Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Saule26 @ 2011 01 29, 10:40)
Sveikos
pas mane sia savaite irgi nieko neivyko, ne vieno pakvietimo, bet pirmadieni eisiu i pokalbi del administratores darbo, bet ten atlyginimas minimumas, ir apskritai neieskau administratores darbo, bet del idomumo nueisiu ir kad netoli namu:)

Ne Vandeniai kartais? ax.gif

Gavau pasiūlymą dirbti, bet turbūt atsisakysiu g.gif Viskas tenkina išskyrus, kad pats darbo turinys nelabai man prie širdies unsure.gif Nenorėčiau tokį darbą dirbti ilgesnį laiką, o perspektyvų šioje įmonėje nėra, patirties tokios man irgi nereikia, jau turiu, ir ji naudos neduoda biggrin.gif Žodžiu, galima būtų sutikti padirbėti grynai dėl pinigų ir toliau ieškotis ko nors geriau, bet taip nebenoriu vėl kažkokio laikino darbo unsure.gif Vyras manęs šiuo atveju nesupranta sad.gif Nes pagal jo logiką - siūlo darbą, tu tą moki daryti, eik ir dirbk, kokios dar gali būti abejonės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 sausio 2011 - 08:37
QUOTE(dontstop @ 2011 01 31, 09:37)

Gavau pasiūlymą dirbti, bet turbūt atsisakysiu  g.gif  Viskas tenkina išskyrus, kad pats darbo turinys nelabai man prie širdies  unsure.gif  Nenorėčiau tokį darbą dirbti ilgesnį laiką, o perspektyvų šioje įmonėje nėra, patirties tokios man irgi nereikia, jau turiu, ir ji naudos neduoda  biggrin.gif  Žodžiu, galima būtų sutikti padirbėti grynai dėl pinigų ir toliau ieškotis ko nors geriau, bet taip nebenoriu vėl kažkokio laikino darbo  unsure.gif Vyras manęs šiuo atveju nesupranta sad.gif Nes pagal jo logiką - siūlo darbą, tu tą moki daryti, eik ir dirbk, kokios dar gali būti abejonės  unsure.gif

O tu geriau įjunk moterišką intuiciją, jei jauti kad nereikia tau tokio darbo, tai geriau ignoruok vyro nuomonę, nes kiek kartų teko tuo įsitikinti - kiek pasielgdavau pagal MB "rekomendacijas" visada gailėdavausi ir pripažindavau kad vistik buvau teisi nuo pat pradžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 01 31, 10:14)
O tu geriau įjunk moterišką intuiciją, jei jauti kad nereikia tau tokio darbo, tai geriau ignoruok vyro nuomonę, nes kiek kartų teko tuo įsitikinti - kiek pasielgdavau pagal MB "rekomendacijas" visada gailėdavausi ir pripažindavau kad vistik buvau teisi nuo pat pradžių 4u.gif

Taip ir darysiu drinks_cheers.gif

Na ką, važiuoju į pokalbį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 31, 09:24)
Na ką, važiuoju į pokalbį  smile.gif

"pramušė" po tuščios savaitės? bigsmile.gif

sėkmės!

o aš atsidariau savo praėjusią savaitę siųstus CV, ir viename kiek nesąmonių radau doh.gif sakiau, kad tuos CV adaptuoju, tai kartais prisiadaptuoju doh.gif doh.gif po pusę sakinio palikta, vienoj vietoj - kabo tik data be jokio įvykio. jei tik viena klaida būtų, tiek to, o dabar doh.gif
žinau, kad nieko baisaus nenutiko, bet gėda nerealiai. jei netyčia pakvies į pokalbį, neisiu, nes sudegsiu iš gėdos.
pati visiems sakau, kad šimtą kartų paskaitytų prieš kažką išsiųsdami, kad klaidos - blogiau nei blogai, ir va... už bausmę dabar turėsiu 3 papildomus CV (be klaidų) išsiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aysel: 31 sausio 2011 - 10:06

Nes pagal jo logiką - siūlo darbą, tu tą moki daryti, eik ir dirbk, kokios dar gali būti abejonės  unsure.gif

Labai gaila, kad jis taves nesupranta verysad.gif Mano draugas kaip tik mane skatina, sako kad turiu nenuleisti ranku, ir ieskoti tokio darbo kurio noriu - kad ir metus laiko. Nes jei nueisiu dirbti vel uz minimuma, tai mane tenkins tik kuri laika, o paskui vel ieskosiu nauju issukiu.
Skambino man is biovelos, kviete i pokalbi, bet po daug svarstymu supratau, kad ten nenoriu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 31, 11:04)
Skambino man is biovelos, kviete i pokalbi, bet po daug svarstymu supratau, kad ten nenoriu. doh.gif

o nenorėjai nuvažiuoti vien dėl patirties? aš tai važiuočiau, nes be patirties rimtuose pokalbiuose pasirodau ne taip, kaip iš tiesų galėčiau.
Atsakyti
Kazkodel man intuicija kuzda, kad nevaziuociau... Kaip paskutini karta taip buvo, pasigailejau kad nuejau i pokalbi.
Dabar svarstau kaip elgtis. Draugas pasiule nunesti cv vienam atsakingam asmeniui. Bet as mastau, ar verta trenktis i vieta vien tam kad nest cv? Jei bus nenuotaikoje, tai dar labiau sugadinsiu ispudi. Manau tiesiog nusiusiu cv... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 01 31, 10:50)
"pramušė" po tuščios savaitės?  bigsmile.gif

aha thumbup.gif

Man buvo panašiai. Aš paprastai motyvaciniam rašau "prie laiško prisegu gyvenimo aprašymą". Tą dieną išsiunčiau 5 laiškus ir ne prie vieno neprisikabino cv doh.gif Iš vienos vietos gavau atsakymą, maždaug tokį: "rašot, kad prikabinot cv, bet aš jo nematau" Degdama iš gėdos išsiunčiau cv atskirai, į pokalbį pakvietė smile.gif

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 31, 12:04)
Labai gaila, kad jis taves nesupranta  verysad.gif Mano draugas kaip tik mane skatina, sako kad turiu nenuleisti ranku, ir ieskoti tokio darbo kurio noriu - kad ir metus laiko.  Nes jei nueisiu dirbti vel uz minimuma, tai mane tenkins tik kuri laika, o paskui vel ieskosiu nauju issukiu.

Na, aš vyrą irgi suprantu. Dabar gyvenam iš jo atlyginimo, mano pašalpos ir santaupų. Santaupos senka. Turim taupyti, vyras irgi daug ko atsisako..Aš jaučiu, kad ilgiau paieškojus galėčiau rasti gerą darbą, tačiau negaliu jam pateikti jokių garantijų unsure.gif Jis man vis laido užuominas, va draugo žmona dirba pardavėja Megoje, va, bendradarbio žmona ką tik įsidarbino kasininke Prizmoje ir tt ir pan Jo nuomonė tokia, kad ir aš galėčiau dirbti kasininke, tuo pačiu ieškodama ko nors geriau, bet ir neprarasdama tiek pajamų, kiek prarandu dabar su savo paieškom, kurios gali dar labai užsitęsti unsure.gif Aš jo nuomonei nepritariu, bet tuo pačiu jaučiu kaltę prieš jį, kad dėl manęs jis dabar turi spaustis, daug ko atsisakyti..

Aš jau po pokalbio. Smagus pokalbis buvo, tas atvejis, kai "biolaukai sutapo" smile.gif Su vadovu šnekėjom daugiau apie gyvenimą, nei apie darbą. Jokių slidžių klausimų. Tačiau man netinka alga ir darbo valandos, tai aš taip ir pasakiau, kad jei mokėsit man tiek ir padarysit darbo valandas nuo tada iki tada - sutiksiu biggrin.gif Jis man į tai atsakė, kad kelios pretendentės prieš tai išvis už minimumą sutiko dirbti, bet jam pačiam keista, kad žmogus taip save nuvertina, iškart kyla įtarymas, kad tas žmogus nieko nemoka.. Bet greičiausiai jis visgi pasirinks žmogų, kuriam viskas tinka, negu tą, prie kurio dar reikia derintis smile.gif
O dar, kadangi paskambino tik šiandien ir pakvietė į pokalbį "už valandos", ėjau taip visai blogai pasiruošusi, su nešvariais plaukais blush2.gif , rūbai "pokalbiniai" išskalbti, tad su džinsais doh.gif , ir dar nežinau kas šovė į galvą, bet šį rytą gan ryškiai pasidažiau (nemaniau, kad reiks dalyvauti pokalbyje ir kaip tik šiandien nusprendžiau paeksperimentuoti su ryškiais šešėliais biggrin.gif ). Kol stotelėje laukiau mikriuko, man paranoiškai atrodė, kad visi žmonės tik ir spokso su nuostaba į tuos mano šešėlius doh.gif doh.gif
Atsakyti
As taip pat jauciu kalte, kad mane islaiko, nors tikrai negirdziu priekaistu. O del darbo kasoje... jis kaip tik sako, kad zmones taip susigadina gyvenima. Juk paskui vel tenka pradet nuo nulio, ir kartele buna stipriai nuleista. Jau geriau eiti patvarkyti namus, ar vaika priziureti. Bet as kolkas trypiu vietoje, nes jei nueisiu koki vaika priziuret, laiko saviems darbams neliks, jie labai "issunkia".
Mane kolkas kviete tik i 1 pokalbi, bet as ir siunciu tik pagal specialybe. Skelbimu tikrai ne milijonas...
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 01 31, 12:41)
aha  thumbup.gif

O dar, kadangi paskambino tik šiandien ir pakvietė į pokalbį "už valandos", ėjau taip visai blogai pasiruošusi, su nešvariais plaukais  blush2.gif , rūbai "pokalbiniai" išskalbti, tad su džinsais  doh.gif , ir dar nežinau kas šovė į galvą, bet šį rytą gan ryškiai pasidažiau (nemaniau, kad reiks dalyvauti pokalbyje ir kaip tik šiandien nusprendžiau paeksperimentuoti su ryškiais šešėliais biggrin.gif ). Kol stotelėje laukiau mikriuko, man paranoiškai atrodė, kad visi žmonės tik ir spokso su nuostaba į tuos mano  šešėlius  doh.gif  doh.gif

Nesisielok del tokiu liapsusu. Esu girdejus ne viena atveji, kai tokie dalykai tikrai nesugadino ispudzio ir zmones gaudavo darbus biggrin.gif
Atsakyti

Gavau pasiūlymą dirbti, bet turbūt atsisakysiu  g.gif  Viskas tenkina išskyrus, kad pats darbo turinys nelabai man prie širdies  unsure.gif  Nenorėčiau tokį darbą dirbti ilgesnį laiką, o perspektyvų šioje įmonėje nėra, patirties tokios man irgi nereikia, jau turiu, ir ji naudos neduoda  biggrin.gif  Žodžiu, galima būtų sutikti padirbėti grynai dėl pinigų ir toliau ieškotis ko nors geriau, bet taip nebenoriu vėl kažkokio laikino darbo  unsure.gif Vyras manęs šiuo atveju nesupranta sad.gif Nes pagal jo logiką - siūlo darbą, tu tą moki daryti, eik ir dirbk, kokios dar gali būti abejonės  unsure.gif

Siandien buvau tame pokalbyje, firma UAB "Opus arboris". Ten vyras matesi pirma karta buvo paemes mano cv i rankas:) ir gan maloniai pasisnekejome, nors daugiau jis snekejo. Na kaip man ir tiktu toks darbas kuriam laikui kokiem metam, kad namie nesedeti, nes nuo namu 5 min kelio, sutaupyciau pinigu transportui ir pietum:) ir sake darbo nedaug, is pradziu kaip administratore darbintu o paskui reiktu ieskoti klientu ir dirbti vadybininke. Bet viska as ten jau mokeciau, o svarbu kad nedaug streso ir sake kad tik jis ar kokie dar vadybininkai atvaziuoja i ofisa, o daugiausia reiktu atsiliepti kai skambina ir buti vietoje.tas man labai patiktu. Klause ar neplanuoju toliau mokytis, nors man po magistranturos nelabai kur yra toliau:) ir ar neplanuoju vaziuoti i uzsieni.
Na bet kai visada sake kad paskambins, o as tuo netikiu, man jau paranoja..., atrodo kad vis ka nors ne taip pasakau:). sake dar turi 4 kandidatus snd apklausti.

O kokioj tu firmoj buvai Dontstop?

Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2011 01 31, 19:42)
Siandien buvau tame pokalbyje, firma UAB "Opus arboris". Ten vyras matesi pirma karta buvo paemes mano cv i rankas:) ir gan maloniai pasisnekejome, nors daugiau jis snekejo. Na kaip man ir tiktu toks darbas kuriam laikui kokiem metam, kad namie nesedeti,  nes nuo namu 5 min kelio, sutaupyciau pinigu transportui ir pietum:) ir sake darbo nedaug, is pradziu kaip administratore darbintu o paskui reiktu ieskoti klientu ir dirbti vadybininke. Bet viska as ten jau mokeciau, o svarbu kad nedaug streso ir sake kad tik jis ar kokie dar vadybininkai atvaziuoja i ofisa, o daugiausia reiktu atsiliepti kai skambina ir buti vietoje.tas man labai patiktu. Klause ar neplanuoju toliau mokytis, nors man po magistranturos nelabai kur yra toliau:) ir ar neplanuoju vaziuoti i uzsieni.
Na bet kai visada sake kad paskambins, o as tuo netikiu, man jau paranoja..., atrodo kad vis ka nors ne taip pasakau:). sake dar turi 4 kandidatus snd apklausti.

Na as asmeniskai nenoreciau dirbti kasoje, nebent eiciau kokia padaveja, bet tikrai dar nera taip blogai. Pas mane beveik visos drauges ir ju draugai dirba pagal specialybes pastoviai, tik viena drauge jau seniai neranda darbo ir dirba su vaikais.
Pas mane tevai nieko daug is manes nereikalauja kad dirbciau bet ka, tik kiti zmones nustebe kad su patirtim ir issilavinimu nerandu darbu, jie isivaizduoja kad jei jau pakviete i pokalbi reiskias ir darba gavau.

Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2011 01 31, 19:42)

Parašysiu į a.ž. 4u.gif
Atsakyti