Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

QUOTE(flyone @ 2011 03 30, 22:12)
Gal kuri bandėte dekupažuoti paprastą molinį vazoną? Ar reikia prieš tai ji gruntuoti? Neatsitiks kaip prieš tai rašiusiai?  4u.gif

QUOTE(Ice Princess @ 2011 03 31, 12:42)
Aš kai dekupažinau molinį vazoną negruntavau. O vazonas puikus, stovi ant palangės  biggrin.gif

as daziau su kempinele 2 kartus akriliniais daziais - tai neislindo pagrindas... graziai gavosi ir lygiai nudazyta (negruntavau - tik svariai nuploviai)
pagrindas islindo kai su teptuku ir tik 1 karta daziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 03 31, 13:35)
as daziau su kempinele 2 kartus akriliniais daziais - tai neislindo pagrindas... graziai gavosi ir lygiai nudazyta (negruntavau - tik svariai nuploviai)
pagrindas islindo kai su teptuku ir tik 1 karta daziau  g.gif

as daziau su kempinele 2 kartus ir man islindo geltoni plemukai..bet nebuvau nuplovus vazonelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(neriiinga @ 2011 03 31, 11:20)
Va kas del popieriu tai as zinau smile.gif

Labai malonu, kad parašėte 4u.gif
Situacija tokia, kad pvz. aš atsineščiau į spaustuvę A4 formato lapą, kuris būtų aplankstytas sumuštiniams skirtu popieriumi. Paveikslėlio man reikia būtent ant sumuštinių popieriaus.
Tad domina, ar priimtų tokį "paruoštą" lapą? g.gif
Atsakyti
Apie vazonus radau atsakymą 40 temoje (aš vis dar renku info, vien iš Bites postų turiu jau 6 lapus ir dbr pačiai gėda dėl pirmųjų klausimų, kai atsakymai senesnėse temose) blush2.gif

Lachesė
post 2010 03 21, 11:11
Paskelbta: #121
vazonams labai gerai naudoti statybinį giluminį gruntą, taip pat yra ir spec prekėse gruntų, o dar išeitis- naudoti skiestą akrilinį laką, skiesti apie 10%. Tada surišamos molio dulkės ir dekoras žymiai patvaresnis, tą reikėtų daryti ir iš išorės, ir iš vidaus.

--------------------

Gal nesupyksite dėl šios naudingos citatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prašau Jūsų pagalbos 4u.gif pradėjau daryti sau servetėlinę ir apsižioplinau, kadangi galvojau kad turiu dvi servetėles doh.gif , o pasirodo turiu tik vieną cry.gif labai ieškau tokios servetėles gal kas turit, labai lauksiu per a.ž

user posted image

kad nebūtų poster_offtopic.gif priimu kritiką (liapsusai dar neužglaistyti cool.gif )

Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Silver Cityje pažiūrėkite. Vilniuje prie senukų prekybos centro. Ten šias servetėles esu pastebėjus.
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 04 01, 15:35)
Silver Cityje pažiūrėkite. Vilniuje prie senukų prekybos centro. Ten šias servetėles esu pastebėjus.

Ačiū 4u.gif bet man tolokai iš pajūrio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 04 01, 15:17)
Ačiū  4u.gif  bet man tolokai iš pajūrio  rolleyes.gif

O aš lyg tai panašią esu mačiusi Klaipėdoje, „Banginis“ prekybos centre, silver city. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 04 01, 19:26)
O aš lyg tai panašią esu mačiusi Klaipėdoje, „Banginis“ prekybos centre, silver city.  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 04 01, 13:25)
user posted image

kad nebūtų  poster_offtopic.gif  priimu kritiką (liapsusai dar neužglaistyti  cool.gif )

Dėkoju iš anksto  4u.gif

Labai grazu!user posted image

klausimelis...kas tie liapsusai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 01, 22:04)
klausimelis...kas tie liapsusai? smile.gif

Ačiū blush2.gif ties ertme kairėje pusėje plyšo servetėlė tai reikės taisyt, vienoj vietoj kampas netinkamai užlenktas, o ir raukšlyčių yra ax.gif Čia gal dėl nekokios kokybės foto, sunku įžiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 04 01, 20:27)
Ačiū  blush2.gif ties ertme kairėje pusėje plyšo servetėlė tai reikės taisyt, vienoj vietoj kampas netinkamai užlenktas, o ir raukšlyčių yra  ax.gif  Čia gal  dėl nekokios kokybės foto,  sunku įžiūrėt  rolleyes.gif

na foto nieko nemautau blogo...ziauriai grazu 4u.gif vat man dar neikandama kaip galima serveteles klijuoti ant kitokio pagrindo nei baltas..juk servetele prasciau matos,ar nea? smile.gif
Atsakyti