Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno URMO bazė

QUOTE(auroryte @ 2011 01 31, 21:15)
Mane irgi nervina tas įkyrumas, kai apipuola pardavėjos kaip šakalai. o aš mėgstu ramiai pasižiūrėti,pagalvoti, o pasiklausiu pati , kas mane domina. biggrin.gif

drinks_cheers.gif uz tai as ir neperku sau rubu bazej.
Atsakyti
Na taip, pardavėjos arba per paslaugios, arba susiraukusios sėdi, neva "kiek čia dar po mano tavorą knisies" doh.gif

savaitgalį po laaaabai ilgo laiko tarpo apsilankiau ir labai malonia nustebau radusi timpes (leggingsus ar kaip bepavadint...) tik už 22Lt (mačiau Zaroj labai panašias už 80Lt) ir dar nusižiūrėjau originalią suknelę draugės vestuvėms clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata1986 @ 2011 01 30, 15:28)
Dar geriau, kai lenda i kabinas ziureti ir aiskina kad labai tinka, ypac su apatiniais  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sita buvau pamirsus lotuliukas.gif akurta..lenda pastoviai
Atsakyti
Nors esu kauniete, bet bazej esu buvus vos pora kartu... Labai gasdina tie dideli sandeliai, gal kas galetumet patart, kur geresnes kokybes rubai, batai?
Atsakyti
tas ikyrumas nebi norint padeti tikrai atstumianciai veikia, ir kuo toliau tuo maziau mane ten traukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 31 sausio 2011 - 21:18
QUOTE(serraa @ 2011 01 31, 22:07)
Nors esu kauniete, bet bazej esu buvus vos pora kartu... Labai gasdina tie dideli sandeliai, gal kas galetumet patart, kur geresnes kokybes rubai, batai?

Oi sandeliais tai nepasakysiu.. bet yra ne viena vieta geru rubu ir brangoku tokiu 4u.gif siulyciau skirt kelias val ir pereit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai taip,pora valandu skirsite ir tikra kazka issirinksite,yra is ko:)
Atsakyti
as kats nuo karto vaziuoju i baze..kokia golfiuka nusipirkti, ar pan...
Tiesa,vestuvems buvau nusiprikus super duper kostiumeli uz 260lt.O panasus parduotuveje kainavo apie 500lt. ax.gif
tai va karts nuo karto ir prie progos galima kazka rasti grazaus ir uz prieinama kaina ax.gif
Atsakyti
perku ten kojines, petkelnes ir kai kuri maista ( dziovintus vaisius ir riesutus biggrin.gif ), o daugiau ....gaila man laiko ten vaiksciot ir ziuret tas pacias prekes parduodamas 5 metus is eiles doh.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi pirmiausia pereinu visus sandelius, ir po to griztu ten kur kazkas uzkliuvo ir patiko, bet nepasakyciau, kad ten prekiu nekeicia mirksiukas.gif Ir tiktai imanoma rasti kokybisku rubeliu smile.gif
Atsakyti
Turiu pažįstamus bazės ekspertus, kurie mintinai žino visus sandėlius ir tikrai suranda neblogų dalykėlių už mažą kainą. Bet pati vengiu ten lankytis, visada pavargstu, kol apeinu, dar jeigu žmonių daug stumdosi doh.gif Ten apsiperkant reikia arba daug valios, arba gerai žinot, kur eit ir ką žiūrėt, nes eini ir eini, o visos prekės tos pačios, kur ne kur kas originalesnio. Ir nekenčiu matavimosi už prekystalio, įkyraus lindimo ir kai primygtinai siūlo nesąmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 30, 14:22)
tik mane uuuuuuuzknisa kai neleidzia apsizet ramiai.. nu negaliu.. doh.gif tik prieini ir rekia jau is km: kooooookio dydzio ieskot????? dieve sventas.. gal galima pasizet pradziai.. tokiu atveju apsisuku ir nueinu.. man alergija nuo tokiu pardaveju smile.gif

drinks_cheers.gif dėl tokios priežasties ten rūbų neperku. negaliu pakęst to įkyrumo.
Atsakyti