Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

pakopinu laiskeli is ITC, gal bus idomu wink.gif

-------
Laba diena,

Aciu uz atsiusta CV.

Darbu pasiulos srityje dirbame daugiau nei 10 metu, todel sukaupta patirtis ir uzmegzti ilgalaikiai kontaktai su daugeliu darbdaviu suteikia mums galimybe padeti susirasti darba aktyviai jo ieskantiems musu klientams. Visus naujausius darbo pasiulymus visada galite matyti interneto svetaineje www.itc.lt Galime teikti ivairius darbo pasiulymus (sutarti sudarome trims menesiams, kuriu laikotarpyje Jums skambina patys darbdaviai ir kviecia pokalbiams, taip pat pateikiame Jums darbdaviu kontaktus bei informacija apie siulomas pareigas). Paslaugu kaina - 50 Lt (pirminis interviu, kurio metu aptariame Jusu poreikius, taip pat CV sudarymas bei duomenu patalpinimas ITC duomenu bazeje).
--------

4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 02 02, 15:14)
Kazkas buvo minejes apie imone ,,Vandeniai" ... nepamenu ka ten gero, ar blogo rase ...
Nes siandien man DB atseit liepe pasiskambint  g.gif
Nezinau...

as is ju buvau laiska gavus... puse pirmos nakties biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
su klausimais, atsakiau.... neskambino,matyt nepatiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

as is ju buvau laiska gavus... puse pirmos nakties biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
su klausimais, atsakiau.... neskambino,matyt nepatiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

Laiska su klausimais? lotuliukas.gif Kokie idomus ... nes ta mano DB ,,agente" rolleyes.gif tai sake, kad neduoda jokiu jie savo kontaktu, tik telefona, tipo pasiskambink.
Kas ten per reikalavimai, atlyg.? g.gif
Atsakyti
[quote=norma,2011 02 02, 15:26]
[/quote]

Laiska su klausimais? lotuliukas.gif Kokie idomus ... nes ta mano DB ,,agente" rolleyes.gif tai sake, kad neduoda jokiu jie savo kontaktu, tik telefona, tipo pasiskambink.
Kas ten per reikalavimai, atlyg.? g.gif
[/quote]

kaip neduoda jei skelbima ideje biggrin.gif biggrin.gif
jep,laiskas su klausimais, pries pirma nakties biggrin.gif biggrin.gif
klause ar remiama birzos, ar tiktu ju grafikas (10-19val),kada galiu pradet dirbt ir kokios algos tikiuos

reikalavimai paprasti buvo-buti dirbus kazkiek apskaitoj, moketi dirbti kompiuteriu... issilavinimas aukstesnysis berods....
Atsakyti
sveikos likimo drauges 4u.gif
Rytoj dalyvausiu pokalbyje del savo svajoniu darbo ir noriu paklausti tu, kurios yra susijusios su personalo valdymu kaip atsakyti i klausimus ... kaip motyvuotum kolektyva, kaip baustum?
kazkaip sudetinga man zodziais i siuos klausimus atsakyti ax.gif
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Schiaurinė @ 2011 02 02, 19:00)
sveikos likimo drauges  4u.gif
Rytoj dalyvausiu pokalbyje del savo svajoniu darbo ir noriu paklausti tu, kurios yra susijusios su personalo valdymu kaip atsakyti  i klausimus ... kaip motyvuotum kolektyva, kaip baustum?
kazkaip sudetinga man zodziais i siuos klausimus atsakyti  ax.gif
aciu uz pagalba  4u.gif

aš ne specas, bet labiausiai motyvuoja įvertinimas ir pripažinimas, ne visada pinigai, bet būti pastebėtam ir pagirtam taip, paskui jau ir piniginis įvertinimas.

bausmė, tai sunku, nes aš asmeniškai atsakyčiau, kad skatinčiau ne bausmes, bet išsiaiškinimą kodėl tai įvyko, kas, po kam ir tik tada daryčiau išvadas 4u.gif
Atsakyti
[quote=Hunter,2011 02 02, 15:23]
pakopinu laiskeli is ITC, gal bus idomu wink.gif

O as ir pan. tik man nuleido 10 lt. lotuliukas.gif
"Studentams" nors as ne studente
-------------------------

Aciu uz atsiusta CV.

Studentams siuo metu galiojantys darbo pasiulymai yra sie:
- padavejams ir administratorei kokteiliu bare (darbas savaitgaliais, darbo dienomis – vakarais)
- klientu aptarnavimo telefonu vadybininkams
- vadybininkams telekomunikaciniu paslaugu salone
- projektu vadovo asistentams IT paslaugas teikiančioje imoneje
- administratoriams viesbutyje
- vadybininkams (prie telefono, galima derinti darbo ir studiju laika)
- padavejams ir barmenams (slenkanciais grafikais arba tik savaitgaliais naktiniame klube)
- krovėjams (vakarais, naktimis slenkančiu grafiku)

Darbu pasiulos srityje dirbame daugiau nei 10 metu, todel sukaupta patirtis ir uzmegzti ilgalaikiai kontaktai su daugeliu darbdaviu suteikia mums galimybe padeti susirasti darba aktyviai jo ieskantiems musu klientams. Visus naujausius darbo pasiulymus visada galite matyti interneto svetaineje www.itc.lt Galime teikti ivairius darbo pasiulymus (sutarti sudarome trims menesiams, kuriu laikotarpyje Jums skambina patys darbdaviai ir kviecia pokalbiams, taip pat pateikiame Jums darbdaviu kontaktus bei informacija apie siulomas pareigas). Paslaugu kaina - 40 Lt (pirminis interviu, kurio metu aptariame Jusu poreikius, taip pat CV sudarymas bei duomenu patalpinimas ITC duomenu bazeje).

Pagarbiai,
Papildyta:
[quote=Hunter,2011 02 02, 15:31]
klause ar remiama birzos, ar tiktu ju grafikas (10-19val),kada galiu pradet dirbt ir kokios algos tikiuos
reikalavimai paprasti buvo-buti dirbus kazkiek apskaitoj, moketi dirbti kompiuteriu... issilavinimas aukstesnysis berods....
[/quote]

Man pries kelis men. laiskas is Vln buvo tai ir mazdaug kl. ar tiktu tas ar anas, o galiausiai algos. Ir ats.: ai tai mum dabartiniu metu darbuotoju gal nelabai reik biggrin.gif
Visdelto matosi, kad kai taip tai issiklausineja visko, o galiausiai viska nulemia patirtis ir atlyginimas (minimumas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuce: 02 vasario 2011 - 23:52
sveikos moterys reikia patarimo 4u.gif
pries pusantros savaites siunciau cv i toki skelbima:
nauja siuntu ir kurjeriu tarnyba (apie pusmeti)veikia,iesko pasto vadybininko ir t.t
aktyvi klientu paieska,imones paslaugu pardavimas ir su senais klientais/
atlyginimas jau atskaicius mokesc.1500-3000lt/
tai siandien sulaukiau skambucio,skambino pirmai is mano miesto.zodziu reali situacija-bandomasis tikrai minimumas cool.gif telefona duoda,masina ir kuras savo smile.gif po bandomojo kazkiek ten tu dar procentu gauni,ir ieksai ieskai klientu....
as tai nesigundau tokiu pasiulymu,bet patirties ir nelabai turiu...ka manot?
pokalbis kitame mieste,jai butu savam tikrai nueiciau del patirties ,dab manau negaisiu laiko ir neislaidausiu kelionei. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 03 vasario 2011 - 10:17
Sveikos mirksiukas.gif Siandien sulaukiau skambucio, pakviete i pokalbi bigsmile.gif Ryt eisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2011 02 03, 10:15)
nauja siuntu ir kurjeriu tarnyba (apie pusmeti)veikia,iesko pasto vadybininko  ir t.t
aktyvi klientu paieska,imones paslaugu  pardavimas ir su senais klientais/
tai siandien sulaukiau skambucio,skambino pirmai is mano miesto.zodziu reali situacija-bandomasis tikrai minimumas cool.gif telefona duoda,masina ir kuras savo smile.gif po bandomojo kazkiek ten tu dar procentu gauni,ir ieksai ieskai klientu....
pokalbis kitame mieste,jai butu savam tikrai nueiciau del patirties ,dab manau negaisiu laiko ir neislaidausiu kelionei. 4u.gif

Dirbti už minimumą ir su savo mašina doh.gif tikrai neverta. Nebent jie už auto nuoma daug mokėti žada
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 03, 10:58)
Sveikos  mirksiukas.gif Siandien sulaukiau skambucio, pakviete i pokalbi  bigsmile.gif Ryt eisiu  smile.gif

Šaunu thumbup.gif

Gal kas nors įsidarbino??? Taip norisi gerų žinių....

Mane apėmęs liūdesys. Jau dvi savaites vaikai serga. Vyras buvo komandiruotėse, dabar grįžo irgi sergantis bash.gif Dar migdydama vaikus paskaičiavau, kad po trijų mėn. bus 5 metai, kaip nedirbu unsure.gif Su ta mintim nuėjau miegot, su ja ir atsikėliau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2011 02 03, 11:15)
nauja siuntu ir kurjeriu tarnyba (apie pusmeti)veikia,iesko pasto vadybininko  ir t.t
aktyvi klientu paieska,imones paslaugu  pardavimas ir su senais klientais/

Siaubingos sąlygos, tikrai nesutikčiau blink.gif

Man taip ir nepaskambino tas vadovas, kur vakar turėjo patikslinti paskutinio etapo laiką g.gif Matyt, persigalvojo dėl mano kandidatūros biggrin.gif Aš ne baisiai nusivyliau, bet pikta, kad visą dieną prasėdėjau namuose, laukdama skambučio, atidėjau kitus reiklaus (planavau po parduotuves važiuot, vyrui dovanos ieškot Valentino dienos progai ax.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 03, 11:07)
Man taip ir nepaskambino tas vadovas, kur vakar turėjo patikslinti paskutinio etapo laiką  g.gif Matyt, persigalvojo dėl mano kandidatūros  biggrin.gif  Aš ne baisiai nusivyliau, bet pikta, kad visą dieną prasėdėjau namuose, laukdama skambučio, atidėjau kitus reiklaus (planavau po parduotuves važiuot, vyrui dovanos ieškot Valentino dienos progai  ax.gif  biggrin.gif )

Negerbia kitų laiko, nepatinka man tokie žmonės
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuos i jusu buri, ieskanciu darbo. 4u.gif
Ieskau darbo administravimo srity. Patarkit, kaip i cv irasyti, kad siuo metu lankau anglu kalbos kursus. Ar rasyti, kad lankau, ar rasyti, anglu k. pagrindai. g.gif
Atsakyti