Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno URMO bazė

QUOTE(Gendre @ 2012 04 13, 15:35)
Idomus zmines, jei sako, kad batai padidinti tai gal butu tike  lotuliukas.gif keistas poziuris net nepasimatuot batu kurie patinka  doh.gif
3 dydziais? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 13, 16:13)
3 dydziais?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Dažnai būna, kad batai ar drabužiai būna uždidinti, ar užmažinti smile.gif Nusipirkau kelnes, ant jų rašo L dydį, nors aš visada nešioju 36 smile.gif
Atsakyti
Mano vyras nesioja taip pat 45-46, reta firma ar modelis, kad tiktu 44 dydis. Bet gi net paziurejus i bata matosi, ar tai "lopeta" nemaza, ar "vaikiskas" dydis smile.gif Batai tai ne rubas, neturi elastano, nesireguliuoja sagos ar kokia guma, rankoviu jiems neatlenksi biggrin.gif del to tikrai keistas pardavejos siulymas meginti peda ir pirstus susilankstyti i 3 dydziais mazesnius batus, pagal jos apskaiciavimus kazkiek didintus ax.gif

O siaip tokie ale triukai yra visu turgininku bruozas - jeigu pasakai, kad ieskai melynos maikutes ar rastuotu pedkelniu, jeigu tokio dydzio netures, tai ims siulyti raudona maike ir kuno spalvos pedkelnes lotuliukas.gif blush2.gif (cia kaip pavyzdys) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 13, 17:13)
3 dydziais?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Bazej labai daznas dalykas. Ka ten perku i dydzius net neziuriu tiesiog prasau pardavejos rubo ar batu, kuris atitiktu reikiama ir matuojuos ax.gif
Atsakyti
Gal zinote tiksliai, kur bazeje galima butu nusipirkti kokybisko apatinio trikotazo? Aciu.
Atsakyti
As daznas svecias bazej, viska perku ten. Kokybe kartais nuvilia. Pigiau bazej galima apsipirkti zalioj galerijoj, ten nuoma pigesne ir kainos mazesnes, nors nevisko. Batu kainas atidziai reik ziuret, buvau apsipirkus. Vakarine galerija visi labai megsta, ten galima irgi gerom kainom apsipirkti bet po praeitos vasaros man ten baisu. Kviepuot ner kuo, rubai limpa prie kuno, pasimatuot normaliai ner kaip.
Atsakyti
Vakar urme buvom,nusipirkau rankiniuką per petį,nepasakysiu vietos,nu žodžiu ten,kur jau nebėra raudonojo traukiniuko,praėjus sendaikčių ir karišką turgelį smile.gif ,ir odinę striukytę pas labai fainą merginukę 7 ar 8 sandėlys,kampe taip ta vietelė wub.gif
Kas keisčiausia,tai sunkiai radom,nes ne daug kas turėjo odinių striukyčių,tik tos vadinamos dublionkės po +-110 lt.
Ir pardavėjos visos malonios papuolė ir neįkyrios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(evases @ 2012 04 15, 23:01)
As daznas svecias bazej, viska perku ten. Kokybe kartais nuvilia. Pigiau bazej galima apsipirkti zalioj galerijoj, ten nuoma pigesne ir kainos mazesnes, nors nevisko. Batu kainas atidziai reik ziuret, buvau apsipirkus. Vakarine galerija visi labai megsta, ten galima irgi gerom kainom apsipirkti bet po praeitos vasaros man ten baisu. Kviepuot ner kuo, rubai limpa prie kuno, pasimatuot normaliai  ner kaip.

o kuri ten skaitosi
vakarinė
bei
žalioji
galerijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 21 balandžio 2012 - 08:27
QUOTE(*Min* @ 2012 04 21, 09:27)
o kuri ten skaitosi
vakarinė
bei
žalioji
galerijos?

Urmas
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 21, 09:30)

ačiukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar yra Urmo bezeje vestuviniu sukneliu ir bateliu? Ar yra is ko rinktis? Nezinau ar verta is Vln vaziuoti tenai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 23, 11:21)
Sveikos, noriu paklausti, ar yra Urmo bezeje vestuviniu sukneliu ir bateliu? Ar yra is ko rinktis? Nezinau ar verta is Vln vaziuoti tenai... schmoll.gif

Pagalbos.. 4u.gif
Atsakyti
Prieš gerus 7-8 metus ten esu pirkusi žieminį paltą. Iki šiol jį nešioju, kokybė puiki, nesiburbuliavo, nesipūkavo thumbup.gif
Paskutiniu metu buvau kelis kart užsukusi, bet nieko neužmačiau. Tiesiog žinau, kad tiek Bazėj, tiek Gariūnuose yra kas randa tikrai gražių, kokybiškų ir originalių drabužėlių, bet man tokiose vietose nesiseka. Niekad netinka medžiaga, modelis, dydis ar dar kas nors. doh.gif lotuliukas.gif Tai tiesiog net nebesivarginu, nei bazėj, nei kituose turguose smile.gif
Atsakyti