Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno URMO bazė

Aš retkarčiais apsiperku. Tikrai įmanoma rasti normalių rūbų gerai pasivaikščiojus. Jei pasiseka, kartais net gan greitai smile.gif.
Tik pastebėjau, jei rūbas gražesnis, originalesnis, tai jo ir kaina ne tokia jau maža.
Atsakyti
O akropoly irgi lenda i akis, siulo, laukia uz kabinos ir klausia ar tinka, visur visokiu pardaveju pilna, ne tik bazej... wink.gif
Atsakyti
Bazej esu macius batu kur prekiauja Elegant line, rankiniu kaip Akropolyje,netgi Triumpfo apatiniu su visom etiketem. Taip,kad galima kazka rasti ir isigyt pigiau.Bet daugume prekiu ten vienodos ir uzejus i pora sandeliu i kitus gali jau ir neit.
Atsakyti
Gal kuriai teko bazėj užmatyt korsetukų, nešiojamų kaip viršutinis rūbas? Nelabai aš ten lankausi, tai nežinau, ar verta bazėj tokio daikto ieškot? Bet kad niekur daugiau Kaune nerandu... unsure.gif Arba jeigu randu tai maximum L, o man XL reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chandra @ 2011 02 14, 11:56)
Gal kuriai teko bazėj užmatyt korsetukų, nešiojamų kaip viršutinis rūbas? Nelabai aš ten lankausi, tai nežinau, ar verta bazėj tokio daikto ieškot? Bet kad niekur daugiau Kaune nerandu...  unsure.gif  Arba jeigu randu tai maximum L, o man XL reikia  blush2.gif

Na buvau bazej pries savaite, tai niekur neteko matyti...
Atsakyti
Batu is Urmo bazes neperku, kazkaip nerandu nei labai ypatingai graziu nei patogiu... o va kokia bliuskute ar megstuka tai nusipereku smile.gif o paskutini karta radau labai grazia kepure smile.gif
Atsakyti
Pirkau žieminį pašiltintą paltuką už 230lt berots, turėjau įtarimą, kad gali burbuliukais visas nueiti, kai pardavėjai tai pasakiau, ta išpūtė akis ir sako blink.gif tau ką, čia tau ne pigus paltas!
Įtarimai pasitvirtino labai greitai, su juo jau nebevaikštau, nes gėda į žmones eiti. Po to karto nebeperku ten nieko, apart apatinių.
Nors turiu šaunų megztuką, puikiai nešiojasi, bet turiu ir golfytę su privalumais - pažastys vėdinasi po pirmo užsidėjimo biggrin.gif jei suprantat apie ką aš.
Aš už posakį - šykštus moka dukart rolleyes.gif
Atsakyti
zinau kad yra dvi vietos kur pardavineja akiniu remeliais, ar apsimoka ten pirkti, nera kainos uzkeltos ??? gal kas buvo ar yra is ko pasirinkti?
Atsakyti
Turiu klausimuką..kas neseniai lankėsi bazėje, ar jau turi atsivežę maudymosi kostiumėlių?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2012 04 04, 13:28)
Turiu klausimuką..kas neseniai lankėsi bazėje, ar jau turi atsivežę maudymosi kostiumėlių?

Yra kai kur, mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
kas labiausiai uzknisa bazej, tai tas pardaveju lindimas i akis ir siulymas kas visiskai netinka. kai buvau paaugle pirkdavau ten apatini trikotaza, tai kai pas mane visa laika krutine c-d buvo, jos man sugebedavo B ikist ir aiksint kad didesnio tikrai nereikia, o tai tik todel kad tokio neturedavo. aisku as ju taip ir nenesiodavau nes budavo nepatogu...
su dydziais taipogi, baze skirta mokinukem ir paauglem is dydziu, nes as pati kai esu 181 ugio ir vidutinio kuno sudejimo, nesioju M-L rubus 40-41 dydzio batus tai tokiu "deficitu" rast beveik neimanoma schmoll.gif
va ka perku bazej, tai uzsuku visada i RYLKO batu parduotuve (batai, rankines) tik oda, tas pats kaip elegant line tik vos ne dvigubai pigiau ax.gif yra pora pardziu italisku rubu, tai ten si ta randu.
o siaip del ko verta apsilankyt, tai urmo bazes maisto turgus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 04 04, 17:04)
Yra kai kur, mačiau mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif bandysiu ryt nuvažiuoti pasižiūrėti..nes parduotuvėse tai šį sezoną jau laaaabai nekokie.
Atsakyti