QUOTE(Oliza @ 2011 02 18, 14:18)
Austeja, cia jums per pokalbi tokias pastabas dave?
O i kokias pareigas pretendavote?
As pokalbio metu tikrai kalbu daug, cia jau tokia mano savybe, kad kai jaudinuosi daug kalbu
siuo atveju gal tai ir nera labai bogai
O del foto tai nesupratau
sake, kad atseit nepanasi i mane, nes foto esu vyresne, o realybej jaunesne. sakot nera blogai, kad mazai kalbu?
Papildyta:
QUOTE(2softly @ 2011 02 18, 15:16)
super.
Tik neverk
kadangi žinai, ką darai ne taip, tai per kitą pokalbį gali pakoreguoti savo elgesį. Rasi darbą, tik nepasiduok
Man irgi įdomu, ar per pokalbį tokias pastabas pasakė ar kaip?
O dėl nuotraukos tai iš viso nesuprantu
jie mane antra kart siandien tarde kaip per pokalbi. bet kad as nesu iskalbi labai, as riju seile ir viskas, o darbo tokio ne per daugiausiai.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 02 18, 15:31)
Gali ir tokie žmonės normalų darbą gauti, juk ne visuose darbuose reikia drąsos, iškalbingumo ir tt, O kur pretendavot, gal į kokius pardavimų vadybininkus, tada verta atkreipti dėmesį į pastabą
Aš pokalbių metu stengiuosi daug kalbėti, visko klausinėju. Darbdaviai tai mėgsta
, o ir man pačiai įdomu kuo daugiau sužinoti apie įmonę (nebent iškart matau, kad ten nedirbsiu).
O dėl foto, man per vieną pokalbį pasakė, kad aš esu panaši į savo foto cv, kas yra labai retas atvejis
Na matyt kiti deda pagražintas foto arba nžn
pretendavau i dizaino darbuotojus.
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 15:40)
Aš taip pat stengiuosi daug kalbėti, klausinėti visko, kad nebūtų tylos. Bet manau, kad vieną kartą tai mane ir pražudė. Nes kuomet nuėjau į darbo pokalbį, tai jį pravedžiau aš, o ne darbdavys
Per daug klausinėjau, norėjau sužinoti. O dar pasakiau, kad vėluoti mėgstu
Tai greičiausiai taip ir pasirišau akmenį po kaklu...
nezn kad as tokia esu, kad megstu labiau patyleti ir isvis susikaustau ir nepralemenu nei zodzio, dazniausiai nieko nesuzinau, nezn kazkaip nesumastau ko paklausti.
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 18, 15:57)
Gavau viena pakvietima i pokalbi
Ryt eisiu, senukai kviecia. Turbut nepraeisiu, bet bent pokalbiu patirties igausiu
o koks darbas? as ir pas juos ne per seniausiai buvau, tai sake kad reiktu pagal kazkokia kitokia specialybe, zodziu mane ne i tema tada isvis pakviete.