėra ryškumo, sluoksniai neišdžiūvę. Kokia priemonė?
QUOTE(bambooce @ 2011 05 13, 17:22)
Office1 tai daro
Pirmiausia tai reikia susitarti, kas ką ryžiniu vadina...Visai tikėtina, kad Office1 ima tokį prie ryžinio popieriaus net negulėjusį standų plaušo "popierių" ir spausdina, jį vadindami ryžiniu. Jei imamas tikro ryžinio, paklijuoto ant paprasto popieriaus lapo "sumuštinis", tai ten tada blondinė dirba...
Sveikos, gal kas galite parekomenduoti kokį konkretų laką, kuris tiktų naudoti su dvikomponenčiu stamperijos "cracle medium"? Kaip supratau, akrilinis su šia priemone netinka? Aš pabandžiau ant mėginuko atsargiai nulakuoti nerchau akriliniu, atrodo, nieko bloga neatsitiko, bet vis dėlto darbelio lakuoti nesirįžtu Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėte informacija, ką jūs naudojate. Ar tikrai "cracle medium" pjaunasi su akriliniu laku?
Nesipjauna.
Stamperijos Sottilei netinka akrilinis, o Medium'ui tinka.
Stamperijos Sottilei netinka akrilinis, o Medium'ui tinka.
Dėkoju
Sveiki,
Kazkada ir as dekupazavau:)))) Dabar namie liko daugybe ivairiu originaliu serveteliu, galeciau perleisti visa kolekcija uz simboline kaina. Jei kam idomu, brukstelkit i AZ. As esu Vilniuje, Justiniskese. Uzsuksit, paziuresit ir man namus atlaisvinsit.
Kazkada ir as dekupazavau:)))) Dabar namie liko daugybe ivairiu originaliu serveteliu, galeciau perleisti visa kolekcija uz simboline kaina. Jei kam idomu, brukstelkit i AZ. As esu Vilniuje, Justiniskese. Uzsuksit, paziuresit ir man namus atlaisvinsit.
gal ir mano skelbimukas sudomis ką nors http://mano.1001ideja.lt/
Galimi keli būdai:
spausdinimas-pridekupuojama kaip ir paveikslėlis.
deginimas-pradžioje, kol medis grynas
rašymas ranka vandeniui atspariu markeriu, rapitografu, akrilu(truputį skiedžiama vandeniu, kad gautųsi plona linija)
trafareto pagalba
lipdukais
Viskas atliekama prieš lakavima.
Būdas pasirenkamas pagal skonį, gebėjimus, patirtį, tikslą, turimas priemones, kitas galimybes.
spausdinimas-pridekupuojama kaip ir paveikslėlis.
deginimas-pradžioje, kol medis grynas
rašymas ranka vandeniui atspariu markeriu, rapitografu, akrilu(truputį skiedžiama vandeniu, kad gautųsi plona linija)
trafareto pagalba
lipdukais
Viskas atliekama prieš lakavima.
Būdas pasirenkamas pagal skonį, gebėjimus, patirtį, tikslą, turimas priemones, kitas galimybes.