Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 15, 01:43)
o tau veliau paskambina i antra pokalbi? smile.gif
man tai dar antras dalykas prie ko kabinejasi, del to kad man jau virs 20 taip apie puse, o atrodau gan jaunai.
Papildyta:
Aciu: aysel, 2softly, protas99 uz palaikyma, butinai paziuresiu ka man rekomendavote.
4u.gif

Ne tiek daug as tos patirties ir turiu, buvo karta, kad pakviete ir antram pokalbiui smile.gif
Atsakyti
aš šiandien tikiuosi vieno skambučio dėl pokalbio; net ne tikiuosi, o laukiu doh.gif vis tiek neturiu ką veikti - kitaip šiandien darbo neieškosiu biggrin.gif stebėsiu, kaip materializuojasi mintys bigsmile.gif

dėl išvaizdos, neatitinkančios amžiaus - kartais gali būti problema (pvz, tam tikrų produktų pardavimuose, konsultavimo srityje ar pan.), bet šiaip tai atrodyti jauniau nėra trūkumas. Kita vertus, išvaizdą galima pakoreguoti - drabužiais, šukuosena, akiniais, makiažu.
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 14, 20:54)
O pas mane reikaliukai nelabai smagus. Gavau as ta sutarti, su  minimaliu atlyginimu ir terimiuota-3men. Zodziu nieko gero. Padirbsiu ir teks ieskotis kazko geriau. Man jau ne 18 m. kad galeciau sau leisti dirbt uz minimuma +vokeli

Pookeli, o kodėl terminuota? Gal čia jie taip bandomąjį laikotarpį formina ar po tų 3 mėn reikės išeiti?
Atsakyti
Laba diena, ieskotojos, didziulis aciu visoms uz naudingas nuorodas 4u.gif Aisku dauguma dalyku zinomi ir girdeti/skaityti, bet prisiminti niekad nepakenks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Reikes perziureti visas idetas nuorodas, manau tikrai pravers smile.gif O as siandien optimistiskai nusiteikusi, gavau dar viena pakvietima i pokalbi, dar viena spaustuve - i maketuotojos vieta smile.gif
Tiesa sakant dziaugiuosi, nes pries metus susirast toki darba buvo veik neimanoma, tik per pazistamus.. Gal del patirties stokos,o gal daug kas i uzsieni isvaziavo rolleyes.gif Taigi, ketvirtadieni eisiu i dar viena pokalbi smile.gif teko atidet del ligos... kazkaip iki siol tik pagal specialybe kviecia, kur siunciau i vadybininko vietas, dar neskambino nieks unsure.gif
Atsakyti
Chrysocolla, liuks thumbup.gif Beje, mačiau, kad Urmas ieško maketuotojos mirksiukas.gif

Merginos, kaip suprantate algą: 800 - 1000 Lt prieš mokesčius + ketvirtinė premija.

Tai čia kas 3 mėn premiją mokėti žada?
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 15, 11:09)
Sveikos smile.gif O as  Taigi, ketvirtadieni eisiu i dar viena pokalbi smile.gif teko atidet del ligos... ]

Na visai tau jau smagu ir lauke saulute ir pas tave del darbo jau sviesiau. Sekmes tau ketvirtadieni. Manau, tu jau greitai sutarti pasirasinesi.
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 15, 12:46)
Merginos, kaip suprantate algą: 800 - 1000 Lt prieš mokesčius + ketvirtinė premija.

Tai čia kas 3 mėn premiją mokėti žada?

manau prie tu 800 - 1000 Lt prides ketvirtine premija ir atskaiciuos mokescius.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 15, 12:46)

manau, kad čia minimumas, bet jiems gėda apie tai pasakyti. paklausčiau aiškiai, kaip tą premija mokės, kada mokės, kiek mokės, kodėl negali tos premijos padalinti į tris mėnesius ir priskaičiuoti prie mėnesinio atlyginimo. ir žiūrėčiau, kaip reaguos smile.gif
Atsakyti
Bet kaip to paklausti prieš CV siunčiant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 15, 15:10)
manau, kad čia minimumas, bet jiems gėda apie tai pasakyti. paklausčiau aiškiai, kaip tą premija mokės, kada mokės, kiek mokės, kodėl negali tos premijos padalinti į tris mėnesius ir priskaičiuoti prie mėnesinio atlyginimo. ir žiūrėčiau, kaip reaguos smile.gif

moka premijas del to, kad tada galima bet kada ja nuimti. Nes sumazinti atlyginima reikia pagrindo, darbuotojo sutikimo ir t.t.
Plius priedas gali buti mokamas kaip kompensacija uz darba lauko salygomis , kelioneje, kuris nera iskaitomas i darbuotojo vidutini darbo uzmokesti, t.y. tas atlygis nebus panaudotas skaicuojant pvz pencija. Jeigu zmogus iseis atsotogu jam irgi tie moketini pinigai neprisiskaiciuos. Vienu zodziu daug pliusu imones naudai.

O pasiteirauti manau galima tiesiog pasiskambinus.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 15, 13:46)
Chrysocolla, liuks  thumbup.gif  Beje, mačiau, kad Urmas ieško maketuotojos  mirksiukas.gif

O kur jei ne paslaptis matei, nes ju puslapyje nerandu.. unsure.gif

P.s. jau radau, aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chrysocolla: 15 vasario 2011 - 15:01
Nusiunciau AZ, bet kad jau pati radai biggrin.gif
Atsakyti