Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(wilike @ 2011 02 15, 14:42)
moka premijas del to, kad tada galima bet kada ja nuimti. Nes sumazinti atlyginima reikia pagrindo, darbuotojo sutikimo ir t.t.
Plius priedas gali buti mokamas kaip kompensacija uz darba lauko salygomis , kelioneje, kuris nera iskaitomas i darbuotojo vidutini darbo uzmokesti, t.y. tas atlygis  nebus panaudotas skaicuojant pvz pencija. Jeigu zmogus iseis atsotogu jam irgi tie moketini pinigai neprisiskaiciuos. Vienu zodziu daug pliusu imones naudai.

O pasiteirauti manau galima tiesiog pasiskambinus.

tą patį turėjau omenyje.
Geltonažuvie, jei sutinki dirbti už minimumą, tada siųsk CV, bet apie premijas siūlau nesvajoti ir jų prie algos neskaičiuoti smile.gif kai gausi - tada pasidžiaugsi.
Atsakyti
Buviau sian dar vienam pokalbi, is sportinio intereso, bet man patiko smile.gif
Kadangi patirties turiu daug toje srityje, tai manau, kad as ten puikiausiai tikciau, deja, nemanau, kad galetu man moketi, kiek man reikia smile.gif
galima dirbti ir namuose, kadangi darbas telefonu ir kompiuteriu. Bendravimas su klientais. Bet ne salti skambuciai. Nereikia nieko parduoti. Tiesiog spresti problemas.
Tas skelbimas dar galioja, jei kas nori, galiu i az mestelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bonbonke*: 15 vasario 2011 - 15:42
*bonbonke*, o cia kuriam mieste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 15, 15:41)
*bonbonke*, o cia kuriam mieste?  g.gif

Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 15, 17:40)
tą patį turėjau omenyje.
Geltonažuvie, jei sutinki dirbti už minimumą, tada siųsk CV, bet apie premijas siūlau nesvajoti ir jų prie algos neskaičiuoti smile.gif kai gausi - tada pasidžiaugsi.

Nesutinku, tik šiaip įdomu buvo išsiaiškinti, kas čia per algos dydis smile.gif Be to, skelbimo jau nebėra biggrin.gif Įdėjo valandėlei ir išėmė smile.gif Šiaip man įdomu, jei į skelbimą įrašo kokius 800 ar 1000 Lt "ant popieriaus", tai kažin tiek iš tikro ir siūlo?

Papildyta:
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 15, 17:42)

Gaila unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 15 vasario 2011 - 15:46
Parejau is kirpyklos. Siandien viena imone ziurejo mano cv. Bet aisku paziuri, tuom ir pasibaigia, jokiu skambuciu ar laisku nesulauki. Perziurejau skelbimus, bet nieko neradau, kad galeciau cv issiusti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 15, 17:41)
Siandien viena imone ziurejo mano cv. Bet aisku paziuri, tuom ir pasibaigia, jokiu skambuciu ar laisku nesulauki. Perziurejau skelbimus, bet nieko neradau, kad galeciau cv issiusti.  smile.gif

As irgi jau prie to, jog peržiūri ir viskas tuo baigiasi, pripratau.

Šiandien išsiunčiau vieną cv, bet reik dar skelbimus peržiūrėti, nes dar nežiūrėjau šiandien smile.gif.

Aysel, sulaukei skambučio gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 15, 16:40)
Buviau sian dar vienam pokalbi, is sportinio intereso, bet man patiko smile.gif
Kadangi patirties turiu daug toje srityje, tai manau, kad as ten puikiausiai tikciau, deja, nemanau, kad galetu man moketi, kiek man reikia smile.gif
galima dirbti ir namuose, kadangi darbas telefonu ir kompiuteriu. Bendravimas su klientais. Bet ne salti skambuciai. Nereikia nieko parduoti. Tiesiog spresti problemas.
Tas skelbimas dar galioja, jei kas nori, galiu i az mestelti  mirksiukas.gif

labukas .As noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matilda83 @ 2011 02 15, 19:48)
labukas .As noreciau 4u.gif

ir as smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sergu unsure.gif uzpuole angina ir sinusitas, bet turejau sudalyvauti treciame pokalbyje vienoje imoneje ir sudalyvavau ax.gif zodziu iki savaites galo turiu suzinoti kuria is musu dvieju pasirinks....stresas...itampa...o dar ta liga doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 15, 10:14)
Pookeli, o kodėl terminuota? Gal čia jie taip bandomąjį laikotarpį formina ar po tų 3 mėn reikės išeiti?

nepaaiskino man kodel terminuota, o as per daug ir neklausinejau. Kaip bus taip. Vis tiek man dabar reikia isivaziuti i darbo rinka, kad galeciau ieskotis geriau. O siaip tai nezinau, manau prie gero greit priprantama, as ten tvarkau kito padalinio galus ir darau einamuosius darbus, ka reikia vadybininkams ir pan., tai kie jie ipras, kad yra zmogus kuris visa popierizma sutvarko, tai nezinau, ar nores vel viska patys daryt. bus kaip bus

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 15, 11:09)
O as siandien optimistiskai nusiteikusi, gavau dar viena pakvietima i pokalbi, dar viena spaustuve - i maketuotojos vieta smile.gif

thumbup.gif samgumelis

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 15, 12:46)
Merginos, kaip suprantate algą: 800 - 1000 Lt prieš mokesčius + ketvirtinė premija.
Tai čia kas 3 mėn premiją mokėti žada?

Nu taip

QUOTE(wilike @ 2011 02 15, 14:42)
moka premijas del to, kad tada galima bet kada ja nuimti. Nes sumazinti atlyginima reikia pagrindo, darbuotojo sutikimo ir t.t.
Plius priedas gali buti mokamas kaip kompensacija uz darba lauko salygomis , kelioneje, kuris nera iskaitomas i darbuotojo vidutini darbo uzmokesti, t.y. tas atlygis  nebus panaudotas skaicuojant pvz pencija. Jeigu zmogus iseis atsotogu jam irgi tie moketini pinigai neprisiskaiciuos. Vienu zodziu daug pliusu imones naudai.

O pasiteirauti manau galima tiesiog pasiskambinus.

jeigu apie premijas yra parasyta darbo sutartyje, tai ju taip paprastai nenuimsi, ir jei jos mokamos oficialiai, kad ir be sutarties irgi gali firmai kilti keblumu, jei sugalvos patikrinti darbo inspekcija
MB dirbo vienoje firmoje, ten buvo sutartyje numatyti ketvirtiniai priedai, kaip motyvacija, bet aisku ten ir alga buvo ne minimumas
Atsakyti
QUOTE(Schiaurinė @ 2011 02 15, 20:21)
sergu  unsure.gif uzpuole angina ir sinusitas, bet turejau sudalyvauti treciame pokalbyje vienoje imoneje ir sudalyvavau  ax.gif zodziu iki savaites galo turiu suzinoti kuria is musu dvieju pasirinks....stresas...itampa...o dar ta liga  doh.gif

Brrr, manau kaip tik del streso mus ir pasigavo ligos g.gif nusilpo imunitetas sad.gif Nu bet tikiuosi kad liga nesutrukdys tau laimeti konkurso bigsmile.gif
Atsakyti