QUOTE(aysel @ 2011 01 31, 10:50)
"pramušė" po tuščios savaitės?
aha
Man buvo panašiai. Aš paprastai motyvaciniam rašau "prie laiško prisegu gyvenimo aprašymą". Tą dieną išsiunčiau 5 laiškus ir ne prie vieno neprisikabino cv
Iš vienos vietos gavau atsakymą, maždaug tokį: "rašot, kad prikabinot cv, bet aš jo nematau" Degdama iš gėdos išsiunčiau cv atskirai, į pokalbį pakvietė
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 31, 12:04)
Labai gaila, kad jis taves nesupranta
Mano draugas kaip tik mane skatina, sako kad turiu nenuleisti ranku, ir ieskoti tokio darbo kurio noriu - kad ir metus laiko. Nes jei nueisiu dirbti vel uz minimuma, tai mane tenkins tik kuri laika, o paskui vel ieskosiu nauju issukiu.
Na, aš vyrą irgi suprantu. Dabar gyvenam iš jo atlyginimo, mano pašalpos ir santaupų. Santaupos senka. Turim taupyti, vyras irgi daug ko atsisako..Aš jaučiu, kad ilgiau paieškojus galėčiau rasti gerą darbą, tačiau negaliu jam pateikti jokių garantijų
Jis man vis laido užuominas, va draugo žmona dirba pardavėja Megoje, va, bendradarbio žmona ką tik įsidarbino kasininke Prizmoje ir tt ir pan Jo nuomonė tokia, kad ir aš galėčiau dirbti kasininke, tuo pačiu ieškodama ko nors geriau, bet ir neprarasdama tiek pajamų, kiek prarandu dabar su savo paieškom, kurios gali dar labai užsitęsti
Aš jo nuomonei nepritariu, bet tuo pačiu jaučiu kaltę prieš jį, kad dėl manęs jis dabar turi spaustis, daug ko atsisakyti..
Aš jau po pokalbio. Smagus pokalbis buvo, tas atvejis, kai "biolaukai sutapo"
Su vadovu šnekėjom daugiau apie gyvenimą, nei apie darbą. Jokių slidžių klausimų. Tačiau man netinka alga ir darbo valandos, tai aš taip ir pasakiau, kad jei mokėsit man tiek ir padarysit darbo valandas nuo tada iki tada - sutiksiu
Jis man į tai atsakė, kad kelios pretendentės prieš tai išvis už minimumą sutiko dirbti, bet jam pačiam keista, kad žmogus taip save nuvertina, iškart kyla įtarymas, kad tas žmogus nieko nemoka.. Bet greičiausiai jis visgi pasirinks žmogų, kuriam viskas tinka, negu tą, prie kurio dar reikia derintis
O dar, kadangi paskambino tik šiandien ir pakvietė į pokalbį "už valandos", ėjau taip visai blogai pasiruošusi, su nešvariais plaukais
, rūbai "pokalbiniai" išskalbti, tad su džinsais
, ir dar nežinau kas šovė į galvą, bet šį rytą gan ryškiai pasidažiau (nemaniau, kad reiks dalyvauti pokalbyje ir kaip tik šiandien nusprendžiau paeksperimentuoti su ryškiais šešėliais
). Kol stotelėje laukiau mikriuko, man paranoiškai atrodė, kad visi žmonės tik ir spokso su nuostaba į tuos mano šešėlius