QUOTE(aysel @ 2011 02 19, 12:58)
aš po pokalbio ir po savo testų rezultatų aptarimo.
po pokalbio nesijaučiu niekaip, stengiuosi nesijausti . bet labiau norėčiau pykti ar nusivilti, nei džiaugtis ar tikėtis.
galvoju, kad visgi žiauriai sudėtinga rasti darbą. dabar buvo 4 etapas: 2 agentūroj (pokalbis ir testas), 2 su darbdaviais (pokalbiai). kontraktas - niekuo neįspūdingas, su vidutiniu atlygiu ir vidutiniais reikalavimais, pareigos pusiau atsakingos, nevadovaujančios, darbo pradžia - 2 mėn. laikotarpyje.
laukiu jūsų argumentų ir palaikymo, nes rankos visai nusvirs
po pokalbio nesijaučiu niekaip, stengiuosi nesijausti . bet labiau norėčiau pykti ar nusivilti, nei džiaugtis ar tikėtis.
galvoju, kad visgi žiauriai sudėtinga rasti darbą. dabar buvo 4 etapas: 2 agentūroj (pokalbis ir testas), 2 su darbdaviais (pokalbiai). kontraktas - niekuo neįspūdingas, su vidutiniu atlygiu ir vidutiniais reikalavimais, pareigos pusiau atsakingos, nevadovaujančios, darbo pradžia - 2 mėn. laikotarpyje.
laukiu jūsų argumentų ir palaikymo, nes rankos visai nusvirs
Sveikos,
Atsiprašau, kad taip įšoksiu į temą, bet šiek tiek pasibaisėjau... 4 etapai... Dar testas...
Tai koks turi būti atlyginimas?
Šiaip pati irgi ieškausi darbo, sekasi labai lėtai, vidutiniškai tik vienas pokalbis į mėnesį, bet esu tikra, kad darbą tikrai rasiu ir ne bet kokį, o man tinkantį ir patinkantį.
Aišku, kiekvienam sava situacija ir optimizmo duota kiekvienam skirtingai, bet mane truputį šiurpina darbo ieškančiųjų nuvertinimas. Ką reiškia pusiau atsakingos pareigos? Juk ir sekretorės pareigos labai atsakingos. Aš asmeniškai darbo pasiūlymą, susidedantį iš keturių etapų laikau nurašytą iš pat pradžių (dalyvauti galima tik šiaip sau, jei nėra pakankamai dalyvavimo pokalbiuose patirties). Tokie darbo pasiūlymai rodo darbdavių lėtą apsisprendimą, abejojimą, kyla klausimas, ar darbdavys apskritai žino, ko nori ir ieško. Kaip paskui su tokiais reikėtų dirbti?
Šiaip tikrai nežadu nuleisti rankų, ir jums nepatariu, prisiminkit, kokią turit darbo patirtį, gebėjimus ir rinkitės tik tikslingus darbo skelbimus (geriau mažiau kandidatuoti, bet į rimtesnes vietas).