Blyn bet kaip dekupazas mires sakes kaip cia ramu Net keista....
Kas liecia kontakta su maistu, ekologija, vaikams sertifikuoti visokie lakai, gruntai ir beicai tai zinau tik zodziu nupasakoti kur yra URMO BAZEJE Kaune, bet nors nusisauk pamirsau ju pavadinima Ten skyrius toks atskiras "trukinukyje" bet tame naujesniame arciausiai saldainiu fabriko ir panasiai tiesiai jeigu iseitum is 2 sandelio saldainiu fabriko kryptimi, tai tas vagonelis butu tiesiai priesais nosi. Aiskiai matos viduje spalvotos beicuotos lentos ir panasiai. Reiktu uzeiti ir kalbetis, vyrukas ten sedi vienas tai bais bendruati norisi jam , jau kai uzkalbinsi tai turesi beda viska isklausyti kokiu ten stebuklu jie turi
merginos, help
mirtinai šiandien reikia Artmanijos sendintojo "Antika" II-ojo komponento, bent 10-es mililitrų - neužsukau iki galo dangtelio ir uždžiūvo, o Artmanija kaip tyčia neturi pardavime..
Gal kas galėtu "inpilt" Vilniuje??
mirtinai šiandien reikia Artmanijos sendintojo "Antika" II-ojo komponento, bent 10-es mililitrų - neužsukau iki galo dangtelio ir uždžiūvo, o Artmanija kaip tyčia neturi pardavime..
Gal kas galėtu "inpilt" Vilniuje??
Na...turiu Juokingiausia, kad nebeturiu 1-ojo antikos, o šis taip ir stovi "be darbo". Kažkaip keistai ilgai artmanija nebegauna antikos
Norėčiau patarimo ,
dariau knygoms skirtukus ir bandžiau briaunas bei patį kraščiuką murzinti aliejiniais dažais. Viskas atrodė gražiai, bet kai nulakavau akriliniu laku, tos vietos kur buvo aliejiniai dažai atsilupinėjo . Gal reikia kelias dienas palaukt, nuriebalint ir tada lakuot, arba lakuoti spiritiniu laku?
dariau knygoms skirtukus ir bandžiau briaunas bei patį kraščiuką murzinti aliejiniais dažais. Viskas atrodė gražiai, bet kai nulakavau akriliniu laku, tos vietos kur buvo aliejiniai dažai atsilupinėjo . Gal reikia kelias dienas palaukt, nuriebalint ir tada lakuot, arba lakuoti spiritiniu laku?
aliejinių dažų džiūvimas vyksta ilgokai- apie savaitę jeigu storesnis sluoksniukas ir ilgiau. lakuoti būtų gerai sintetiniais lakai, bet jeigu lakas akrilinis, tai dažai turi būti idealiai išdžiūvę ir nebus riebalini.
Noriu sužinoti jūsų nuomonę
Ar galima dekupažuoti kiaušinus? Na, tikrus, išvirtus ir paskui juos valgyti?
Aišku, nenaudojant lako ir sendinimo. Tik su lipalu priklijuoti mažus motyvus...
Patarkit .
Ar galima dekupažuoti kiaušinus? Na, tikrus, išvirtus ir paskui juos valgyti?
Aišku, nenaudojant lako ir sendinimo. Tik su lipalu priklijuoti mažus motyvus...
Patarkit .
aš taip nedaryčiau, kažkaip man įskiepyta,kad valgomi tik su svogūnais dažyti kiaušiniai. BET, mes valgome tiek visokio "gėrio", kad dekoruotas kiaušinis tikrai nenuvarys nuo kojų...
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 11, 23:19)
aš taip nedaryčiau, kažkaip man įskiepyta,kad valgomi tik su svogūnais dažyti kiaušiniai. BET, mes valgome tiek visokio "gėrio", kad dekoruotas kiaušinis tikrai nenuvarys nuo kojų...
pritariu 100% labai graziai gaunasi dekupazinti kiausinius..bet ar juos valgyti nezinau nuo koju nenuvarys tai tikrai...
Kiek pamenu, tuo ryškiaspalviu laku visad buvo duodama vaikams marginti kiaušinius. Dar dažydavom, o ir dabar dažom medvilnės dažais. Svogūnų lukštais įvairiais būdais dažant taip pat kartais buvo dedama tų dažų kad ir po kruopelytę. Juk tai tikrai baisi chemija.
Nemanau, kad dekupažo klijai blogiau.
O šiaip...merginos, norit, išduosiu vieną paslaptį?
Imam krakmolą, miltus, galų gale, išsiverdam kleisterį ir klijuojam servetėles.
Prisiklijuoja puikiai. Kaip tokie kiaušinukai elgiasi toliau (jei koks vaikiukas šlapiom rankytėm čiuptels, ar ką...), nežinau. Bet, manau, toms, kurios labai rūpinasi ekologiškais sprendimais, šis visai puikus
Nemanau, kad dekupažo klijai blogiau.
O šiaip...merginos, norit, išduosiu vieną paslaptį?
Imam krakmolą, miltus, galų gale, išsiverdam kleisterį ir klijuojam servetėles.
Prisiklijuoja puikiai. Kaip tokie kiaušinukai elgiasi toliau (jei koks vaikiukas šlapiom rankytėm čiuptels, ar ką...), nežinau. Bet, manau, toms, kurios labai rūpinasi ekologiškais sprendimais, šis visai puikus
O aš praeitais metais kiaušinio baltymu klijavau - patikėkit - norėdama nenulupsi
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 04 18, 17:44)
O aš praeitais metais kiaušinio baltymu klijavau - patikėkit - norėdama nenulupsi
O kaip kaip viską darėt?
Nugi ant balto, kietai virto kiaušinio dėjau iškirptus smulkius motyvus, pirštą mirkiau į kiaušinio baltymą ir klijavau