Nu jau, tokia diena su asarom negalima sedeti
Universitetas dar vis tyli... jau baigiu ji pamirst Pasirodo turiu temp., varau i lova...
Geltonažuvie, o ko tau sujungti stulpelius formulės pagalba yra blogai? datoms rūšiuoti yra du būdai - vienas iškirti į atskirus stulpelius metus ir mėnesį su diena; kitas - pakeisti datos formatą (iš yyyy.mm.dd į mm.dd.yyyy) ir tada sort. nesu aš excelio profė - čia buitis gal kolegės labiau išmano?
dar turiu klausimą į "optimizmo" temą:
kaip jums pavyksta grįžti į vėžes po ne kokio pokalbio, jei prastai pasirodote? kokiais argumentais save įtikinate, kad tai nėra pasaulio pabaiga; ar graužiatės kol nusibosta/sulaukiat kito pasiūlymo/pan?
kaip jums pavyksta grįžti į vėžes po ne kokio pokalbio, jei prastai pasirodote? kokiais argumentais save įtikinate, kad tai nėra pasaulio pabaiga; ar graužiatės kol nusibosta/sulaukiat kito pasiūlymo/pan?
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 14, 13:19)
( Pasirodo turiu temp., varau i lova...
Sveik.
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 13:47)
Kol vaziuoju namo, tai apgalvoju visus variantus, kodel netikau, kodel manes nepasirinko, apmastau kokio punkto neatitikau, pagal reikalavimus ir siaip. Būna truputi nuotaika nekokia, bet visada save guodžiu, kad vadinasi ne ta mano vieta, laukia dar geresnė.
QUOTE(reims @ 2011 02 14, 11:53)
Buvot ten gal, aš juos žinau kaip užsakovus, bet darbukas manau nelengvas, pati toj srity dirbau - poligrafijos.
Neblogai, tik šiaip, sakau, gal koks lengvesnis būdas yra, juk duomenų atskytimui mygtukas yra Bandžiau keisti formatą, tačiau vis tiek rūšiuoja pagal metus man...
Kaip kažkada sakė Dontstop, berods, nuėjau ir pamiršau, stengiuosi toliau ieškoti. Kartais būna, kad kai grįžtu, pamastau, kad galėjau kitaip atsakyti į vieną ar kitą klausimą, bet stengiuosi pamiršti ir šovusią protingą mintį užsirašyti... man prasčiau būna, kai nueinu į pokalbį, atrodo viskas gerai praeina, gerai pasišnekam ir nepasirenka manęs. Tada prisigalvoju visko Va ir dabar, nu tiesiog nerandu sau vietos, neturiu, kur Cv siųsti, mąstau, ką čia daryti...
Kaip kažkada sakė Dontstop, berods, nuėjau ir pamiršau, stengiuosi toliau ieškoti. Kartais būna, kad kai grįžtu, pamastau, kad galėjau kitaip atsakyti į vieną ar kitą klausimą, bet stengiuosi pamiršti ir šovusią protingą mintį užsirašyti... man prasčiau būna, kai nueinu į pokalbį, atrodo viskas gerai praeina, gerai pasišnekam ir nepasirenka manęs. Tada prisigalvoju visko Va ir dabar, nu tiesiog nerandu sau vietos, neturiu, kur Cv siųsti, mąstau, ką čia daryti...
QUOTE(Deganti @ 2011 02 14, 14:05)
Buvot ten gal, aš juos žinau kaip užsakovus, bet darbukas manau nelengvas, pati toj srity dirbau - poligrafijos.
Ne neteko. Ar issiuntei cv? Ar nesiusi?
QUOTE(reims @ 2011 02 14, 14:11)
Ne neteko. Ar issiuntei cv? Ar nesiusi?
Aš Kaune, tai atpuola, bet šiaip gana idomi įmonė tik tiek, yra atsiliepimai, pusė to tikrai tiesa.
Sveikinimai isidarbinancioms ir niu niu niu depresuojancioms!!!!!
Tokia grazi diena, negalima liudeti. Man saltis pakiso koja, neuzsivede masina, mazosios nenuveziau i darza ir rytojaus startas mano NT atidedamas kelioms dienoms, gal net kitai savaitei. Visi tik gasdina "bus sunku, didele konkurencija". Bet juk nepabandzius ir nezinosiu kaip man gali sektis.
Kito darbo ieskosiu paraleliai, apsidraudimui, nes gal man nepatiks/nepasiseks tam NT. Bet kokiu atveju turesiu veiklos uzklasines smegenims pramankstint, ba jau pradejau patapt nusivylusia namu seimininke
O kontrakto terminuoto? Nes jei ne, tai maza kas gyvenime gali nutikt, pasakysi jiems, kad persigalvoji ir isvaziuoji kada tik panoresi.
As grauziuosi neilgai. Pirmiausia paanalizuoju ka padariau/pasakiau ne taip, kaip turejau tinkamai pasirodyti. Jei tai kazkoks igudis, kurio neturiu, pamastau ar nevertetu pasitobulinti. O kad savigrauzos nebutu pamastau ar tikrai taip labai noreciau pas juos dirbti..
Tokia grazi diena, negalima liudeti. Man saltis pakiso koja, neuzsivede masina, mazosios nenuveziau i darza ir rytojaus startas mano NT atidedamas kelioms dienoms, gal net kitai savaitei. Visi tik gasdina "bus sunku, didele konkurencija". Bet juk nepabandzius ir nezinosiu kaip man gali sektis.
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 09:14)
ar nersi visa galva, ar vis tiek ieškosi kito darbo?
bet kokiu atveju sėkmės! o NT žinios tikrai bet kada pravers
bet kokiu atveju sėkmės! o NT žinios tikrai bet kada pravers
Kito darbo ieskosiu paraleliai, apsidraudimui, nes gal man nepatiks/nepasiseks tam NT. Bet kokiu atveju turesiu veiklos uzklasines smegenims pramankstint, ba jau pradejau patapt nusivylusia namu seimininke
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 13:29)
jie nori ilgalaikio kontrakto, o aš nežinau ar būčiau pasiruošusi gyventi užsienyje 5 metus. ir, žinoma, reikia psichologiškai nusiteikti išleisti šiek tiek pinigų kelionei (kurios tikrai šiuo metu sau neleisčiau).
O kontrakto terminuoto? Nes jei ne, tai maza kas gyvenime gali nutikt, pasakysi jiems, kad persigalvoji ir isvaziuoji kada tik panoresi.
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 14:47)
As grauziuosi neilgai. Pirmiausia paanalizuoju ka padariau/pasakiau ne taip, kaip turejau tinkamai pasirodyti. Jei tai kazkoks igudis, kurio neturiu, pamastau ar nevertetu pasitobulinti. O kad savigrauzos nebutu pamastau ar tikrai taip labai noreciau pas juos dirbti..
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 12:49)
o aš jau po pokalbio su darbdaviu (pamenat, turėjau agentūroj testus, po kurių mane pakvietė). tikėkimės geriausio nesvarbu, dirbčiau ten ar ne, noriu laimėti
dar sutariau su agentūra dėl susitikimo apie mano testų rezultatus.
dar sutariau su agentūra dėl susitikimo apie mano testų rezultatus.
Linkiu, kad pasirinktų tave o tada galėsi spręst, ar nori ten dirbt, ar ne.
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 13:17)
Sveikos mergaites
As kaip tik po pokalbio, kaip minejau, kad pirmadieni turiu paskambinti, i kuria pozicija noreciau kandidatuoti...
Kol nepasirasiau sutarties, nepatikesiu
As kaip tik po pokalbio, kaip minejau, kad pirmadieni turiu paskambinti, i kuria pozicija noreciau kandidatuoti...
Kol nepasirasiau sutarties, nepatikesiu
Labai sveikinu
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 14, 14:19)
Pasirodo turiu temp., varau i lova...
Greičiau sveik
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 14:47)
Aš aišku labai nusimenu. O šiaip po pokalbio, kad ir koks jis būtų, pasvarstau ką ir kaip pasakiau ir kaip buvo reaguojama į mano žodžius. Tada bandau įvertint savo galimybes. Jei nepaskambina arba sužinau, kad nepasirinko manęs, tai visų pirma seka liūdesys, tada - dar didesnis užsispyrimas ir ryžtas siekti to, ko noriu, o paskui - analizė to, ką galbūt ne taip padariau ir apskritai ko man trūksta, kad gaučiau tokį darbą, kokio noriu. Tuomet, pvz., tobulinu žinias, kurių man reikia, ir toliau ieškau.
Ai, šiaip aš apskritai labai linkus į visko analizavimą kartais gal net per daug.
QUOTE(mamucis @ 2011 02 14, 15:29)
Žinoma, kad bandyk
Gal ka nors žinote apie UAB "D A I S E N A" ? Kažkaip iš atsiliepimų nesuprantu, kas per įmonė
QUOTE(2softly @ 2011 02 11, 16:40)
Kaip smagu kai jau pasirašysi sutarti, tai sveikinsim Nors aš ir dabar tavo vietoj tikriausiai jau sienom laipiočiau iš laimės
Sveikos, Su Valentino diena
As vis dar be sutarties - vaziuoju po svenciu pas juos, tada tureciau arba su sutartimi grizti arba.... na nzn.
Savaitgali visokios mintys i glava lindo, o siandien, kaip tycia - dar vieni atsiliepe. Skelbimas buvo jau panaikintas ju svetaineje - maniau, kad issirinko ir nebeskambinau. Ir kaip tycia siandien paskambino. As atvirai pasakiau, kad jau susitarusi (beveik) su ju konkurentais,taciau jei nepavyks del atlygio susitarti - as vel atvira pasiulymams. Tai persiunte kontaktus ir palinkejo, kad....nepavyktu susitarti
Tai kazkaip dabar geriau jauciuosi
P.S. As po pokalbio jauciausi klaikiai - beveik 90 proc.maniau kad as netikau. O siaip stengiuosi save paguosti: KAD JIE PATYS BUS KALTI, JEI NEPRIIMS TOKIOS PUIKIOS DARBUOTOJOS
sveikos,
buvau dviejuose darbuose pokalbiuose, tai nei is vieno antra kart manes nepakviete, siandien vel paskambino is kitos. Kazkaip net keista, nesitikejau is ten sulaukti skambucio ir dar kazkaip nervinuosi, nezn ar gausiu darba. Labai esu nedrasi ir susikauscius, kai kalbu tai seiles istisai riju. ir atrodo, kad per mazai kalbu.
buvau dviejuose darbuose pokalbiuose, tai nei is vieno antra kart manes nepakviete, siandien vel paskambino is kitos. Kazkaip net keista, nesitikejau is ten sulaukti skambucio ir dar kazkaip nervinuosi, nezn ar gausiu darba. Labai esu nedrasi ir susikauscius, kai kalbu tai seiles istisai riju. ir atrodo, kad per mazai kalbu.