Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Misbeliever, super. kada keliauji į pokalbį?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 21, 11:40)
Misbeliever, super. kada keliauji į pokalbį?

ketvirtadienį didis.gif pradedu po truputį jaudintis, seniai buvau pokalbį blush2.gif bet jau nuo šiandien pradėsiu ruoštis ax.gif

o dar viena mintis kirba, kuri neduoda ramybės, tai kaip geriau atlyginimą išsiderėt ir kaip sužinot, kokie toje įmonėje mokami blush2.gif

tai vat mano klausimas būtų, ar deratės dėl atlyginimo, jei pasiūlo mažesnį, nei jūs pageidaujat? g.gif jei taip, kokiu metodu bandot pasiekt kompromisą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 21, 12:38)
Laba dienele 4u.gif

sveikinu, sekmes smile.gif pradzia yra, mazas zingsnelis.

As taip primeciau, per 5 men issiunciau ~60CV, buvau ~15 pokalbiu (jei teisingai paskaiciavau), t.y. 25% sureagavo.. va tokia mano statistika. 15 pokalbiu, jau bloga biggrin.gif geriau buciau neskaiciavus, bet kita vertus, gal per zingsni arciau nuo sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 21, 11:59)
sveikinu, sekmes  smile.gif  pradzia yra, mazas zingsnelis.

As taip primeciau, per 5 men issiunciau ~60CV, buvau ~15 pokalbiu (jei teisingai paskaiciavau), t.y. 25% sureagavo.. va tokia mano statistika. 15 pokalbiu, jau bloga  biggrin.gif  geriau buciau neskaiciavus, bet kita vertus, gal per zingsni arciau nuo sekmes ax.gif

oho, vat čia tai statistika 4u.gif manau, kad tikrai daug arčiau sėkmės...

aš išsiunčiau ~20 cv per 2 savaites, tačiau nei viena bendrovė, kiuriai siunčiau cv, šiuo metu darbuotojų neieško, o pakvietė į vieną pokalbį ax.gif ir tai džiaugiuosi tokia statistika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 21, 13:47)
tai vat mano klausimas būtų, ar deratės dėl atlyginimo, jei pasiūlo mažesnį, nei jūs pageidaujat?  g.gif  jei taip, kokiu metodu bandot pasiekt kompromisą? 4u.gif

Niu, šitą daryti reikia, kai jau žinai, kad tikrai priima. Pvz, mane, kur priėmė, bet aš nesutikau, sutiko su mano norimu atlyginimu... Paskutiniame pokalbyje, kur buvau, toks kausimas net nebuvo iškeltas nei iš mano pusės, nei iš darbdavio. Nors darbdavys manęs klausė, ar dar turiu kokių papildomų klausimų (manau, kaip kaip tik dėl to ir klausė)...

Šiandien antrą CV išsiunčiau ax.gif Puiki naujos savaitės pradžia mirksiukas.gif

Manoji išsiųstų CV statistika būtų panaši, tačiau pokalbių per pusę mažiau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Matau optimizmo cia siandien netruksta! thumbup.gif As ir su tokia pat nuotaika, saulute sviecia, du issiusti CV... cool.gif

QUOTE(fancy @ 2011 02 21, 11:19)
teoriskai, man viskas aisku, bet su praktika nelabai iseina susitvarkyt, vistiek pradedi svajot, isivaizduot....O JEI?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats, teorija zinau, labai gerai kitus galiu pamokyt lotuliukas.gif o pati laukiu issiziojus, prisisvajoju, pasiziuriu kaip cia geriau iki darbo reiks nuvaziuot ir t.t. lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
misbeliever, tavo metodas tikrai geras, ir labai džiaugiuosi už tave. 4u.gif

džiaugiuosi ir už kitas, sėkmės. iš tiesų, smagu, kad pasigiriate apie kvietimus į pokalbius - tikrai optimistiškai nuteikia.
aš pati šiandien irgi geriau jaučiuosi. rytoj turiu 5 etapą, kuriam reikia pasiruošti. dvi dienas rankos nekilo - labai savęs gailėjau ir "keikiau" neapsisprendusius darbdavius, o šiandien kaip tik džiaugiuosi, kad dar turiu galimybę su jais susitikti ir parodyti, kad tikrai galiu dirbti tą darbą.

mamuci, kaip tu? ar jau gali į skelbimus žiūrėti? kokia tavo tolimesnė strategija?

p.s. tiesa, man dar daug optimizmo ir pasitikėjimo suteikė testų rezultatai bei agentūros darbuotojos paskatinimas. gal bandykite ir jūs patekti į tokių atrankos agentūrų "rankas", kai jau nebežinote, kuria kryptimi pasiduoti....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

va permeciau tema, tuoj sesiu prie skrelbimu su nauju ikvepimu, tikiuosi optimizmas pervelgus nedings. Visgi ta saulute uz lango daro savo thumbup.gif

Strategija mano toliau zvejoti skelbimus, gal bandysiu placiau uzsimoti ir siustelti ten kur nebutinai atitinku 100%. Taisysiu savo CV cool.gif

O tau dave praktine uzduoti penktam etapui? Parasyk, jei netingi, i AZ kokia, labai idomu. Man vienoj imonej dave uzduoti padaryti konkurentu analize (beje, patys konkreciai negalejo ivardinti savo konkurentu), sukurti scenatiju sventei ir dar visos imones marketingo plana. Dave 1 diena lotuliukas.gif

Kas del DB, tai nuejau is principo. Su finansais paskutiniu metu sunkokoka, tai butent del to ir nuejau, daugiau ka man ten bepasakys ir bepades....

Merginoms, besiruosiancioms i pokalbius- kuo dideliausios sekmes, laukiam geru ziniu!

Pati labai tikiuosi sia sav bent i viena pokalbi buti pakviesta blush2.gif

Va is kurjoziniu skelbimu. Darbas rinkodaros vadybininkui. Daktaro laipsnis butu privalumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 21 vasario 2011 - 14:50
Sveikos,

Sėkmės visoms, kas pakviestos į pokalbius wink.gif

QUOTE(Oliza @ 2011 02 21, 14:04)
drinks_cheers.gif  ir man tas pats, teorija zinau, labai gerai kitus galiu pamokyt  lotuliukas.gif  o pati laukiu issiziojus, prisisvajoju, pasiziuriu kaip cia geriau iki darbo reiks nuvaziuot ir t.t.  lotuliukas.gif  doh.gif

Atpažįstu save. Aš irgi prisisvajoju, nors žinau, jog reikėtų net negalvoti apie tai. Ir dabar prisisvajojus doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti