Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 13:40)
Man vieną kartą irgi taip buvo. Vieną dieną skelbimas yra, kitą - ne. Tai nusiunčiau tai įmonei emailą su klausimu, kodėl skelbimas dingo. Tai pasakė, kad vadovas nutarė leisti vienai iš darbuotojų pabandyti užimti tas pareigas. Jei jei nepasiseks, tuomet rinksis iš atsiųstų CV.

Sveika sugrįžus, Oliza  smile.gif

Idomiai, bet man pasiseke, kad cia ne imone bigsmile.gif O visas universitetas biggrin.gif Idomu idomu kas rytoj buuuus biggrin.gif
Atsakyti
Dirbus aš univere. Nieko stebuklingo. Blogumas tas, kad alga yra apribota pareigų pavadinimo. Na kaip ir valstybinėse įstaigose. Bet gal pasiūlymas jums bus geras mirksiukas.gif

o dėl skelbimo dingimo: gal jau gavo apsčiai Cv, tai ir išėmė g.gif
Atsakyti
As ir manau kad jau atsirinko pakankamai kandidatu smile.gif Atlyginimas ribotas, bet tikrai ne minimumas. As irgi daug maz tuos reikalus zinau, draugas tam paciam univere 3 metus pradirbo. gaila, kad ne toj pacios srityje, pazistamu nera, bet sake kad nieko gero ir nebutu is tu pazistamu biggrin.gif

Dar skambino is PZU Lietuva, susirado per cv.lt sistema. Susitarem kad ateisiu pirmadieni smile.gif Tik ten jau minimumas plius procentai. Ir skrydis zemyn mano karjeroje lotuliukas.gif
Atsakyti
O man ką tik skambino iš tos įmonės, kur pokalbyje vakar buvau. kvietė rytoj ateiti vėl į pokalbį, kaip ir suderinimui galutiniam. Pasakiau, kad ateisiu, nors jau vakar su vyru apsitariau, kad nedirbsiu aš ten... Netraukia. Tai nežinau, ką daryti... Mastau paskambinti ir pasakyti, kad neateisiu. Bet kaip pasakyti dėl ko???
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 15:49)
O man ką tik skambino iš tos įmonės, kur pokalbyje vakar buvau. kvietė rytoj ateiti vėl į pokalbį, kaip ir suderinimui galutiniam. Pasakiau, kad ateisiu, nors jau vakar su vyru apsitariau, kad nedirbsiu aš ten... Netraukia. Tai nežinau, ką daryti... Mastau paskambinti ir pasakyti, kad neateisiu. Bet kaip pasakyti dėl ko???

O kokia tikroji priežastis, kas ten nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 15:49)

As tokiu atveju paskambinu ir pasakau, kad gavau kita pasiulyma ir ji pasirinkau.

QUOTE(dontstop @ 2011 02 03, 15:50)

Aha, man irgi idomu g.gif

Man paciai teko ne viena pasiulyma atmesti del ivairiu priezasciu-tai darbo pobudis nepatinka, tai vadovas, vedes pokalbi. Gal durnai nuskambes, bet vienoj firmoj labai nepatiko ofisas....Na negerai as ten jauciausi ir pagalvojau jei taip kasdien...
Nu zodziu, rezultate vis dar bedarbiu gretose doh.gif Kolkas neprarandu optimizmo ir "laikau kartele".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 03 vasario 2011 - 15:04
QUOTE(dontstop @ 2011 02 03, 16:50)

Nepatinka tai, kad visiškai nauja įmonė (šiuo metu tokioj pat baloj sėdžiu ir antrą kartą nenoriu schmoll.gif ), mažas atlyginimas ir jo struktūra (dalis of., dalis ne). Ir apskritai pokalbio metu vis kalbėjo, kaip čia reikia taupyti viskam. Žodžiu, nuėjusi ten nepajusčiau jokio skirtumo nuo to, kur dabar esu... Likčiau vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 03 vasario 2011 - 15:10
Man atrodo, kad tokiu atveju tikrai neverta eiti. Galit jiems taip ir pasakyti, kad viską ką jie siūlo jūs turit ir norit geriau smile.gif Arba kaip mamucis parašė
Atsakyti
Tada tikrai neverta nuo vilko ant meškos...
Aš tokiais atvejais visada sakau, kad gavau geresnį pasiūlymą ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na as po siandieninio pokalbio.. kazkuo isskirt negaleciau, viskas kaip visada ir rezultatas taip pat, po keliu sav. ax.gif tik vakar dar sulaukiau idomaus skambucio is imones, kur manes nepasirinko, siule kitas pareigas, klause, ar noreciau dalyvaut konkurse, tai sutikau... ziuresim kas cia gausis.
O siaip nuotaikos tai konkreciai svyruoja viena diena gerai, kita diena siaubingai, vienu zdz doh.gif Bet kaip jau kazkas rase, kartele laikau vis dar iskelus, na neapsimoka man uz min eit dirbt bet kur. Va.

O apie Geltonazuvis padeti tai tikrai, neapsimoka tikrai, o ypac jei pati jauti, kad NE 4u.gif smile.gif
Aciu uz demesi, siandien kazkokia gera nuotaika lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskambinau, pasakiau, kad neaiteisiu blush2.gif

Fancy, šaunu, kad atėjo dar vienas pakvietimas ax.gif Kada pokalbis? Kada laukti rezultatų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 16:25)
Paskambinau, pasakiau, kad neaiteisiu  blush2.gif

Jauciu, kad lengva ir gera pasidare, paskambinus, kad neateisi i pokalbi. Istikruju, jei abejoji, kad nenoresi saves matyti tame darbe, tai kam eiti. Vadinasi tavo tikras pasiulymas dar priesaky.
Atsakyti