Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 20, 18:32)
Smagu, kad užėjai. Pasipasakok, kaip tau sekasi tavajam darbe. Ar patenkinta esi?
O mes čia kaip matai. Vienos ateina, kitos išeina, o aš vis čia dar kabau  doh.gif

Ai gerai.. dar ten pat biggrin.gif dabar laukiu siokiu tokiu pakeitimu algos atzvilgiu, tai biski itemtas laikas.. bet seip is esmes patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 20, 17:32)
Tikiuosi, kad čia pasiteisins ta patarlė, kad šukės laimę neša  ax.gif  Tik labai baisu prisisvajoti, bet kaip aysel kažkada rašė, žiūrėsiu, ar mintys materializuosis  lotuliukas.gif

linkiu, kad taip ir būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aysel: 20 vasario 2011 - 19:47
nauja tema
Atsakyti
Su nauja paieškų savaite 4u.gif Skanios rytinės kavos drinks_cheers.gif

Donstop, dėkui už naują temą mirksiukas.gif Labai fainas straipsnis, ypač paskutinė pastraipa patiko. "Atsipūsk. Ir jie tikrai paskambins smile.gif"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 21 vasario 2011 - 08:55
Labas rytas.
Vaisinu prie kavos.
user posted image

Merginos, jei imone nurode konkrecia data iki vasario pradzios siusti cv, o skelbimas i ta darbo vieta dar ju intern.psl patalpintas, idomu ar is atsiustu cv nieko neissirinko ir toliau iesko, ar pamirso issimti skelbima ir darbuotoja jau rado. g.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 21, 11:02)
Labas rytas.
Vaisinu prie kavos.
user posted image

Merginos, jei imone nurode konkrecia data iki vasario pradzios  siusti cv, o skelbimas i ta darbo vieta dar ju intern.psl patalpintas, idomu ar is atsiustu cv nieko neissirinko ir toliau iesko, ar pamirso issimti skelbima ir darbuotoja jau rado.  g.gif

Greičiausiai dar nespėjo/pamiršo išimt skelbimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 21, 10:05)
Greičiausiai dar nespėjo/pamiršo išimt skelbimą  g.gif

turbut. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, su nauja savaites ir nauju galimybiu pradzia! smile.gif
Ana savaite susilaikiau nuo komentaru, nes nuotaika istikro buvo nekokia...slogi, nei skelbimu idomiu nei skambuciu. Tai va, bet nepaisant to, penktadieni issiunciau viena cv ir iskart pakviete, tai siandien kulniuosiu i pokalbi. biggrin.gif O ryte dar maloniai nustebino skambutis, kurio nekantriai laukiau (ot kvaila, nereik gi nei laukt nei tiketis, bet gi...AAS..) ana savaite, tai va, gavau pakvietima...galima teigti, kad i trecia pokalbi, tai labai tikiuosi jau kazko konkretaus, o ne siaip pakankinimo thumbup.gif na bus matyt. bandau isikalt i galva, kad nesitikeciau KAZKO, kad netektu nusivilt...bet tai taip sunku..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 21, 11:02)
Labas rytas, su nauja savaites ir nauju galimybiu pradzia!  smile.gif

Istikro issiuntei cv ir pamirsk,ieskok darbo toliau. Kai nesitikesi sulauksi skambucio, pakvies pokalbiui, o paskui ziurek ir darba gausi.
Sekmes tau. Manau tau pasisieks.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 21, 12:08)
Istikro issiuntei cv ir pamirsk,ieskok darbo toliau. Kai nesitikesi sulauksi skambucio, pakvies pokalbiui, o paskui ziurek ir darba gausi.
Sekmes tau. Manau tau pasisieks.

teoriskai, man viskas aisku, bet su praktika nelabai iseina susitvarkyt, vistiek pradedi svajot, isivaizduot....O JEI? biggrin.gif

Jei pasiseks, ryt padekosiu, sako is anksto negalima g.gif a vdrug laime nusisuks nuo aciu lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 21, 13:19)
teoriskai, man viskas aisku, bet su praktika nelabai iseina susitvarkyt, vistiek pradedi svajot, isivaizduot....O JEI?  biggrin.gif

Jei pasiseks, ryt padekosiu, sako is anksto negalima  g.gif  a vdrug laime nusisuks nuo aciu lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sutinku. Man irgi sunku pamiršti, ypač jei nuėjus į pokalbį patiko toje įmonėje... Bet ką darysi, reikia ieškoti toliau, negalima likti laukime. Ką tik 1 CV išsiunčiau, nors neatitinku pačio pirmo reikalavimo, nemoku rusų kalbos... Bet visa kita tinka, nes pretenduoju į tokias pareigas, kuriose dabar esu smile.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

graudenaus graudenaus net kelis sykius pas Jus temelėj, kad niekas į pokalbius nekviečia, o šiandien sulaukiau skambučio bigsmile.gif kviečia į pokalbį biggrin.gif na jau bent tiek ledai pajudėjo, optimizmas ir nuo to pradėjo kilt ax.gif

o svarbiausia, kad siunčiau savo cv tiesiog su mintimi "čia norėčiau dirbt", tik gaila, kad pareigos truputį kitokio profilio, nei norėčiau... dar įdomu tai, kad nei anksčiau, nei dabar jie nėra niekur patalpinę skelbimo, kad reikalingi darbuotojai... taip kad mano metodas siųsti ten, kur norėčiau dirbti, viename iš etapų pasitvirtino mirksiukas.gif
Atsakyti