QUOTE(mamucis @ 2011 02 18, 17:05)
Isiregistravau siandien DB Susitikimas su konsultante tik po savaites, sake ji ir paaiskins del pasalpos. Gal kas gali trumpai kaip nustato kokio dydzio ir kada mokama ta pasalpa?
Pašalpą skiria 6 mėnesiams, suma nepriklauso nuo to, kiek uždirbai prieš tai. Dabar ji siekia 650 lt. Moką už praėjusį mėnesį kito mėnesio pabaigoje, Jei užsiregistravai vakar, tai pašalpą skaičiuos nuo 02.25 dienos ir už vasario mėnesį gausi kovo mėnesio gale.
Tiesa, jei išėjai iš darbo savo noru, tai jokia pašalpa nepriklauso
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 18, 17:23)
As lygiai taip pat. Truputi daugiau nei menesi nedirbu ir man tai atrodo didziausia katastrofa Nuo ejimo dirbti bet kur sulaiko tik zinojimas kad vel greitai teks ieskotis darbo...
O aš jau 3 metai kaip paskutinį kartą buvau darbe...
QUOTE(liusė @ 2011 02 19, 10:15)
Oj pamenu, kaip man kartą teko DB registruotis dėl soc. draudimo. Tada dar neturėjau 25 m., tad teko atlankyt privalomus DB kursus jaunimui. Kontingentas buvo niekuo nesidomintis, su prastu arba be jokio išsilavinimo, ir aš tarp jų su VU ekonomikos magistro laipsniu Savivertė krito juodai.
Taigi daugiausiai į DB registruojasi visi dėl pašalpos.... o dėl diplomų tai ir man pradžioje buvo kompleksas... bet ką daryti - toks jau tas gyvenimas...