Bandyčiau daug kartų, bet ant juodraščio: kad ir kartono gabalėlių.
Naivu tikėtis einant tuo pačiu keliu gauti kitą rezultatą. Nors kažką reikia pakeisti. O geriausia-rasti priežastį. Bet ne ant gero darbelio. Pati šio derinio nežinau, bet nusiskundimų teko girdėti daug.
Dėkui jums už atsakymus. Bandysiu dar kartą pratestuot ant kokios lentelės.
merginos gal ne i tema, bet kazkur buvau uzmaciusi dekupazu prikelto pianino nuotraukele....
bet neberandu, gal kas kur matete ar pastebejote, buciau dekinga jei i az imestumete nuorodele ar nuotraukele, nes bijau praziopsot temukej ...
bet neberandu, gal kas kur matete ar pastebejote, buciau dekinga jei i az imestumete nuorodele ar nuotraukele, nes bijau praziopsot temukej ...
na aš su klausimu nelabai į temą, bet gal truputi ir į temą
Darau dabar dvi dovanėles dviem mergaitėms gimimo dienos proga ir norėjau paklausti kokia data yra rašoma ant darbelių - tikrosios gimimo dienos ar tos dienos kada švenčiama gimimo diena ir dovanėlė yra įteikta?
Taip pat ar yra rašoma vaikučio kuris įteikia tą dovaną vardas. Lyg pirmiau galvojau rašyti, bet dabar galvoju, kad nereikia. Kaip jūs darot?
Dėkui už atsakymą iš anksto!
Darau dabar dvi dovanėles dviem mergaitėms gimimo dienos proga ir norėjau paklausti kokia data yra rašoma ant darbelių - tikrosios gimimo dienos ar tos dienos kada švenčiama gimimo diena ir dovanėlė yra įteikta?
Taip pat ar yra rašoma vaikučio kuris įteikia tą dovaną vardas. Lyg pirmiau galvojau rašyti, bet dabar galvoju, kad nereikia. Kaip jūs darot?
Dėkui už atsakymą iš anksto!
Tokių dalykų nedariau, tačiau asmeniškai aš rašyčiau tikrąsias gimimo dienas
QUOTE(Sig @ 2011 03 03, 18:27)
Tokių dalykų nedariau, tačiau asmeniškai aš rašyčiau tikrąsias gimimo dienas
ačiu, na iš tiesų gal logiškiau rašyti gimimo datą, o ne kitą dieną...
Yra visuotinai priimta taisyklė, kad rašoma tikroji data, kad ir kaip tai darytų auksarankės...
pritariu, kad reikia rasyti tikraja gimimo data, o ir juk varduka, kas dovanoja galima uzrasyti
ačiū
jau dovanėlės paruoštos
jau dovanėlės paruoštos
as su tokiu klausimuku..ar kuri bandet naudot eemulsinius dazus dekupazo darbuose? neapsiziurejus nusipirkau meginuka (maniau kad akriliniai),tai dabar nzn bandyt ar ne...gal kuri zinot kaip jie reaguoja su kokiom dekupazo priemonem?
Kiekvienas produktas turi aprašymą. Abejoju, ar kuri nors mūsų pasakys daugiau, nei pati galėtum iš jo sužinoti. Jei tai mėginukas ir informacijos negausiai, vis tiek, gi yra pavadinimas, o internetas daug žino...
Svarbiausia, kokiu pagrindu tie dažai. Paprastai nurodoma, kuo plaunami įrankiai ir jei vandeniu, tai, manau, puikiai gali naudoti, tik labai svarbu žiūrėti, kad kiekvienas sluoksnis išdžiūtų. Dar išsiaiškinčiau blizgumą. Patrauklesni, mano nuomone, matiniai.
Sėkmės aiškinantis, o paskui dar ir mums papasakok, kaip ir kas
Svarbiausia, kokiu pagrindu tie dažai. Paprastai nurodoma, kuo plaunami įrankiai ir jei vandeniu, tai, manau, puikiai gali naudoti, tik labai svarbu žiūrėti, kad kiekvienas sluoksnis išdžiūtų. Dar išsiaiškinčiau blizgumą. Patrauklesni, mano nuomone, matiniai.
Sėkmės aiškinantis, o paskui dar ir mums papasakok, kaip ir kas
biskuti isbandziau kas per daiktas,tie emulsiniai dazai.. tai pasidalinsiu,gal kam pravers..tai vandens pagrindo dazai,taip kad puikiai tinka dazyt dekoruojamus daiktelius,juos biskuti reikia skiesti su vandeniu,bet lb nedaug,graziai dengiasi..bandziau su vienkomponenciu laku(hobby line) tai skilineja,tik procesas vyksta biskuti leciau nei su akriliniais dazais ir skilimas kiek kitoks nei paprastai(o gal kaip nors kitaip laka uztepiau) kolkas tiek ziniu is mano bandymuko