Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(fancy @ 2011 02 01, 18:21)
Na va, sulaukiau pakvietimo i pokalbi.. siunciau beveik pries savaite. Jau taip noretusi rezultato....manau, kad man jau "treniruociu" uztenka, nes nebeimanoma su manim susisneket, kaip dirbt noriu  blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 02 01, 19:05)
Ryt man galutinis pokalbis vienoje įmonėje  smile.gif  Visą dieną kartojau Exelį, repetavau kalbas angliškai  biggrin.gif  Duos užduotėlių kažkokių  ax.gif

Sėkmės abiem pokalbiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar siunčiau CV per darbo paieškos portalo sistemą, o šiandien matau, kad mano laiškas vis dar neskaitytas g.gif . O juk siunčiau tą pačią dieną, kai atsirado skelbimas...

O jūs kaip darot? Ar visada CV siunčiat tik iš savo el. pašto?
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 02 01, 20:57)
Vakar siunčiau CV per darbo paieškos portalo sistemą, o šiandien matau, kad mano laiškas vis dar neskaitytas  g.gif . O juk siunčiau tą pačią dieną, kai atsirado skelbimas...

O jūs kaip darot? Ar visada CV siunčiat tik iš savo el. pašto?

per cv banka siuntineju

buna perskaito ir po savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2011 02 01, 22:03)
per cv banka siuntineju

buna perskaito ir po savaites smile.gif

Aišku smile.gif žiūrėsiu kaip čia bus.
Atsakyti
Idomu kaip sekesi buvusioms pokalbiuose.
O as siandien truputi pesimistiskai nusiteikus. Visi normalus darbai Vilniuje, o Kaune kaip visada - nieko gero... Bet ziurineju skelbimus, gal ka gero dar aptiksiu (siandien issiunciau tik 2 cv).
Atsakyti
Aš šiandien irgi buvau pokalbyje, kur vakar rašiau. Atrodo, kad sekėsi neblogai... Bet algą mažą siūlo ir ką tik įsikūrusi įmonė, tai bijau, kad gali taip ir neįsivažiuoti... jei ir atsirinktų mane, tai greičiausiai nesutiksiu...

Aš šiandien 1 CV išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 02, 13:28)
Idomu kaip sekesi buvusioms pokalbiuose.

Aš šiandien turėčiau važiuoti į finalinį pokalbį, vadovas skambino vakar ir sakė, kad paskambins šiandien, patikslins laiką, kada atvažiuoti. Vat laukiu, dar nepaskambino unsure.gif
Atsakyti
Mane pirmadieniui pakvietė į pokalbį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 02, 14:59)
Mane pirmadieniui pakvietė į pokalbį  ax.gif

Sėkmės 4u.gif Pagyvėjo reikaliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 02, 16:01)
Sėkmės  4u.gif  Pagyvėjo reikaliukai? smile.gif

Aga, truputėlį ax.gif Tai tikrai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi thumbup.gif O tau dar nepaskambino???
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 02, 15:19)
Aga, truputėlį  ax.gif  Tai tikrai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi  thumbup.gif O tau dar nepaskambino???

Dar ne wacko.gif Gal persigalvojo g.gif Aš ne baisiai to darbo noriu, bet vis tiek g.gif
Atsakyti
Kazkas buvo minejes apie imone ,,Vandeniai" ... nepamenu ka ten gero, ar blogo rase ...
Nes siandien man DB atseit liepe pasiskambint g.gif
Nezinau...
Atsakyti