Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 12:17)
Sveikos mergaites bigsmile.gif
As kaip tik po pokalbio, kaip minejau, kad pirmadieni turiu paskambinti, i kuria pozicija noreciau kandidatuoti...

Džiaugiuosi už tave.Jaučiu tave nenustygsti vietoje, gal norisi jau ir medžiagą kurią gavai išsinagrinėti, kuo greičiau. Jei jau viską aptarėt ir gavai užduotį, tai manau darbdavys nepersigalvos ir nuo kito pirmadienio startuosi. Čia tau. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 14, 12:01)
O aš tuo prarasiu paskutinius optimizmo likučius  doh.gif Nebegaliu jau  schmoll.gif

Aysel, ar užsienyje darbo pagal specialybę ieškojai? Kur ieškojai skelbimų, per agentūras?

ei, jei šiandien liūdėsi, rytoj turėsi atnešti dvigubą optimizmo dozę. bigsmile.gif

ne, visiškai ne pagal specialybę, bet įdomaus ir tokio, kurį norėčiau padirbėti (ne "juodas", reikia bent 5 užsienio kalbų). be to, šalyje, kurioje norėčiau praleisti daugiau laiko dėl oro ir maisto, šiek tiek moku kalbą ir esu susipažinusi su jų kultūra, religija, papročiais.

ieškojau ne per agentūras ar skelbimus - tiesiog žinau, kad artimiausius 2 mėnesius tos srities įmonėms reikės darbuotojų (ateina vasaros sezonas), taigi išsirinkau adresus internete ir paleidau CV. kol kas atsiliepė tik vieni, bet labai realūs ir labai susidomėję. trūkumas tas, kad jie nori ilgalaikio kontrakto, o aš nežinau ar būčiau pasiruošusi gyventi užsienyje 5 metus. ir, žinoma, reikia psichologiškai nusiteikti išleisti šiek tiek pinigų kelionei (kurios tikrai šiuo metu sau neleisčiau).

daugiau detalių galiu tik į AŽ mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 14, 12:23)
Bonbonke, smagu, dideliausi sveikinimai  smile.gif . Kokiam mieste esi?

Aciu 4u.gif
Vilniuje
Bet as dar shoke mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 14, 09:49)

kaip žadėjau.
Įrankiai (Tools) -> Spaudos zenklu apskaita (Word Count). Pabandyk.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 12:30)
Aciu  4u.gif
Vilniuje
Bet as dar shoke  mastau.gif

Po truputį šokas praeis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 13:30)
Aciu  4u.gif
Vilniuje
Bet as dar shoke  mastau.gif

Prisidedu ir as prie sveikinimu, saunuole thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 12:17)
As rasau, bet dar netikiuo tuo...

oba! sveikinu 4u.gif

kas rytoj gaus darbą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 14:29)
ei, jei šiandien liūdėsi, rytoj turėsi atnešti dvigubą optimizmo dozę.  bigsmile.gif

daugiau detalių galiu tik į AŽ  mirksiukas.gif

Tai kad žinokit jau nebegaliu, sedžiu savo darbe ir vegetuoju, o taip norisi veiklos verysad.gif

Aysel, parašyk, jei gali, kaip sujungti tuos du stulpelius su duomenim, aš tik pagal formulę moku, bet gal koks lengvesnis būdas yra. Ir kaip filtruoti pagal datas, nesigavo man niekaip, net ir Excel'io pagalba nepadėjo doh.gif

Įrankiai (Tools) -> Spaudos zenklu apskaita (Word Count).

Šitą tai žinau tongue.gif
Atsakyti
aciuks.gif uz sveikinimus smile.gif
bet sutartis bus pasirasoma sios savaites pabaigoj arba kitos pradzioj.
Tad as kolkas bijau dziaugtis garsiai topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 13:46)
aciuks.gif uz sveikinimus smile.gif
bet sutartis bus pasirasoma sios savaites pabaigoj arba kitos pradzioj.
Tad as kolkas bijau dziaugtis garsiai  topsecret.gif

Prisidedu prie sveikinimu ir as thumbup.gif
Jauciu as tuoj liksiu viena is veteraniu taip sakant darbo ieskanti sad.gif biggrin.gif Nes visos kitos jau tures thumbup.gif

O as siandien irgi vegetuoju, ne del to kad nebutu veiklos, o del to kad vakar sugebejau persalti doh.gif Bet vistiek stengiuosi judeti i prieki, vakar jau beveik pabaigiau savo internetine svetaine su darbu portfolio. Beje, visas su valentino diena! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 14, 14:55)
Prisidedu prie sveikinimu ir as  thumbup.gif
Jauciu as tuoj liksiu viena is veteraniu taip sakant darbo ieskanti sad.gif biggrin.gif Nes visos kitos jau tures  thumbup.gif

Neliksi, tikrai, aš manau dar ilgai tau kompaniją laikysiu doh.gif

Būtų labai įdomu pamatyti tavo darbus. Gal galėsi pasirodyti, kai pabaigsi?
Atsakyti
Galesiu atsiusti i az drinks_cheers.gif Nemanau, kad ilgai dar man kompanija laikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai lauksiu ax.gif O aš manau, kad dar ilgai sėdėsiu čia, fu, kokia bjauri nuotaika, su ašarom akyse sėdžiu doh.gif
O tau kas nors paaiškėjo dėl universiteto?
Atsakyti