Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno URMO bazė

QUOTE(Shiraz @ 2012 04 04, 16:13)
kas labiausiai uzknisa bazej, tai tas pardaveju lindimas i akis ir siulymas kas visiskai netinka. kai buvau paaugle pirkdavau ten apatini trikotaza, tai kai pas mane visa laika krutine c-d buvo, jos man sugebedavo B ikist ir aiksint kad didesnio tikrai nereikia, o tai tik todel kad tokio neturedavo. aisku as ju taip ir nenesiodavau nes budavo nepatogu...

Na, jeigu jūs žinodama, kad B dydis netinka ir vistiek perkat, tai ką žinau biggrin.gif Š... pasiūlys, sakys, kad šokoladas, tai irgi pirksit? biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 04 06, 13:17)
Na, jeigu jūs žinodama, kad B dydis netinka ir vistiek perkat, tai ką žinau biggrin.gif Š... pasiūlys, sakys, kad šokoladas, tai irgi pirksit? biggrin.gif:D

Juk raso, pirko kai jauna buvo, paaugle !!! Butasis laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Alba_: 06 balandžio 2012 - 13:00
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 06, 13:00)
Juk raso, pirko kai jauna buvo, paaugle !!! Butasis laikas.

Koks skirtumas kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 04 06, 19:25)
Koks skirtumas kada smile.gif

pavydžiu jums, kad jūs nuo gimimo protinga ir klaidų nedarote...
Atsakyti
Taip, man buvo gal 13-14 metu, mama apie apatinio trikotazo dydzius nieko neaiskino ir kartu nejo, o pardavejos pakisdavo ka turedavo ir ispute akis sakydavo, kad cia viskas gerai, nors kaip minejau ikisdavo B dydi vietoj C, o as pati neturejau tiek supratimo schmoll.gif
Bet esme tame, kad uzsukus i baze po 12 metu vyksta tas pats, eini pro sona, o pardavejos puola kisti daikta, kuris ne tik, kad nepatinka, bet net neatinka dydzio blink.gif
Sakau, kad dabar kai esu suaugus, turiu supratima tai sugebu atsirinkti, bet tas ikyrumas dabar atbaido is viso ten koja kelti.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 04 06, 19:55)
pavydžiu jums, kad jūs nuo gimimo protinga ir klaidų nedarote...

Pavydėkit rolleyes.gif
Atsakyti
Pries gerus 5 m. teko pirkti odinius ilgaaulius batus vienoje is urmo krautuveliu. Nesioju iki siol. Patys megstamiausi ir smagiausi... Gamino juos Lenkijoje, maniau, kad kokybe bus prasta, taciau... super super super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Clure @ 2011 01 31, 22:49)
Na taip, pardavėjos arba per paslaugios, arba susiraukusios sėdi, neva "kiek čia dar po mano tavorą knisies"  doh.gif

savaitgalį po laaaabai ilgo laiko tarpo apsilankiau ir labai malonia nustebau radusi timpes (leggingsus ar kaip bepavadint...) tik už 22Lt (mačiau Zaroj labai panašias už 80Lt) ir dar nusižiūrėjau originalią suknelę draugės vestuvėms  clap.gif

Labai pritariu pirmam sakiniui wink.gif jom "pardavimo" moklsų reikėtų pasimokinti, viena iš priežasčių kodėl beveik nesilankau. Jei nors truputį pradėsi kokia preke domėtis, tai toks įkyrumas ir dar nepatenkintos būna, kad tik bėgti norisi toliau. Nors prekių niekada neknisu, esu drąsi ir jei ko reikia teiraujuosi, klausiu wink.gif

O kokiam sandėly tuos leginsus radai man reikia storesniu, nepermatomų, mačiau Gatos firmos būna net 300 den, bet niekur tokių nemačiau. Aplamai gal kas žinot kokiam sandėly gerų kokybiškų tamprių būna, man surasti ten be šansų smile.gif
Atsakyti
Bazese esu buvus tik viena karta ax.gif Pernai. Tai buvo tikrai geru dalyku pirkt ten, bet gal tik kokiuose 3juose "kioskeliuose" blush2.gif
Atsakyti
As taip pat kartais apsiperku Urmo Bazeje. Negaliu pasakyt, kad baze nusileidzia kokybe kokiai Vero Moda'i ir pan, o kainos panasios. Bet istikruju galima rasti net tu paciu prekiu kaip ir akropolyje ar kitame pc tik pigiau. Be to pasitaiko ir tokiu rubu ir kt. daiktu kurie pralenkia savo originalumu varda turinciu parduotuviu prekes.

Bet laaaaabai erzina pardaveju ikyrumas kaip jau daugelis minejo, bei pasikartojancios prekes sandelys is sandelio. Dar nepatinka ir tai, kad reikia skirti puse dienos ir nera nei kur pailset atsipust kazkaip neapgalvota. Juk pavarges zmogus jau nieko nemato. smile.gif
Atsakyti
mes ir bazese apsiperkame, aisku nervina tas kad labai kaikurios pardavejos lenda i akis, bet stengemes tada nuo tokios "begti" as turiu savo nuomone, ir jai ten paradaveja sako kad oi kaip grazu, kiap tau tinka ant kuno... bet ziurau i veitrodi ir matau savo nuomone apie rubus.. jai man tiks ir patiks tai pati is nuspresiu, o ne pardaveje, kurios darbas tik kad parduot

mums ir buvo ivairiu situaciju biggrin.gif
vyras ieskojo batu nesioja 45-46d. pristojam prie vienos, pamatome grazius batelius, paklausiam ar turi 45-46d.
sako pardaveje : neturiu, bet turiu tu paciu 43d jis padidintas
su vyru nusijuokem ir nuejom lotuliukas.gif

ir dar kas nepatinka jai pasakai savo nuomone apie ruba, pradeda akis draskyti pardavejos.

kazkada ejome batuku (kur butai toki i stiklinius iteiti reikia) ejome su vezimeliu, nes juk vaiko 1m prabudusio nepaliksiu kazinkur, o beto vezime ir prekiu buvo.
o pardaveje: vaikuti palikite kolidoriuje.
as: na aciu tada, visai neisime.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 04 13, 13:35)

mums ir buvo ivairiu situaciju  biggrin.gif
vyras ieskojo batu nesioja 45-46d. pristojam prie vienos, pamatome grazius batelius, paklausiam ar turi 45-46d.
sako pardaveje : neturiu, bet turiu tu paciu 43d jis padidintas
su vyru nusijuokem ir nuejom lotuliukas.gif

Idomus zmines, jei sako, kad batai padidinti tai gal butu tike lotuliukas.gif keistas poziuris net nepasimatuot batu kurie patinka doh.gif

Bazej labai daznai perkame maista, o i kitus skyrius labai retai nueinam, bet man visai ten patinka tikrai galima rast labai kokybisku ir idomiu drabuziu bei smulkmanu namams, tik tam reik laiko.
Atsakyti