Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 14, 09:24)
Kaip tai padaryti?

Kai atgaminsiu kur tai yra, parašysiu, dabar neprisimenu. smile.gif
Atsakyti
Išiusnčiau 1 CV. Atlyginimas rašo 1000 Lt su mokesčiais. Kaip manot, atlyginimas teisingas ar čia tik šiaip parašė? Jei kartais paskambintų, kaip gražiai to paklausti? 4u.gif

Reims, laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 14 vasario 2011 - 09:50
Labas rytas 4u.gif

šiandien peržvelgiau skelbimus ir nėra nė vieno skelbimo, kad galėčiau siųsti savo cv... g.gif na, dar tik dienos pradžia... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Jungiuosi prie jusu, taip pat ieskausi administratores darbo, bet pakol kas mano paieskos bevaises verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2011 02 14, 10:52)
Sveikos merginos  4u.gif

Jungiuosi prie jusu, taip pat ieskausi administratores darbo, bet pakol kas mano paieskos bevaises  verysad.gif

Sveika prisijungus. user posted imageSenai ieskai administratores darbo? Is kokio miesto esi? Neradau kol kas ir as siandien kur siusti cv.
Kas jungiasi su manim arbatos? user posted image, kavos antram puodeliui dar per anksti.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 14, 12:14)
Sveika prisijungus. user posted imageSenai ieskai administratores darbo? Is kokio miesto esi? Neradau kol kas ir as siandien kur siusti cv.
Kas jungiasi su manim arbatos? user posted image, kavos antram puodeliui dar per anksti.

4u.gif As is Vilniaus, ieskausi jau antras menuo doh.gif Jungiuosi arbatos puodeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš jau po pokalbio su darbdaviu (pamenat, turėjau agentūroj testus, po kurių mane pakvietė). tikėkimės geriausio ax.gif nesvarbu, dirbčiau ten ar ne, noriu laimėti bigsmile.gif
dar sutariau su agentūra dėl susitikimo apie mano testų rezultatus.

šią savaitę dar tikiuosi vieno skambučio dėl siųsto CV (optimistė bigsmile.gif) ir toliau derinu savo kelionę į užsienį.

linkėjimai naujai prisijungusiai 4u.gif čia nenuobodu - kas savaitę bent viena praneša radusi darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2011 02 14, 10:52)
Sveikos merginos  4u.gif

Jungiuosi prie jusu, taip pat ieskausi administratores darbo, bet pakol kas mano paieskos bevaises  verysad.gif

n-trance cia nebandei siusti cv? http://www_darbo_lt/...002081558419768 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aysel @ 2011 02 14, 11:49)
o aš jau po pokalbio su darbdaviu (pamenat, turėjau agentūroj testus, po kurių mane pakvietė). tikėkimės geriausio  ax.gif nesvarbu, dirbčiau ten ar ne, noriu laimėti  bigsmile.gif
dar sutariau su agentūra dėl susitikimo apie mano testų rezultatus.

šią savaitę dar tikiuosi vieno skambučio dėl siųsto CV (optimistė  bigsmile.gif) ir toliau derinu savo kelionę į užsienį.

linkėjimai naujai prisijungusiai  4u.gif čia nenuobodu - kas savaitę bent viena praneša radusi darbą  mirksiukas.gif

Kaip matau pas tave darbas del darbo verda.Saunuole, manau, kad greitai ir tu parasysi, kad jau pasirasei sutarti. sAUNUOLE.
Mes ir neprarandam optimizmo ir ji butinai rasim.
Atsakyti
O aš tuo prarasiu paskutinius optimizmo likučius doh.gif Nebegaliu jau schmoll.gif

Aysel, ar užsienyje darbo pagal specialybę ieškojai? Kur ieškojai skelbimų, per agentūras?
Atsakyti
Sveikos mergaites bigsmile.gif
As kaip tik po pokalbio, kaip minejau, kad pirmadieni turiu paskambinti, i kuria pozicija noreciau kandidatuoti...
Paskambinau, pasikviete, pasakiau i kokia pozicija noreciau.
Pasake, kad tokioje pozicijoje atlyginimas pradzioje toks, veliau anoks, o esant geriems rezultatasm dar kitoks.
Paklause, ar tinka? As apsalusi sedziu ir linksiu....
Tada, sako, jei nieko pries, galim startuoti nuo ateinancio 1nio biggrin.gif
As rasau, bet dar netikiuo tuo...
gavau specifines medziagos ismokti tam tikrus dalykus ir kaip suprantu, nuo 1nio savaitele bus toks pazintinis labiau darbas, o paskui jau zemas startas smile.gif
Kol nepasirasiau sutarties, nepatikesiu ax.gif
Atsakyti
[quote=reims,2011 02 14, 12:53]
n-trance cia nebandei siusti cv? http://www_darbo_lt/...002081558419768 4u.gif
Papildyta:

Oi aciu labai uz nuorodele, pabandysiu issiusti cv 4u.gif Siaip buvau praeita savaite pokalbyje, atranka vyko iki penktadienio, dave suprasti, kad atitinku visus kriterijus, ir pan, ale nei skambucio, nei el. zinutes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*bonbonke* @ 2011 02 14, 14:17)
Sveikos mergaites bigsmile.gif
As kaip tik po pokalbio, kaip minejau, kad pirmadieni turiu paskambinti, i kuria pozicija noreciau kandidatuoti...
Paskambinau, pasikviete, pasakiau i kokia pozicija noreciau.
Pasake, kad tokioje pozicijoje atlyginimas pradzioje toks, veliau anoks, o esant geriems rezultatasm dar kitoks.
Paklause, ar tinka? As apsalusi sedziu ir linksiu....
Tada, sako, jei nieko pries, galim startuoti nuo ateinancio 1nio  biggrin.gif
As rasau, bet dar netikiuo tuo...
gavau specifines medziagos ismokti tam tikrus dalykus ir kaip suprantu, nuo 1nio savaitele bus toks pazintinis labiau darbas, o paskui jau zemas startas smile.gif
Kol nepasirasiau sutarties, nepatikesiu  ax.gif

Bonbonke, smagu, dideliausi sveikinimai smile.gif . Kokiam mieste esi?
Atsakyti