Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Japoniene @ 2011 02 18, 17:14)
Tikiu ir aš, gerai kad vyras palaiko ir neleidžia man pasiduoti ir eiti bet kur už bet kiek.

va cia tai geriausias dalykas drinks_cheers.gif nereikia saves svaistyti ir gerai kai yra kas palaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 18, 16:16)
va cia tai geriausias dalykas  drinks_cheers.gif nereikia saves svaistyti ir gerai kai yra kas palaiko  bigsmile.gif

Tep, nes jei ne jis jau būčiau save užgraužus galutinai ir įsidarbinus belekur, kad tik dirbti. Nu taip jau išauklėta ir tokia natūra, kad gerai jaučiuosi tik dirbdama. blush2.gif
Atsakyti
As lygiai taip pat. Truputi daugiau nei menesi nedirbu ir man tai atrodo didziausia katastrofa blink.gif Nuo ejimo dirbti bet kur sulaiko tik zinojimas kad vel greitai teks ieskotis darbo... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 16:09)
Beje, aysel, kada gi tu į pokalbį eini? Ar jau buvai?

rytoj. buvau sutarusi vakar aptarti testų rezultatus, bet kadangi darbdavys pakvietė susitikti šeštadienį, tai ir testus kartu apšnekėsim.

aš tai apsileidau - visas raginu, o pati gal 2 savaites nieko nesiunčiu. beveik nieko. kaip mamucis minėjo - pykina ir nuo skelbimų, ir nuo tų pačių agentūrų ar įmonių pavadinimų. rytdienos pokalbis - paskutinis, ką turiu "iš seniau", po jo teks vėl pradėti nuo pradžių.

mamuci, ar darbo birža tau nauja patirtis? kaip jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aysel: 18 vasario 2011 - 16:24
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 18, 16:23)
As lygiai taip pat. Truputi daugiau nei menesi nedirbu ir man tai atrodo didziausia katastrofa  blink.gif Nuo ejimo dirbti bet kur sulaiko tik zinojimas kad vel greitai teks ieskotis darbo... doh.gif  mirksiukas.gif

Matai aš jau truputi daugiau nei metai bedarbė unsure.gif aišku nedidelę kasmėnesinę chaltūra turiu, bet..... Ne visus metus ieškojau intensyviai, turėjau savų priežaščių sustabdyti paieškas. O va nuo spalio mėnesio jau paieškos pakankamai intensyvios deja bevaisės, nu kaip nors.
Aha ir aš paskutinę savaitę neturiu kur CV siusti, tai dar ir tai nuotaikos nepridėjo atrodo laikas eina, o aš nieko NIEKO nedarau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 18 vasario 2011 - 16:52
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 18, 15:57)
Gavau viena pakvietima i pokalbi smile.gif Ryt eisiu, senukai kviecia. Turbut nepraeisiu,  bet bent pokalbiu patirties igausiu wink.gif

Sėkmės tau rytoj.

QUOTE(Japoniene @ 2011 02 18, 16:14)
Nepasiduodu , ir taip jau 4-tas ar 5-tas kartas unsure.gif
Tikiu ir aš, gerai kad vyras palaiko ir neleidžia man pasiduoti ir eiti bet kur už bet kiek.

Bet kur ir už belekiek ir manęs vyras neišleidžia. Jis tuo klausimu mane tai labai palaiko.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 18, 17:23)
rytoj. buvau sutarusi vakar aptarti testų rezultatus, bet kadangi darbdavys pakvietė susitikti šeštadienį, tai ir testus kartu apšnekėsim.

aš tai apsileidau - visas raginu, o pati gal 2 savaites nieko nesiunčiu. beveik nieko. kaip mamucis minėjo - pykina ir nuo skelbimų, ir nuo tų pačių agentūrų ar įmonių pavadinimų. rytdienos pokalbis - paskutinis, ką turiu "iš seniau", po jo teks vėl pradėti nuo pradžių.

Aš irgi panašiai, jau kokį mėnesį neišsiunčiau nei vieno cv. Kažkokia apatija, nors tu ką. Tiesa, šiandien susiėmiau ir išsiunčiau kur galėjau. Labai tikiuosi nors vieno pokalbio...
Atsakyti
As 2 dienas neziurejau skelbimu. Bet jauciu nieko nepraradau lotuliukas.gif
Man taip buna uzeina banga, sakau siusiu maximum CV, net ir i tas vietas kur koks vienas kriterijus netinka, i zemesnes pareigas ir t.t. Bet atsidarau skelbimus ir nieko gero neisspaudziu doh.gif
Mane vyras irgi palaiko, kad ieskociau ir laukciau normalaus pasiulymo, o ne eiciau i bet kur uz bet kiek. Bet va jam algos nedamoka ir matau, kaip jis grauziasi, kad nebegalime sau leisti kazko, apie ka anksciau net negalvodavome verysad.gif Nu nieko cool.gif Visada taip blogai nebus rolleyes.gif

QUOTE(aysel @ 2011 02 18, 17:23)

Sekmes tau rytoj. Intuicija kuzda, kad va tuoj tuoj ir tu gausi darba ax.gif
Manau siokias tokias pertraukeles reiketu padaryti. Po ju motyvacija didesne, bent jau man. Bet faktas, kad kai siunti, tai ir jauti griztamaji rysi (arba nelabai-cia kaip as doh.gif )
DB as pirma karta cool.gif Visada is darbo pereidavau iskart i kita, nei karto neteko patirti tarpu. Kaip jauciuosi? Keistai, gal net biski pazeminta verysad.gif Kontingentas ten, aisku idomus. Bet eile bedarbiu eina nonstopu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 18, 17:22)
Kaip jauciuosi? Keistai, gal net biski pazeminta  verysad.gif

nesistebiu... aš tos vietos bijau kai velnias kryžiaus. nežinau, dėl ko teko ten kreiptis, tačiau linkiu, kad mokesčių ir pašalpų suteikta vertė būtų didesnė nei grėsmė prarasti dalį profesinės savivertės ir žmogiškojo orumo.
ne į tema, bet DB gebėjimu (hmm, turbūt ir ketinimais) padėti profesionalui rasti jo vertą darbą aš didžiai abejoju.

na ką, sėkmės visoms, kas rytoj "interviuojamės" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 02 18, 14:18)
Austeja, cia jums per pokalbi tokias pastabas dave?  blink.gif  doh.gif O i kokias pareigas pretendavote?
As pokalbio metu tikrai kalbu daug, cia jau tokia mano savybe, kad kai jaudinuosi daug kalbu  doh.gif  siuo atveju gal tai ir nera labai bogai smile.gif
O del foto tai nesupratau  g.gif

sake, kad atseit nepanasi i mane, nes foto esu vyresne, o realybej jaunesne. sakot nera blogai, kad mazai kalbu?
Papildyta:
QUOTE(2softly @ 2011 02 18, 15:16)
thumbup.gif  super.
Tik neverk wink.gif kadangi žinai, ką darai ne taip, tai per kitą pokalbį gali pakoreguoti savo elgesį. Rasi darbą, tik nepasiduok  4u.gif

Man irgi įdomu, ar per pokalbį tokias pastabas pasakė ar kaip?  g.gif  O dėl nuotraukos tai iš viso nesuprantu  blink.gif

jie mane antra kart siandien tarde kaip per pokalbi. bet kad as nesu iskalbi labai, as riju seile ir viskas, o darbo tokio ne per daugiausiai.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 02 18, 15:31)
Gali ir tokie žmonės normalų darbą gauti, juk ne visuose darbuose reikia drąsos, iškalbingumo ir tt, O kur pretendavot, gal į kokius pardavimų vadybininkus, tada verta atkreipti dėmesį į pastabą  4u.gif
Aš pokalbių metu stengiuosi daug kalbėti, visko klausinėju. Darbdaviai tai mėgsta  ax.gif , o ir man pačiai įdomu kuo daugiau sužinoti apie įmonę (nebent iškart matau, kad ten nedirbsiu).
O dėl foto, man per vieną pokalbį pasakė, kad aš esu panaši į savo foto cv, kas yra labai retas atvejis  blink.gif Na matyt kiti deda pagražintas foto arba nžn  biggrin.gif

pretendavau i dizaino darbuotojus.
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 15:40)
Aš taip pat stengiuosi daug kalbėti, klausinėti visko, kad nebūtų tylos. Bet manau, kad vieną kartą tai mane ir pražudė. Nes kuomet nuėjau į darbo pokalbį, tai jį pravedžiau aš, o ne darbdavys  lotuliukas.gif Per daug klausinėjau, norėjau sužinoti. O dar pasakiau, kad vėluoti mėgstu  doh.gif Tai greičiausiai taip ir pasirišau akmenį po kaklu...

nezn kad as tokia esu, kad megstu labiau patyleti ir isvis susikaustau ir nepralemenu nei zodzio, dazniausiai nieko nesuzinau, nezn kazkaip nesumastau ko paklausti.
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 18, 15:57)
Gavau viena pakvietima i pokalbi smile.gif Ryt eisiu, senukai kviecia. Turbut nepraeisiu,  bet bent pokalbiu patirties igausiu wink.gif

o koks darbas? as ir pas juos ne per seniausiai buvau, tai sake kad reiktu pagal kazkokia kitokia specialybe, zodziu mane ne i tema tada isvis pakviete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 18 vasario 2011 - 21:12
^Austėja^, - vizualines reklamos ispildytoja smile.gif O i kokia vieta tu pretenduoji? Ka baigusi - jei ne paslaptis rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 18, 16:05)
Isiregistravau siandien DB  cool.gif 

Oj pamenu, kaip man kartą teko DB registruotis dėl soc. draudimo. Tada dar neturėjau 25 m., tad teko atlankyt privalomus DB kursus jaunimui. Kontingentas buvo niekuo nesidomintis, su prastu arba be jokio išsilavinimo, ir aš tarp jų su VU ekonomikos magistro laipsniu doh.gif Savivertė krito juodai.
Atsakyti