Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

Sveikos auksarankes! 4u.gif

Dziugu,kad esate..galima ismokti is jusu patarimu dekupazo meno.aciu 4u.gif

Taigi visas priemones turiu ,dabar tik reikia noro ir minciu ka grazinti..manau mane priimsite i savo gretas ir padesite geriau susivokti dekupazo burtuose smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir ašuser posted image

Aš kol kas tik knygą "1001 idėja" įsigyjau, forumą studijuoju, renku info ax.gif Priemonių pirkimui dar nesiryžtu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Labai pradejo zaveti auskariukai, kaip idetas pavizdelis. okie ryskus, nesendinti. Gal galit paaiskint kaip padaryt ir kokiu priemoniu reikia?
user posted image
Atsakyti
Mergaites, labas 4u.gif

norejau paklausti, ar Kaune yra mergaiciu, kurios uzsiimtu papuosti du butelius dovanai? kokia butu kainyte bent mazdaug? noretume su nuotraukomis gal... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 03 28, 07:09)
Sveikos. Labai pradejo zaveti auskariukai, kaip idetas pavizdelis. okie ryskus, nesendinti. Gal galit paaiskint kaip padaryt ir kokiu priemoniu reikia?

O jei taip paskaičius bent vieną temą, gal ir klausimų nekiltų g.gif

Jei trumpai, 100proc. garantuoti negaliu,bet pati daryčiau taip:
paruoštas medinis pagrindas, nudažytas šviesia spalva, užklijuotas atspausdintas paveiksliukas, paveiksliuko neuždengtas plotas nudažytas juodai, nulakuota.
Priemonės: medinis pagrindas, dažai, paveiksliukas, klijai, lakas, teptukai
smile.gif

QUOTE(lekitra @ 2011 03 28, 07:30)
Mergaites, labas  4u.gif

norejau paklausti, ar Kaune yra mergaiciu, kurios uzsiimtu papuosti du butelius dovanai? kokia butu kainyte bent mazdaug? noretume su nuotraukomis gal...  ax.gif

Laba,
rankdarbių skelbimų skyriuje yra tema Ieškome kas pagamintų, gal ten parašykit g.gif
(aš tai tiesiog peržiūrėčiau dekupažu užsiimančių merginų tėmeles ir bandyčiau tiesiogiai klaust) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 28 kovo 2011 - 08:17
Sveikos,

Noriu paklausti dėl darbelių šlifavimo blush2.gif , kaip suprantu reikia su švitriniu popieriumi? o jei klijuota servetėlė, ne depupažinis popierius ar spausdintas paveiksliukas, ar servetėlė nepasižeis? Ir kaip žinoti iki kokio lygio šlifuoti, kad per daug nenusitrintų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 28, 09:16)
Laba,
rankdarbių skelbimų skyriuje yra tema Ieškome kas pagamintų, gal ten parašykit g.gif
(aš tai tiesiog peržiūrėčiau dekupažu užsiimančių merginų tėmeles ir bandyčiau tiesiogiai klaust) 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2011 03 25, 19:12)
Va kaip šaunu Bite mane papildė  thumbup.gif
g.gif  Reiktų pasiskaityti ankstesnes temas. Tačiau kaip pirmam kartui ir iš karto vestuvėms labai jau rizikinga  mirksiukas.gif

o gal kas galetu Kaune esantis padaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 28, 08:16)
O jei taip paskaičius bent vieną temą, gal ir klausimų nekiltų g.gif

Jei trumpai, 100proc. garantuoti negaliu,bet pati daryčiau taip:
paruoštas medinis pagrindas, nudažytas šviesia spalva, užklijuotas atspausdintas paveiksliukas, paveiksliuko neuždengtas plotas nudažytas juodai, nulakuota.
Priemonės: medinis pagrindas, dažai, paveiksliukas, klijai, lakas, teptukai

Kam po spausdintu paveikslėliu dažyti baltai? Na, nebent tai kažkas plono, bet čia
geriausia spausdinti lazeriniu spausdintuvu ant popieriaus ir juo klijuoti visą auskaro paviršių. Tuomet nebus iškarpos briaunų.
Paveikslėlį imti didesnį nei pagrindas, o klijams išdžiūvus, kraštus "nuimti" švitriniu.
Tada dažyti auskaro briauneles. Lakuoti, švitrinti, lakuoti, šv..., lakuoti...kol jau tiks kokybė.
QUOTE(gintan @ 2011 03 28, 08:24)
Sveikos,

Noriu paklausti dėl darbelių šlifavimo blush2.gif , kaip suprantu reikia su švitriniu popieriumi? o jei klijuota servetėlė, ne depupažinis popierius ar spausdintas paveiksliukas, ar servetėlė nepasižeis? Ir kaip žinoti iki kokio lygio šlifuoti, kad per daug nenusitrintų? ax.gif

Koks paveikslėlis bebūtų klijuojamas, ir ant jo tepami klijai (servetėlė, ryžinis-antvirš tepant), taigi, paveikslėlis apsaugotas išdžiūvusių klijų sluoksnio.
Kaip nepažeisti? Pažiūrėti.
Atsakyti
Kad jau palietėt paveikslėlių, spauzdintų lazeriniu spauzdintuvu temą, gal galite patarti, kokį popierių naudojate dažniausiai? 4u.gif

Beje, ar priima spauzdinimui pvz. copy1 atsineštą popierių sumuštiniams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 03 27, 22:03)
Jungiuosi ir ašuser posted image

Aš kol kas tik knygą "1001 idėja" įsigyjau, forumą studijuoju, renku info ax.gif  Priemonių pirkimui dar nesiryžtu blush2.gif

sveika prisijungus! brangokas menas - dekupazas smile.gif
Papildyta:
As ateinu su savo darbeliu! 4u.gif
user posted image
nudaziau vazoneli tapsnojant kempinele smile.gif
user posted imageuzklijavau ryzini popieriu...nulakavau du kartus..

bet turiu klausimeli profesionalem...... KODEL NUDAZIUS VAZONELI ATSIRADO NERYSKUS GELTONI PLEMUKAI?
Atsakyti
Sveikos. Gal žinot kur dingo „Mano Hobi. Dekupažas“ žurnalas?
Atsakyti