Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Sveikos smile.gif

QUOTE(coliuce @ 2011 02 01, 13:53)
Oh ir man panasiai sekasi kaip ir jums visoms. Niekas nesupras kokia situacija darbo rinkoj, kol pats nepasidomes.
Tik vieno nesuprantu kaip jum pavyksta issiust 60 cv per men? As mazai randu tinkanciu darbo skelbimu. Na gal todel kad nelabai turiu darbo patirties...Tai kas atitiktu mano igudzius maza.

Žinok ne tu viena tiek CV neišsiunti mirksiukas.gif aš irgi nerandu tiek daug tinkančių darbo skelbimų, nes taip pat nelabai turiu darbo patirties.
Na, bet aš siunčiu net ir ten, kur ne visus reikalavimus atitinku - juk niekas neduos per galvą, jei pabandysiu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas kreipėsi į Įdarbinimo Tarpininkavimo Centras Kaune? Ar išvis apsimoka kreiptis į tarpininkavimo agentūras, nes nors ir nemini, jos turbut dazniausiai vistiek paima kazkoki mokesti? (o tai neteiseta )
Reiktu man buti aktyvesniai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuce @ 2011 02 01, 13:53)
Gal kas kreipėsi į Įdarbinimo Tarpininkavimo Centras Kaune? Ar išvis apsimoka kreiptis į tarpininkavimo agentūras, nes nors ir nemini, jos turbut dazniausiai vistiek paima kazkoki mokesti? (o tai neteiseta  )
Reiktu man buti aktyvesniai... unsure.gif

Kur tik nori, tik ne ĮTC 4u.gif
Papildyta:
Gavot šią nuorodą? http://www.cvmarket....i...=1&start=75 skelbimai surikiuoti pagal siūlomą atlyginimą (daugumos paslėptas)

Dontstop, tai patiuninguotas CV rezultatų neduoda?

Pas mane tylu ramu. Laukiu atostogų, o po to jau norėčiau ir pradėt dirbt rolleyes.gif
Atsakyti
Draudimo ir tinklinio marketingo imones aprimo, tai pas mane irgi ramu lotuliukas.gif
Pookelis kodel tik ne i ja? biggrin.gif
Atsakyti
dar neteko girdėti, kad kas iš ten būtų gavęs darbo pasiūlymą
Atsakyti
Praeitą ketvirtadienį atnaujinau savo CV Cvbanke. Šiandien paskambino viena įmonė ir pakvietė į darbo pokalbį (kadangi mano tel nr. ten nerodo, tai jie mane susirado per įmonę, kurioje dabar dirbu...). Neramina du dalykai. Įmonė nauja ir užsiima statybomis... g.gif

Pookeli, o kaip tau su Minta sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 01 vasario 2011 - 16:16
Va ir as pagalvojau, kad gal daugelis nedideliu imoniu negali susisiekti, nes daugelyje tu internetiniu psl. cvonline cvmarket ir t.t. info galima gauti tik uzsiregistravus, todel viena karta pasiulymo sulaukiau i klase.lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 01, 15:16)

Dontstop, tai patiuninguotas CV rezultatų neduoda?

Kol kas neaišku smile.gif Keli paskambino pagal naują cv, bet dar neskaičiavau, ar daugiau skambina, nei iki šiol, ar mažiau, per trumpas laikas praėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 vasario 2011 - 17:12
Na va, sulaukiau pakvietimo i pokalbi.. siunciau beveik pries savaite. Jau taip noretusi rezultato....manau, kad man jau "treniruociu" uztenka, nes nebeimanoma su manim susisneket, kaip dirbt noriu blush2.gif
Atsakyti
Ryt man galutinis pokalbis vienoje įmonėje smile.gif Visą dieną kartojau Exelį, repetavau kalbas angliškai biggrin.gif Duos užduotėlių kažkokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 01, 17:21)
Na va, sulaukiau pakvietimo i pokalbi.. siunciau beveik pries savaite. Jau taip noretusi rezultato....manau, kad man jau "treniruociu" uztenka, nes nebeimanoma su manim susisneket, kaip dirbt noriu  blush2.gif

pasirodyk geriausiai kaip gali.

QUOTE(dontstop @ 2011 02 01, 18:05)
Ryt man galutinis pokalbis vienoje įmonėje  smile.gif  Visą dieną kartojau Exelį, repetavau kalbas angliškai  biggrin.gif  Duos užduotėlių kažkokių  ax.gif

nustebink juos!

sėkmės abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 01, 18:05)
Ryt man galutinis pokalbis vienoje įmonėje  smile.gif  Visą dieną kartojau Exelį, repetavau kalbas angliškai  biggrin.gif  Duos užduotėlių kažkokių  ax.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti