Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Sveikos, jusu tempai, nepavysi.
Sveikinimai suradusioms darbeli ir nenukabinkit nosies, kas dar iesko.
Istikruju, skelbimus, jau greit mintinai zinosim, kur kokiam psl ideta.
Einu skelbimu pavartysiu.
Atsakyti
QUOTE(Otravez @ 2011 02 17, 21:22)
Na va, gavau vis delto ta darba

bigsmile.gif ar tik ne tau rašėm, kad per anksti uždejavai? bigsmile.gif sveikinam!

QUOTE(mamucis @ 2011 02 17, 22:01)
Zodziu siandien diena paaukojau NT agento "apmokymams",

Nemanai, kad ta "klaida" gali buti tavo norimas atlyginimas. Gal nesutampa su tuo, ka imone gali moketi?

Ai nezinau, kazkaip liudnokoka...Net nebelisiu siandien ziureti skelbiimu. Jau nuo kai kuriu vemt vercia, tik atsidarius ir pamacius ta pati teksta  doh.gif

Visiškai tą patį ir įsivaizdavau. Bet bent jau pabandei ir įsitikinai 4u.gif
ar jau atliūdėjai ir atsigailėjai? Tai kilk į naujas paieškas! Nori laimėt loteriją - pirk bilietą bigsmile.gif Liūdinčios ir nusivylusios tavęs darbdaviams nereikia mirksiukas.gif

kas dėl mano klaidų - viską analizuoju, atlyginimą irgi... dažniausiai neprašau per didelio, kartais - net per mažo... šiaip tai dar nesigrūzinu dėl savo nesėkmių - toli gražu neišsiunčiau tiek CV ir nenuėjau į tiek pokalbių, kad galėčiau daryti išvadas. galiausiai darbo radimą suvesiu į atsitiktinę sėkmę, kuri ateis nuoseklaus ir aktyvaus darbo dėka. Kaip mano aukščiau paminėtoj loterijoj smile.gif
man nuo kai kurių skelbimų tekstų ir net agentūrų pavadinimų panaši būsena doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš čia naujokė. Darbą turiu, bet jis mane iš lėto žudo, tad pradėjau žvalgytis kito.

QUOTE(2softly @ 2011 02 17, 22:08)
Mane irgi užmuša, kai pamatau vis pratęsinėjamą skelbimą...

O kokias išvadas reikia darytis matant besikartojantį skalbimą? Vakar radau vieną mane visai sudominusį, pagooglinau - toks pats skelbimas skelbtas prieš porą mėnesių, taip pat pernai gegužės mėn.
Atsakyti
Chrysocolla, ar buvai vakar pokalbyje dėl darbo ar aš kažką maišau?

Sveikinu merginas, radusias darbelius drinks_cheers.gif

Mamuči, aukštyn nosį ir pirmyn vartyti skelbimus mirksiukas.gif

Liuse, sveika prisijungus 4u.gif Iš kokio miesto esi? Dėl pasikartojančių skelbimų, tai mano pozicija dažniausiai tokia, kad kandidatas nepadirbo pas juos ir išėjo arba jie patys atleido po 3 mėn bandomojo laikotarpio, kad nereiktų išeitinių mokėti (jei skelbimas atsiranda po kelių mėn). Jei atnaujinamas nuolat, tada manau, kad greičiausiai fiktyvus skelbimas, nes ieškančiųjų darbo yra daug ir tikrai nemanau, kad neranda tinkamo kandidato į tas pareigas g.gif

Atsakyti
Labas rytas.

protas99- Sveikinu, gavus darbelį user posted image

asiuklis1-nenusimink. Suprantama, kad norisi greičiau rasti darbą, bet per galvą nepersiversi, kad šiuo momentu jo nėra. Na jis tikrai atsiras,tikėk, kad bet kokiu momentu gali būti tau tinkamas skelbimas internete. Apkabinu, tave. 4u.gif

aysel- smagu, geros pas tave naujienos.

mamucis-NT agentūroje nenorėčiau dirbti, teisingai parašei apie atlyginima, kad vadybininke dirbdama gautum pastovią algą, negu, kad strsuoti ir galvoti, kur čia kokį butą ar namą prakišti.
NTA ir draudime nenorėčiau dirbti. smile.gif

liusė- sveika prisijungus. user posted image.
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 10:19)
Dėl pasikartojančių skelbimų, tai mano pozicija dažniausiai tokia, kad kandidatas nepadirbo pas juos ir išėjo arba jie patys atleido po 3 mėn bandomojo laikotarpio, kad nereiktų išeitinių mokėti (jei skelbimas atsiranda po kelių mėn). Jei atnaujinamas nuolat, tada manau, kad greičiausiai fiktyvus skelbimas, nes ieškančiųjų darbo yra daug ir tikrai nemanau, kad neranda tinkamo kandidato į tas pareigas  g.gif

Pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 11:19)
Chrysocolla, ar buvai vakar pokalbyje dėl darbo ar aš kažką maišau?

Nea, nebuvau 4u.gif turejau, bet nejau, pasiskaicius apie ta spaustuve skundai.lt ir prisisiurpinus... Vakar tik 2 cv (bet i pirmo prioriteto pareigas) issiunciau sad.gif
Atsakyti
O as vakar neisiunciau nei vieno CV schmoll.gif Bet ką tik sulaukiau skambucio ir rytoj einu į pokalbį biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
Ar man taip atrodo, ar paskutinem dienom visai nauju skelbimu neideda, visi pasikartojantys doh.gif Sia savaite issiunciau viena CV doh.gif ir tai ne i prioritetines pareigas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 12:12)
O as vakar neisiunciau nei vieno CV schmoll.gif  Bet ką tik sulaukiau skambucio ir rytoj einu į pokalbį  biggrin.gif  clap.gif

bigsmile.gif Dziugu! Susikaupk, pasiruosk 100 proc ir nuginkluok juos gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 18, 10:19)
Liuse, sveika prisijungus  4u.gif Iš kokio miesto esi?

QUOTE(reims @ 2011 02 18, 10:32)
liusė- sveika prisijungus. user posted image.

Ačiū už priėmimą smile.gif Vilnietė aš.
Atsakyti
gavau is darbdaviu pastaba, kad esu isitempus ir mazai kalbu. kazin ar tokie zmones gali normalu darba gauti? nezn vos neverkiau, nes taip baisu pasidaro. ar jus daug kalbate pokalbio metu? unsure.gif ir dar kad tipo ne savo foto isidejau, ir dar kad labai jaunai atrodau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 18 vasario 2011 - 14:00
Aciu Reims uz paguoda...Bandau laikytis, nes kiek suprantu net motyvaciniame laiske gali atsispindeti pesimistines nuotaikos, kurios atgraso. Kaip jus mazdaug motyvaciniame laiske rasote, kad tikciau, kad imonei buciau naudinga, ar tai neatrodo banalu, kad tipo save giri ar net nezinai , ko imone tikisi is naujo darbuotojo? Ar motyvaciniam laiskui uztenka poros sakiniu?
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 18, 13:55)
gavau is darbdaviu pastaba, kad esu isitempus ir mazai kalbu. kazin ar tokie zmones gali normalu darba gauti? nezn vos neverkiau, nes taip baisu pasidaro. ar jus daug kalbate pokalbio metu? unsure.gif ir dar kad tipo ne savo foto isidejau, ir dar kad labai jaunai atrodau.  doh.gif

Austeja, cia jums per pokalbi tokias pastabas dave? blink.gif doh.gif O i kokias pareigas pretendavote?
As pokalbio metu tikrai kalbu daug, cia jau tokia mano savybe, kad kai jaudinuosi daug kalbu doh.gif siuo atveju gal tai ir nera labai bogai smile.gif
O del foto tai nesupratau g.gif
Atsakyti