Kartą dar senais laikais pirkau kerzus, ir neapsižiūrėjusi vietoj Steel nusipirkau Stiil tai tokie ir mano atsiminimai apie tas bazes...
Bazėj perku tik kojines vyrui.. daugiau nieko.. nekokia nuomonė apie rūbus ten ar batus.
Gerai paieškojus visur perliukų galima rast, Bazėj taip pat. Tų prekių kur veža tonom vienods tai aišku neverta pirkt, bet esu ten radus labai smagių išskirtinių suknyčių, ir nebrangių nors dažniausiai jei gražus ir geras daiktas tai ir kaina bus kaip parduotuvėse, o gal net ir brangiau ..
Perku tik latviskus vienspalvius lygius liemenukus su paslepta silikono pagalvele, kuriuos galiu deveti prie bet kokio rubo ir nesimato jokiu rauksliu .
Ir pukines striukes Decantly firmos (Rusija), kuriu kokybe nepriekaistinga iki menkiausios siuleles. Aisku ir kaina atitinkama.
Seniau dar rasdavau Utenos trikotazo produkcijos, bet dabar atrodo nera.
Pedkelnes, kuriom prekiauja ir visos firmines parduotuves, nes ima is to pacio tasko .
Brangiausias pirkinys is Jako (odiniai rubai), uz lengva svarkeli plojau 1200lt.
Ir pukines striukes Decantly firmos (Rusija), kuriu kokybe nepriekaistinga iki menkiausios siuleles. Aisku ir kaina atitinkama.
Seniau dar rasdavau Utenos trikotazo produkcijos, bet dabar atrodo nera.
Pedkelnes, kuriom prekiauja ir visos firmines parduotuves, nes ima is to pacio tasko .
Brangiausias pirkinys is Jako (odiniai rubai), uz lengva svarkeli plojau 1200lt.
Bazėj yra puiki knygų išparduotuvė, tik ten ir lankausi
Aš manau yra gan neblogų drabužėlių ir batų. Buvau bazėj radus suknelę megztą už 150 lt, o po kiek laiko žiūriu Imitze lygiai tokia pati ir etiketės viens prie vieno, okaina 199 lt. Be to patenkinta batais kur šiemet pirkau bazėje už 380 lt, super, net kulnas nenuėjo , nors kasdien tampau, o pvz pirkau AEG batuose ar kitoj nepamenu firmoj už 500, tai po sezono nusitryne buvo kaip reikalas. .
As daznai perku.. akropoliuose nesveikai kainos uzkeltos tu paciu drabuziu.. bet bazei irgi graziai suzaidzia.. nusiperka bliuska is kitacu uz 15lt ir poto pardudoa uz 50lt bukit atidzios.. tik mane uuuuuuuzknisa kai neleidzia apsizet ramiai.. nu negaliu.. tik prieini ir rekia jau is km: kooooookio dydzio ieskot????? dieve sventas.. gal galima pasizet pradziai.. tokiu atveju apsisuku ir nueinu.. man alergija nuo tokiu pardaveju taip kad jei skaito urmo bazes darbuotojos, tai turekit omeny, kad ikyrumu pardavimu nepadidinsit, o tik prarasit pirkejus
Mane irgi nervina tas įkyrumas, kai apipuola pardavėjos kaip šakalai. o aš mėgstu ramiai pasižiūrėti,pagalvoti, o pasiklausiu pati , kas mane domina.