Kaip as noriu MYLIMO darbo
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 02 10, 14:17)
Sveikos. Esu motinystes atostagose, uz poros men rimtai pradesiu ieskot darbo, dabar jau vis skelbimus ziurineju... Kaip manot ar labai sunku rasti darba po 2 metu pertraukos ir dar su mazu vaiku? Jauciu nelabai kas priimt nori, galvoja nuolat sirgs...? (veiksmas Vilniuje)
Siulyciau pradeti rimtai ieskoti jau dabar-cia as is patirties.
Man sekesi labai sunkiai. Praktiskai visuose pokalbiuose klause "kaip jauciates padarius pertrauka" ir panasus klausimai ta pacia linkme, mazdaug "ar suprantat, kad sumazejo jusu IQ". Po 3 menesiu paiesku radau darba per pazistama-mane rekomendavo ir as jiems tikau. Tik kas is to, kad po puses metu jie uzrauke ta veikla ir va ieskau toliau.
QUOTE(aysel @ 2011 02 10, 14:51)
na va, projektas "102" juda
Smagu skaityt. Donstop reciau pasirodo, tai tu kelsi pas mus optimizma
O man taip atejo i galva mintis-o skypu to pokalbio suorganizuot negalima? Cia toks ekonominis varijantas.
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 10, 15:47)
Man tai taip pikta, kai šitaip diskriminuoja moteris
pati vaikų dar neturiu, tai per pokalbius tema pakrypsta apie tai, ar neplanuoju turėt. Nu kvaili man tokie klausimai, nors tu ką. Kai kada nors turėsiu vaikų, tada kabinėsis prie to, kad vaikai sirgs, o tada galiausiai ateina kapituliacija, nes jau esi per sena dirbt... Nes kiek pasiklausau aplinkui, tai tokia darbdavių nuomonė. O tai kada moteriai dirbt? Kada ji tinkama? Negaliu, nervina mane toks darbdavių požiūris
Šlykščiausia, kad net moterys vadovės taip pat klausinėja ir taip mano...
Jo, man irgi pikta. Vyrai pvz nedaro pertraukos karjeroje, jiems siuo atzvilgiu lengviau. Ir buitine prasme kai moteris grizta i darba, laiko sumazeja, o darbus buity tai reikia nudirbti tuos pacius, dar demesys vaikui plius visi nuvezimai/parvezimai is darzelio. Laikas paroj tai tas pats-24 valandos. Kiek su draugem mamom kalbejome, tai saviems malonumams ir pomegiams (knyga, rankdarbis, panarsym,as internete ir t.t.) laikas tik miego saskaita
QUOTE(dontstop @ 2011 02 10, 22:26)
Darbelį susiradau per ~menėsį, išsiunčiau apie 70 cv, pakvietė į 10 pokalbių, į 9 nuėjau, į 5 vietas pakvietė dirbti, 3 atmetė, iš 1 vietos dar nėra atsakymo (ten ieško darbuotojo nuo gegužės).
Turiu 5 metų patirtį
Ispudinga
As issiuntusi apie 50 CV, ieskau 2 men, buvau 8 pokalbiuose, i 4 vietas pakviete, bet nei viena netiko
Dabar mastau visgi pabandyti eiti NT brokere pas pazistama, pasiule pabandyti, gal man patiks. Pati planuoji darbo laika, neprirista prie ofiso, bet kazkaip vis kirba mintis del pajamu, nes jos tik pardavus, jokios menesines algos nera. Kitavertus ir dabar jokios algos nera
Gal kas esat dirbe toki darba?