Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 15, 16:44)
tai kažin tiek iš tikro ir siūlo?

Taip, tiek ir siūlo. Kartais paaiškėja, kad tiek bus "į rankas". T y jei skelbime parašyta "atlyginimas 800", tai reiškia arba 670 į rankas, arba 800, bet ne daugiau 4u.gif
Jei dar kažkokį procentą ar premijas siūlo, tai gerai, bet yra povandeniniai akemenys tokie:
1. gali eiti procentas ne nuo bet kokios apyvartos, o nuo tam tikros. Kaip pvz, jei mėnesinė apyvarta ne mažesnė, kaip 300 000. Bus 299 999 - procentų nebus biggrin.gif Ir jie gali specialiai užkelt tokią kertelę, kad tų procentų niekada nebūtų cool.gif
2. sutarty turi būti surašytos visos sąlygos, nes būna, kad į sutartį įrašo tik bazę, o procentus/premijas sumoka grynais. Tada ligos ir motinystės atostoų atveju bus nekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 15, 20:57)
Brrr, manau kaip tik del streso mus ir pasigavo ligos  g.gif nusilpo imunitetas sad.gif Nu bet tikiuosi kad liga nesutrukdys tau laimeti konkurso  bigsmile.gif

aciu ir as tikiuosi 4u.gif laikykimes, iveiksim ta stresa o ligos pacios dings smile.gif mes stiprios lithuania.gif ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 15, 20:35)
jeigu apie premijas yra  parasyta darbo sutartyje, tai ju taip paprastai nenuimsi, ir jei jos mokamos oficialiai, kad ir be sutarties irgi gali firmai kilti keblumu, jei sugalvos patikrinti darbo inspekcija
MB dirbo vienoje firmoje, ten buvo sutartyje numatyti ketvirtiniai priedai, kaip motyvacija, bet aisku ten ir alga buvo ne minimumas

Apie premijas darbo sutartyje pagal DK gali ir nebuti nurodyta, bet turi buti vadovo isakymas jas moketi. Priklausomai kaip ta premija ivardinsi, gali ta premija ir ieiti i vidutini darbo uzmokesti, gali ir neieiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 15, 15:40)
Buviau sian dar vienam pokalbi, is sportinio intereso, bet man patiko smile.gif
Kadangi patirties turiu daug toje srityje, tai manau, kad as ten puikiausiai tikciau, deja, nemanau, kad galetu man moketi, kiek man reikia smile.gif
galima dirbti ir namuose, kadangi darbas telefonu ir kompiuteriu. Bendravimas su klientais. Bet ne salti skambuciai. Nereikia nieko parduoti. Tiesiog spresti problemas.
Tas skelbimas dar galioja, jei kas nori, galiu i az mestelti  mirksiukas.gif

Laba diena smile.gif , gal ir man galėtumėt į až mestelt, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskee @ 2011 02 16, 09:44)
Laba diena smile.gif , gal ir man galėtumėt į až mestelt, ačiū 4u.gif

Imeciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 02 15, 17:21)
Aysel, sulaukei skambučio gal? smile.gif

ne g.gif iš dviejų nesulaukiau; ir mano užsienis nutilo. reikės dabar mintis ketvirtadieniui kreipti bigsmile.gif
ir ieškoti kitų naujų galimybių.

QUOTE(Schiaurinė @ 2011 02 15, 19:21)
iki savaites galo turiu suzinoti kuria is musu dvieju pasirinks....stresas...itampa...o dar ta liga  doh.gif

stresas nepadės, linkiu ramiai sulaukti atsakymo smile.gif ir sveik!

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 15, 20:57)
Brrr, manau kaip tik del streso mus ir pasigavo ligos  g.gif nusilpo imunitetas sad.gif Nu bet tikiuosi kad liga nesutrukdys tau laimeti konkurso  bigsmile.gif

ir tau sveikatos bei sėkmės.

dontstop, kaip tavo darbas? ar džiaugiesi pasirinkimu? tu turbūt čia rekordus sumušei pagal atmestus darbo pasiūlymus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2011 02 15, 07:55)
Tai gi 20 m mergina ir turi atrodyti jaunai  mirksiukas.gif  Man netoli 30, nuejus i mokescius ar i sodra, pirmas klausimas, ko sita mergaite nori  lotuliukas.gif

man 25, man irgi sako kad mergaite, bet zinot kai eini del darbo, tai kazkaip kitaip i tave ziuri, atrodo, kad tu nesugebesi, nes neturi patirties ir ka tik baigei mokslus.
Papildyta:
vakar buvau pokalbyje del darbo, tai sake kad tikciau ir pakviete penktadieni ateiti pasiziureti kaip reiks dirbti, o veliau su drauge sedejau kavineje dar paskambino del kito darbo kviecia mane i pokalbi. smile.gif
Atsakyti
perskaiciau skunda, kad i ta imone kur kviecia, algos nemoka, bet tik vienas atsiliepimas. ka daryti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 16, 15:32)
ne  g.gif iš dviejų nesulaukiau; ir mano užsienis nutilo. reikės dabar mintis ketvirtadieniui kreipti  bigsmile.gif
ir ieškoti kitų naujų galimybių.

Tai gal dar paskambins rytoj. Ar buvo sutarta, jog vakar turėjo paskambint?
O jei ką, tai toliau ieškom galimybių bigsmile.gif

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 16, 16:38)
man 25, man irgi sako kad mergaite, bet zinot kai eini del darbo, tai kazkaip kitaip i tave ziuri, atrodo, kad tu nesugebesi, nes neturi patirties ir ka tik baigei mokslus.
Papildyta:
vakar buvau pokalbyje del darbo, tai sake kad tikciau ir pakviete penktadieni ateiti pasiziureti kaip reiks dirbti, o veliau su drauge sedejau kavineje dar paskambino del kito darbo kviecia mane i pokalbi.  smile.gif

Aš irgi atrodau daug jauniau negu esu (galvoja, kad net nepilnametė dar esu lotuliukas.gif). O ar galvoja, kad nesugebėsiu ar ne, tai nežinau. Bet aš galvoju, kad sugebėsiu viską cool.gif

Na, va kaip smagu thumbup.gif . Gal jau greitai ir darbelį turėsi.
Papildyta:
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 16, 17:47)
perskaiciau skunda, kad i ta imone kur kviecia, algos nemoka, bet tik vienas atsiliepimas. ka daryti? blink.gif

O čia į tą, kur į pokalbį kviečia, ar į tą, kur pabandyti dirbti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2softly: 16 vasario 2011 - 16:53
QUOTE(aysel @ 2011 02 16, 14:32)

stresas nepadės, linkiu ramiai sulaukti atsakymo smile.gif ir sveik!

zinau kad jis nepades, bet jis neisvengiamas mirksiukas.gif
stengiuosi pasveikti, nes ryt nusimato didele svente ax.gif kuopiu i 4 desimti doh.gif smile.gif

cia buvo ne i tema.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 02 16, 16:53)
Tai gal dar paskambins rytoj. Ar buvo sutarta, jog vakar turėjo paskambint?
O jei ką, tai toliau ieškom galimybių bigsmile.gif
Aš irgi atrodau daug jauniau negu esu (galvoja, kad net nepilnametė dar esu  lotuliukas.gif). O ar galvoja, kad nesugebėsiu ar ne, tai nežinau. Bet aš galvoju, kad sugebėsiu viską cool.gif

Na, va kaip smagu  thumbup.gif . Gal jau greitai ir darbelį turėsi.
Papildyta:

O čia į tą, kur į pokalbį kviečia, ar į tą, kur pabandyti dirbti?  g.gif

kur pabandyti dirbti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 16, 18:44)
kur pabandyti dirbti.  blink.gif

Na, nežinau ką patart. Reiktų kažkaip išsiaiškinti, ar tikrai taip yra, bet nesugalvoju kaip g.gif Gal kas nors turės idėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2softly: 16 vasario 2011 - 18:04