Bazej jau senokai rubu neperku(maisto vaziuojam apsipirkt).Labai atbaide mane ivykis,kuris buvo pries 8menesius.Buvau ir su mama ieskojome man kokiu nors batuku,basuciu placiai pedai,nes i turimas jau kojos negalejau ikist Tai priejom prie vieno skyrelio(buvo isdeti ir rubai,ir batai).Mama pasiule man vienus,as mamai sakau,ne,nepatinka man(nepamenu,kas man ten juose nepatiko,bet ne apie tai).O ''pardaveja'' man ''maloniai'' pilna burna atreze ''Tai eik is cia,ko sustojai?" Zodziu,mandagumo ir bendravimo dazna ''pardaveja'' turetu pasimokyt
Pries keleta men. pavasariui ieskojau paltuko. vitrinoj nebloga pamaciau ir kaip tik tuo metu pardaveja plovesi grindis. sustojus apziurinejau. sakau ar galima uzeiti apziuretm pasimatout, tai ji man "jei pirksi tai uzeik, o jei ne tai ner ko eit". nu joooo, galvoju, tai is principo nejau, nors manau buciau ji nusipirkus.. O siapi tai pagrinde maisto vaziuojam apsipirkti..
As perku rubus ir urme kartais, tikrai yra visai neblogu (nekalbu apie tuos pigius kur dzinsai 55lt ir pan)
Papildyta:
Bateliu rasite, bet sukneliu tikrai ne Na nebent jums patinka senovisko, tortines ir baisios
Papildyta:
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 23, 12:21)
Sveikos, noriu paklausti, ar yra Urmo bezeje vestuviniu sukneliu ir bateliu? Ar yra is ko rinktis? Nezinau ar verta is Vln vaziuoti tenai...
Bateliu rasite, bet sukneliu tikrai ne Na nebent jums patinka senovisko, tortines ir baisios
Aciu, jau tuo isistikinau, batelius tikrai radau, bet sukneliu jeigu ir yra, tai - jos tragiskos apskritai, is rubu ten nieko gero...
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 28, 09:41)
Aciu, jau tuo isistikinau, batelius tikrai radau, bet sukneliu jeigu ir yra, tai - jos tragiskos apskritai, is rubu ten nieko gero...
as manau visur visko yra, jei turi aki,skoni ir bazei rasi ir bateliu ir sukneliu..(beje sis mano pasakymas nereiskia,kad as ta aki turiu ) beto nereikia ziuret i pigiausius rubus
QUOTE(kumiko @ 2012 05 29, 16:25)
as manau visur visko yra, jei turi aki,skoni ir bazei rasi ir bateliu ir sukneliu..(beje sis mano pasakymas nereiskia,kad as ta aki turiu ) beto nereikia ziuret i pigiausius rubus
Tai vat butent, kad ieskojau normalios sukneles, deja, arba nemoku ieskoti, arba ju ten tikrai nera.. nes radau tokia, kuria viena primygtinai siule.. tai pasakiau pardavejai, kad is bedos gal uzsideciau.. tai nustebo ir supyko Del bateliu, tai esu patenkinta
o ar kas nors eja pasiziuret akiniu remeliu, koktaktiniu lesiu bazese, maciau yra atsiras irengtas akinukai..
parasyta kad iskart gyd konsultacija ir galima insigyti akinukus. as noreciau lesius insigyti tai man reiktu iskart gyd konsultacijos, bet kazi kaip ten atsiliepimai
parasyta kad iskart gyd konsultacija ir galima insigyti akinukus. as noreciau lesius insigyti tai man reiktu iskart gyd konsultacijos, bet kazi kaip ten atsiliepimai
buvau ir aš Urme, tai darbinius marškinukus šiaip taip gavau, bet visa kita tai vajė, kainos užkeltos.
arta nescia pirkau suknele, nu tikrai labai grazia. esme tame kad man ji laabai patiko, be to buvau nescia ir buvo sunku vaiksciot, plius buvau su 2 metu vaiku. jeigu ne visi sie kriterijai, buciau nepirkus , nes mandagumo toks didelis ir apskritas nulis. mazdaug nepirksi vistiek tai ko ziuri.
kita karta vyrui odine rankine radau, nu labai patiko. tik paeiau paziuret kaip soko kaip pantera is kazkur, neciupinek sako visko is eiles. po poros "pasikoliojimu" nejau ten ilgai ilgai...
dauguma nemoka bendraut arba persa bele ka , bele tik pirk, nors akivaizdziai netinka, arba kazkodel isivaizduoja kad as tikrai nepirksiu...
kita karta vyrui odine rankine radau, nu labai patiko. tik paeiau paziuret kaip soko kaip pantera is kazkur, neciupinek sako visko is eiles. po poros "pasikoliojimu" nejau ten ilgai ilgai...
dauguma nemoka bendraut arba persa bele ka , bele tik pirk, nors akivaizdziai netinka, arba kazkodel isivaizduoja kad as tikrai nepirksiu...
gal žinote kurioje vietoj stilingi rankinukai, tašės? Kaip man pasakojo tai toj galerijoj kur daržovių turgus....Bet norėčiau tiksliau žinoti.
Urmo bazej nusipirkau keleta sukneliu,tiek i darba tiek laisvalaikiui. Su pardaveja paplepejom,kad jos visos is Turkijos. Taip noreciau nusipirkti dar kelias sukneles,cia kur gyvenu tokiu graziu su ziburiu nerasi,tiek darbe,tiek draugai giria. Gal zinote ar yra kokia online parduotuve,kuri prekiauja apranga,kuria pardavineja bazeje? Buciau labai dekinga