QUOTE(dista @ 2011 02 17, 11:28)
* dėl atlyginimo jau po pusmečio pagaliau pradedu susigyventi su ta mintimi
O dėl nėjimo... na, kai kurios įmonės tikrai ne prie dūšios...
** bet dėl karjeros tai kol kas neaa
dar reikia laiko.... sunku labai priprasti, kad žmogui, turinčiam 3 diplomus, mokančiam 4 užsienio kalbas nelabai yra kas čia veikti... t.y. nesinori dirbti už minimumą...
kaip sakau, būčiau bent 10 metų jaunesnė, tai maučiau į užsienį net nesidairydama... o dabar situacija truputį kitokia - lieka įsipareigojimai šeimai...
identiška situacija. turiu du gerus išsilavinimus, kalbu daugiau nei 4 užsienio kalbom, amžiaus irgi turiu, patirties, gerus atsiliepimus iš labai svarbių žmonių, o normaliam užsikabinimui kažko vis pritrūkstu. laikau tai savo klaidomis, nors kokios jos - dar nesupratau.
QUOTE(Otravez @ 2011 02 17, 11:29)
dabar nervingai laukiu galutinio atsakymo is vienos kompanijos, siandien paskutine diena.
...
Jei bus neigiamas - reikes kazkaip nepaluzti ir ieskotis toliau, tapsiu jusu forumo dalyve, nes kazkiek gaunu tokios moralines paramos ir jausmo, kad nesu vienintele su tokiom problemom.
neskųsk dienos be vakaro. gali paskambinti šiandien, ryt arba šeštadienį. tada galėsi dėti tam tašką.
nepalūši, jei yra konkursai, natūralu, kad kažkas laimi, kažkas pralaimi. nebūtinai laimi geriausi. paliūdėsi pusdienį, tada vėl siųsi naujus CV.
QUOTE(dista @ 2011 02 17, 11:34)
į kandidatuojamas pareigas nebūsiu priimta, nes esu "per aukštos kvalifikacijos"
pasidalink patirtimi, kaip tą kvalifikaciją "mažini". aš tai tikrai mažinu. beje, pastarasis konkursas, kuriame vis dar dalyvauju, išvis kurioziškas - agentūra atrinko pagal CV, kurį siunčiau gerokai paprastesnėms pareigoms, su sumažinta patirtimi ir gebėjimais. Prieš agentūrai perduodant darbdaviui informaciją apie mane pasisiūliau atsiųsti savo normalų CV; paaiškėjo, kad būtent geresnis CV identiškai atitinka darbdavio reikalavimus. Juokinga, kad tokį - geresnį - CV tai pačiai agentūrai esu siuntusi dar anksčiau, dar kitoms pareigoms... niekada nežinai, kur tau angelas pagalvėlę pameta, kur velnias koją pakiša... ir kaip tas tavo darbas tave gali susirasti.
Geltonažuvie, valstybinėms įstaigoms negaiščiau laiko siųsti be skelbimų - jie ten ieškosi darbuotojų pagal mistines tvarkas, konkursus, reikalavimus. geriau pereik per jų tinklalapius ir pažiūrėk organizuojamus konkursus - dažnai jie neskelbia niekur kitur, tik pas save.