Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 43

ALIEJINIAI thumbup.gif žinok eis kaip sviestas smile.gif tik pasilik laiko rezervą džiūvimui. Kažkada rodžiau dėžutę, viskas aliejum sendinta, gali iš laimės nugriūti, kaip smagiai murzinasi ir valosi ilgai ir lengvai, jeigu persigalvoji.

Atsakyti
Oi, aplenkė mane Lachesė...wink.gif
Skaitau ir linksma daros, nes numačiau atsakyti taip:
"Lachesė tau patartų tik aliejinius, aš bandyčiau akriliniais arba su lako spalvinimu..." lotuliukas.gif

Dar pastaruoju metu labai smagiai murzinasi su "Blending gel'iu" arba kitu kuriuo nors akrilinių dažų džiūvimą lėtinančiu mediumu ir one stroke potėpiais arba ir be jų...

Atsakyti
lotuliukas.gif Bitut, negaliu aš irgi tverti iš juoko, žinok, vakar norėjau rašyti,kad Bitė apie gelio privalumus dar pridurtų!
Šiaip dėl gelio aš irgi už thumbup.gif patiko man jis labai labai! padariau ne vieną darbą,kur gelis suvaidino pagrindinį vaidmenį murzinime. O turint užtikrintą sumanymą ir nedrebančią ranką, ir lakas, ir akrilas puikios priemonės. Bet mano mylimiausias aliejus wub.gif dėl tos puikios sviestinės konsistensijos ir kad iš karto spalvotas.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 25, 00:39)
ALIEJINIAI  thumbup.gif  žinok eis kaip sviestas smile.gif tik pasilik laiko rezervą džiūvimui. Kažkada rodžiau dėžutę, viskas aliejum sendinta, gali iš laimės nugriūti, kaip smagiai murzinasi ir valosi ilgai ir lengvai, jeigu persigalvoji.

nu aš ir taip mąsčiau nes akrilas greit džiūsta tai velnias žino kaip gautųs. savaitės padžiūvimui tikiuosi užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 03 25, 11:29)
nu aš ir taip mąsčiau nes akrilas greit džiūsta tai velnias žino kaip gautųs. savaitės padžiūvimui tikiuosi užteks  lotuliukas.gif

Esu bandžiusi su beicu irgi superiniai sendinasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2011 03 25, 12:59)
Esu bandžiusi su beicu irgi superiniai sendinasi  thumbup.gif

nu pasakok. aš tai beicą turiu milteliais iš dėdės baldžiaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 03 25, 12:53)
nu pasakok. aš tai beicą turiu milteliais iš dėdės baldžiaus  ax.gif

Aš su skystu beicu, bet tas skystumas tai toks ne kaip vandenelis būna. Turiu dar iš seniau: Antinikis medium Kai užklijuota servetelė paviršiuje su šiuo beicu galima ar su kempinėle ar tamponėliu patapšnoti, patrinti, perteklių nuvalyti, jei matome kad per daug, su švariu drėgnu skudurėliu galima nuvalyti ir vėl "peckelioti" iki norimo rezultato. O sendinimas atrodo taip: user posted image
Atsakyti
Pritariu Raselei, labai gerai ir su beicu...Tarp kitko, bet kurioje stadijoje: prieš klijuojant servetėlę (nutamsinant kraštus), klijuojant (klijų teptuką kyštelint į beicą, kai klijuojami tie ploteliai, kuriuos "murzinam"), po klijavimo (kaip dalijasi Raselė), lakuojant (į laką įmaišant beico)... Net jei jis vandeninis, net jei ir visai skystas. Su vandeniniu dirbant, procesas taip pat lengvai valdomas...Galima jį skiesti iki norimo atspalvio, galima maišyti spalvas tarpusavyje, galima dirbti su kelių spalvų beicu, naudoti jį vėlgi su tuo pačiu blending gel'iu, nors vandeniniam beicui pastarojo vaidmenį puikiai atlieka vanduo, gal tik tirštesnėj gel'io konsistencijoj sklandžiau, palaipsniškiau galima spalvinimą suintensyvinti ar užgesinti.
Avijacija, murzink ir išmurzinsi... wink.gifsmile.giftongue.gif
Jei ką, kviesk talką...Žinai, kad mes galim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

nieko nezinau apie dekupaza... beveik nieko smile.gif man reikia papuosti du butelius vestuvems. Ka ir su kuo daryti? ar brangiai kainuoja tos priemones? ar geriau kazko paprasyti, kad padarytu, ir sumoketi uz tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 03 25, 15:45)

žinau kad galit lotuliukas.gif bariukas dar be viršaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2011 03 25, 15:47)
Sveikos mergaites 4u.gif

nieko nezinau apie dekupaza... beveik nieko smile.gif man reikia papuosti du butelius vestuvems. Ka ir su kuo daryti? ar brangiai kainuoja tos priemones? ar geriau kazko paprasyti, kad padarytu, ir sumoketi uz tai?  g.gif

mokytis reiktų ant mėginukų arba daiktų,kurių negaila sugadinti...man, vestuvės atrodo per svarbus įvykis, kad "pirmus blynus" ten eksponuot ax.gif žinoma, jei turite laiko ir noro išmokti, savų rankų darbas būtų neįkainojamas 4u.gif čia tik mano nuomonė, ji gali nesutapti su kitų forumo dalyvių nuomone mirksiukas.gif

Aviacija, Bite, užsimaniau murzint, ačiū už postūmį, nes viena dėžutė vis laukė be vizijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 03 25, 14:45)
Pritariu Raselei, labai gerai ir su beicu...Tarp kitko, bet kurioje stadijoje: prieš klijuojant servetėlę (nutamsinant kraštus), klijuojant (klijų teptuką kyštelint į beicą, kai klijuojami tie ploteliai, kuriuos "murzinam"), po klijavimo (kaip dalijasi Raselė), lakuojant (į laką įmaišant beico)... Net jei jis vandeninis, net jei ir visai skystas. Su vandeniniu dirbant, procesas taip pat lengvai valdomas...Galima jį skiesti iki norimo atspalvio, galima maišyti spalvas tarpusavyje, galima dirbti su kelių spalvų beicu, naudoti jį vėlgi su tuo pačiu blending gel'iu, nors vandeniniam beicui pastarojo vaidmenį puikiai atlieka vanduo, gal tik tirštesnėj gel'io konsistencijoj sklandžiau, palaipsniškiau galima spalvinimą suintensyvinti ar užgesinti.

Va kaip šaunu Bite mane papildė thumbup.gif

QUOTE(lekitra @ 2011 03 25, 15:47)
Sveikos mergaites 4u.gif

nieko nezinau apie dekupaza... beveik nieko smile.gif man reikia papuosti du butelius vestuvems. Ka ir su kuo daryti? ar brangiai kainuoja tos priemones? ar geriau kazko paprasyti, kad padarytu, ir sumoketi uz tai?  g.gif

g.gif Reiktų pasiskaityti ankstesnes temas. Tačiau kaip pirmam kartui ir iš karto vestuvėms labai jau rizikinga mirksiukas.gif
Atsakyti