Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(2softly @ 2011 02 16, 17:56)
Na, nežinau ką patart. Reiktų kažkaip išsiaiškinti, ar tikrai taip yra, bet nesugalvoju kaip  g.gif Gal kas nors turės idėjų.

eisiu penktadieni pas juos, pabandysiu pas darbuotojus pasiklausineti kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 16, 18:11)
eisiu penktadieni pas juos, pabandysiu pas darbuotojus pasiklausineti kaip ten yra.

gali pabandyti patiems darbdaviams pasakyti "internete skaičiau tokį ir tokį komentarą apie jūsų įmonę, ką jūs apie tai galvojate" ir žiūrėti, kaip reaguos.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 16, 18:58)
gali pabandyti patiems darbdaviams pasakyti "internete skaičiau tokį ir tokį komentarą apie jūsų įmonę, ką jūs apie tai galvojate" ir žiūrėti, kaip reaguos.

ka as zinau gal nereik taip, jei as apie juos blogai pasakysiu, tai jei jie dabar moka algas, tai man tada nekas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 16, 19:17)
ka as zinau gal nereik taip, jei as apie juos blogai pasakysiu, tai jei jie dabar moka algas, tai man tada nekas.  unsure.gif

logiškai galvojant, tai neturėtų būti nieko, kaip tik galėtų paaiškinti, kokia yra situacija; bet kaip būtų iš tiesų - nežinau.
kita vertus, jei jie blogai sureaguotų į tavo nuoširdų susirūpinimą, tai jie nebus geri darbdaviai. geriau sužinoti iš karto, nei po to dejuoti ir savęs gailėtis.
bet kokiu atveju, tavo susirūpinimas sveikas ir teisingas. linkiu sėkmės.
Atsakyti
Sveikos. Su svente visas drinks_cheers.gif O gi as irgi panasia situacija turiu, kaip ^Austėja^. Ten kur pakviete pokalbio ryt, ta spaustuve vadinasi Astroide. Kai isivedem su draugu i google.... pakraupome blink.gif Neisivaizduoju, ar tai tik vieno zmogaus kerstas, bet ir uzsakovai pasisake apie juos blogai... unsure.gif Draugas patare net i pokalbi neiti. Nezinau ka daryt, pasimaut nenoriu, manau neisiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 16, 19:58)

As irgi patarciau taip ir paklausti ir ziureti koks bus atsakymas.

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 16, 20:17)
ka as zinau gal nereik taip, jei as apie juos blogai pasakysiu, tai jei jie dabar moka algas, tai man tada nekas.  unsure.gif

Cia juk ne tu taip sakai, o zmoniu atsiliepimai. Ir tau, kaip ieskanciai pastovaus darbo, yra normalu klausti kas ir kaip. Ar tau maloniau nueiti, padirbti ir nesulaukti algos? lotuliukas.gif
Gal as ir izuli, bet verciau per pokalbi pasirodysiu pernelyg besidominti, nei liksiu nagus nusvilusi kai negausiu algos doh.gif
Gal ne i tema, bet as pvz visada paklausiu nelabai patogaus klausimo darbdaviui-ar tai nauja pareigybe, ar vietoj kazkokio zmogaus. Dazniausiai vietoj kazkokio, tuomet paklausiu kodel isejo. Irgi ziuriu kaip ir ka atsako.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 16, 15:32)

dontstop, kaip tavo darbas? ar džiaugiesi pasirinkimu? tu turbūt čia rekordus sumušei pagal atmestus darbo pasiūlymus  bigsmile.gif

Šiaip viskas ok: kolektyvas, vadovas, darbo sąlygos, turinys, dėl algos neturėtų būt problemų g.gif Bet kažkokio pasitenkinimo ir džiaugsmo nejaučiu g.gif Paskutinias porą dienų esu giliuose apmąstymuose, svarstau apie kursus, apie nuosavą verslą, apie kardinalų srities pakeitimą, apie darbą namuose, apie grįžimą į kažkokią ankstesnę sritį.. Ai, nebežinau, šiandieninės mano nuotaikos tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 16, 21:51)
Šiaip viskas ok: kolektyvas, vadovas, darbo sąlygos, turinys, dėl algos neturėtų būt problemų  g.gif  Bet kažkokio pasitenkinimo ir džiaugsmo nejaučiu  g.gif Paskutinias porą dienų esu giliuose apmąstymuose, svarstau apie kursus, apie nuosavą verslą, apie kardinalų srities pakeitimą, apie darbą namuose, apie grįžimą į kažkokią ankstesnę sritį.. Ai, nebežinau, šiandieninės mano nuotaikos tokios  smile.gif

Gal ir pasirodysiu ikyri, bet velgi paklausiu, ar paciai kartais ne 32?

Skaitau ir matau daug sutapimu mano mintyse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 16 vasario 2011 - 20:58
QUOTE(mamucis @ 2011 02 16, 20:18)
As irgi patarciau taip ir paklausti ir ziureti koks bus atsakymas.
Cia juk ne tu taip sakai, o zmoniu atsiliepimai. Ir tau, kaip ieskanciai pastovaus darbo, yra normalu klausti kas ir kaip. Ar tau maloniau nueiti, padirbti ir nesulaukti algos?  lotuliukas.gif 
Gal as ir izuli, bet  verciau per pokalbi pasirodysiu pernelyg besidominti, nei liksiu nagus nusvilusi kai negausiu algos  doh.gif
Gal ne i tema, bet as pvz visada paklausiu nelabai patogaus klausimo darbdaviui-ar tai nauja pareigybe, ar vietoj kazkokio zmogaus. Dazniausiai vietoj kazkokio, tuomet paklausiu kodel isejo. Irgi ziuriu kaip ir ka atsako.

tiesiog nezn kaip daryti, as karta buvau isidarbinusi, tai man pati darbdave sake, kad ji sumoka, bet kai padirbau pamaciau, kad nesumoka. na nezn aciu uz patarimus, paziuresiu kaip ten elgtis. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

labai džiaugiuosi už tas, kurios surado darbą, sulaukė kvietimų dirbti ir net iš kelių darboviečių, ir už tas, kurias pakvietė į pokalbį... Visoms 4u.gif ir sėkmės tolimesniuose etapuose...

o aš tai tikrai praradus optimizmą, atrodo tiek pastangų idėjau, tiek mokiaus universitete, o dabar uždirbu tiek, kad net juokas neima... Dar nervina kai kurie aplinkiniai su savo replikom " o tu kito darbo nesiieškai?; ieškokis darbo!; susirask darbą!; dar vis ten tebedirbi?!"

klaipėdoj kažkokia katastrofa su darbais, pagal mano specialybę jų tiesiog nėra, o jei yra, tai tokios sąlygos, kad jau ačiū, geriau namie pasėdėt... o dar kur įsidarbinant blatai visi, kurių pas mane nei vieno... net nebežinau, ką daryt...

su mielu noru skaitau, kaip jūs analizuojat savo klaidas pokalbių metu, ruošiatės, skaitot įvairius straipsnius, video reportažus žiūrit ir t.t., bet mano atveju net nėra kur siųsti cv verysad.gif

Sorry už tokią liūdną gaidelę, bet kad jau nebetelpa viskas širdy, noris išsilieti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 16, 21:56)
Gal ir pasirodysiu ikyri, bet velgi paklausiu, ar paciai kartais ne 32?

Skaitau ir matau daug sutapimu mano mintyse doh.gif

Šiek tiek mažiau 4u.gif
Atsakyti
Neseniai aptikau puslapi cr.lt jame daug info apie imones... Labai naudingas puslapis. Paziurejau ir matau kad tie darbdaviai, kur mane pokalbio pakviete prasiskoline tele2 tinklui 4000 lt doh.gif
Atsakyti