Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 11, 13:37)
Siandien issiunciau 7 cv. Daugiausia nei kadanors per diena  lotuliukas.gif Tikiuosi ikad nors kazkas paskambins... visi i vadybininko pozicija.

Saunuole. Prasitrink az
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2011 02 09, 20:59)
Tyliai sveikinu Dontstop ir Pookelį 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kad jums sektųsi darbai, kad greit įsivažiuotumėt į ritmą, kad pačios nenusiviltumėt nei darbu, nei kolektyvu 4u.gif

o visoms kitoms - nenuleiskit rankų! Jūsų darbas dar JŪSŲ laukia 4u.gif

žinoma laukia ir rasim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 11, 14:37)
Siandien issiunciau 7 cv. Daugiausia nei kadanors per diena  lotuliukas.gif Tikiuosi ikad nors kazkas paskambins... visi i vadybininko pozicija.

koks miestas? kokias algas dabar vadybininkam siulo?
Atsakyti
Prasitryniau az:geda2: jau anam puslapyje rasiau kad Kaunas drinks_cheers.gif Siulo ivairiai nuo minimumo iki 1500. Bet as tik siandien i sia pozicija pradejau siusti, nelabai dar zinau.
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 02 11, 12:04)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

As labai laiminga thumbup.gif
Ka tik skambino is atrankos agenturos ir pranese, kad darbdavys pasirinko mane drinks_cheers.gif  Persiunte spec.anketa naujam darbuotojui, kuri reikalinga Personalo skyriui ir jei niekas neuzklius, tai kovo 1 d.esu kvieciama pasirasyti darbo sutarti. Geras thumbup.gif
Mano atvejis:  Darbo ieskau tik 2 savaites ir issiunciau 2 CV. Manau, kad man labai pasiseke.

Sekmes visoms ieskant to vienintelio - MYLIMO DARBO.

Sekmes ir tau. Tikrai, kaip kuri cia rase, kad švarų ir gerą kurą naudoji, kad taip greitai pasiekei tikslą. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 11, 11:27)
Gavau viena atsakyma, kur siunciau cv, bet neipatingai norejau, nes ne pagal spec. Sudomino paskutinis punktas:" - Kandidato kompensavimo lūkesčiai atitiko įmonės galimybes". Cia tipo apie birzos subsidiavima? Taip reiktu suprasti  g.gif ?

Turbut darbdavi pritraukei is birzos subsidijuojama programa. O daugiau. g.gif
Atsakyti
reims, cia gavau atsakyma kodel jie nepasirinko manes. Sitas buvo vienas is punktu kodel jiems tiko kitas kandidatas.
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2011 02 11, 13:04)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

As labai laiminga thumbup.gif
Ka tik skambino is atrankos agenturos ir pranese, kad darbdavys pasirinko mane drinks_cheers.gif  Persiunte spec.anketa naujam darbuotojui, kuri reikalinga Personalo skyriui ir jei niekas neuzklius, tai kovo 1 d.esu kvieciama pasirasyti darbo sutarti. Geras thumbup.gif
Mano atvejis:  Darbo ieskau tik 2 savaites ir issiunciau 2 CV. Manau, kad man labai pasiseke.

Sekmes visoms ieskant to vienintelio - MYLIMO DARBO.

Kaip smagu thumbup.gif kai jau pasirašysi sutarti, tai sveikinsim wink.gif Nors aš ir dabar tavo vietoj tikriausiai jau sienom laipiočiau iš laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip as noriu MYLIMO darbo wub.gif

QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 02 10, 14:17)
Sveikos. Esu motinystes atostagose, uz poros men rimtai pradesiu ieskot darbo, dabar jau vis skelbimus ziurineju... Kaip manot ar labai sunku rasti darba po 2 metu pertraukos ir dar su mazu vaiku? Jauciu nelabai kas priimt nori, galvoja nuolat sirgs...? (veiksmas Vilniuje)

Siulyciau pradeti rimtai ieskoti jau dabar-cia as is patirties.
Man sekesi labai sunkiai. Praktiskai visuose pokalbiuose klause "kaip jauciates padarius pertrauka" ir panasus klausimai ta pacia linkme, mazdaug "ar suprantat, kad sumazejo jusu IQ". Po 3 menesiu paiesku radau darba per pazistama-mane rekomendavo ir as jiems tikau. Tik kas is to, kad po puses metu jie uzrauke ta veikla ir va ieskau toliau.

QUOTE(aysel @ 2011 02 10, 14:51)
na va, projektas "102" juda  bigsmile.gif

Smagu skaityt. Donstop reciau pasirodo, tai tu kelsi pas mus optimizma thumbup.gif

O man taip atejo i galva mintis-o skypu to pokalbio suorganizuot negalima? Cia toks ekonominis varijantas.

QUOTE(misbeliever @ 2011 02 10, 15:47)
Man tai taip pikta, kai šitaip diskriminuoja moteris  aggressive.gif pati vaikų dar neturiu, tai per pokalbius tema pakrypsta apie tai, ar neplanuoju turėt. Nu kvaili man tokie klausimai, nors tu ką. Kai kada nors turėsiu vaikų, tada kabinėsis prie to, kad vaikai sirgs, o tada galiausiai ateina kapituliacija, nes jau esi per sena dirbt... Nes kiek pasiklausau aplinkui, tai tokia darbdavių nuomonė. O tai kada moteriai dirbt? Kada ji tinkama? Negaliu, nervina mane  toks darbdavių požiūris gun_rifle.gif Šlykščiausia, kad net moterys vadovės taip pat klausinėja ir taip mano... doh.gif

Jo, man irgi pikta. Vyrai pvz nedaro pertraukos karjeroje, jiems siuo atzvilgiu lengviau. Ir buitine prasme kai moteris grizta i darba, laiko sumazeja, o darbus buity tai reikia nudirbti tuos pacius, dar demesys vaikui plius visi nuvezimai/parvezimai is darzelio. Laikas paroj tai tas pats-24 valandos. Kiek su draugem mamom kalbejome, tai saviems malonumams ir pomegiams (knyga, rankdarbis, panarsym,as internete ir t.t.) laikas tik miego saskaita doh.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 02 10, 22:26)
Darbelį susiradau per ~menėsį, išsiunčiau apie 70 cv, pakvietė į 10 pokalbių, į 9 nuėjau, į 5 vietas pakvietė dirbti, 3 atmetė, iš 1 vietos dar nėra atsakymo (ten ieško darbuotojo nuo gegužės).
Turiu 5 metų patirtį  4u.gif

Ispudinga thumbup.gif
As issiuntusi apie 50 CV, ieskau 2 men, buvau 8 pokalbiuose, i 4 vietas pakviete, bet nei viena netiko doh.gif Dabar mastau visgi pabandyti eiti NT brokere pas pazistama, pasiule pabandyti, gal man patiks. Pati planuoji darbo laika, neprirista prie ofiso, bet kazkaip vis kirba mintis del pajamu, nes jos tik pardavus, jokios menesines algos nera. Kitavertus ir dabar jokios algos nera cool.gif
Gal kas esat dirbe toki darba?
Atsakyti
prote99, super!
bonbonke, ir tau sėkmės.

QUOTE(mamucis @ 2011 02 11, 14:49)
NT brokere

jei nėra jokio fikso, tau bus sunku įsipareigoti dirbti. pabandysi kokias 2 savaites, negausi realių pajamų, sunaudosi kuro, priskambinėsi iš savo telefono ir nuspręsi, kad darbas ne tau. šiaip tai nevadinu tai rimtu darbu, tokį gali dirbti ir laisvalaikiu smile.gif bet jei nesi labai užsiėmus - vis šiokia tokia veikla ir patirtis. o gal pasiseks parduoti ir būsi sėkmingiausia NT pardavėja mirksiukas.gif ir šiaip NT žinios gyvenime pravers.

man jau parašė ir valdybos atstovas iš to užsienio, kad atvykčiau, nes tikrai rimtai susidomėjo. aš jiems nieko dar neparašiau, bet pabandysiu prieš išvažiuojant paklausinėti apie jų planus. neatmetu galimybės, kad jau man sėdant į lėktuvą, gausiu žinią, kad nevažiuok, nusprendėm samdyti vietinį smile.gif

mane pakvietė į susitikimą su darbdaviu bigsmile.gif tai matyt tą trijų valandų testą su piešimu išlaikiau g.gif IQ tiko bigsmile.gif
dabar sėkmės man "užburti" darbdavius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 11, 14:10)
reims, cia gavau atsakyma kodel jie nepasirinko manes. Sitas buvo vienas is punktu kodel jiems tiko kitas kandidatas.

aisku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 11, 16:35)
prote99, super!
bonbonke, ir tau sėkmės.
jei nėra jokio fikso, tau bus sunku įsipareigoti dirbti. pabandysi kokias 2 savaites, negausi realių pajamų, sunaudosi kuro, priskambinėsi iš savo telefono ir nuspręsi, kad darbas ne tau. šiaip tai nevadinu tai rimtu darbu, tokį gali dirbti ir laisvalaikiu smile.gif bet jei nesi labai užsiėmus - vis šiokia tokia veikla ir patirtis. o gal pasiseks parduoti ir būsi sėkmingiausia NT pardavėja  mirksiukas.gif ir šiaip NT žinios gyvenime pravers.

man jau parašė ir valdybos atstovas iš to užsienio, kad atvykčiau, nes tikrai rimtai susidomėjo. aš jiems nieko dar neparašiau, bet pabandysiu prieš išvažiuojant paklausinėti apie jų planus. neatmetu galimybės, kad jau man sėdant į lėktuvą, gausiu žinią, kad nevažiuok, nusprendėm samdyti vietinį smile.gif

mane pakvietė į susitikimą su darbdaviu  bigsmile.gif tai matyt tą trijų valandų testą su piešimu išlaikiau  g.gif IQ tiko  bigsmile.gif
dabar sėkmės man "užburti" darbdavius biggrin.gif

Nu jo, is esmes nekvepia man auksto lygio intelektualine veikla. Asjau pati nebezinau ko noriu ir aplamai ar manes kam nors reikia. Kazkokios pesimistines nuotaikos siandien doh.gif

Sekmes ir tau, ir visoms kitoms pokalbiuose 4u.gif
Atsakyti
Labas,

jungiuosi ir as prie jusu...jau senokai paskaitineju, bet nesireiskiu ax.gif
Ne taip senai rimciau pradejau ieskotis darbelio (nes ziema vaikas daugiau sirgo ir buvo namie, nei ejo i darzeli), paziurineju darbo skelbimus ir baisu darosi..kokie reikalavimai ir kiek uz tai siulo moketi blink.gif ..tai po buvusio darbo ir uzmokescio rankos svyra, kad nieko panasaus neberasiu greit verysad.gif

Ieskausi darbo po motinystes atostogu...ir taip to pasitikejimo apmazeje, o ir matosi, kad darbdaviams tai yra didelis minusas mano CV..o dar tipo mazas vaikas sirgs..

Neuzilgo ir 3 metai vaikui bus..rudeni buvau isidarbinusi per pazistamus, geras atlyginimas buvo, ypac siuo metu..bet darbo pobudis labai nepatiko, istisas lindimas i sikna, virsvalandziai...galiausiai abieju saliu sutarimu teko iseiti po 3 savaiciu darbo doh.gif Tai tokio darbo net nerasau i CV..

Kaip jus rasot CV ir motyvaciniame apie vaiko prieziuros atostogas? Ar isviso ka nors rasot apie tai? ax.gif

O siaip tai susimastau, kad sunku koki dora darba ir rasti, kad spetum vaika nuvezti i darzeli, o paskui laiku pasiimti...nebent valstybes tarnyba cool.gif
Atsakyti
O as noreciau padirbeti nekilnojamojo turto agente... Man taip isdidziai skamba. Kad ir laisvu metu. mamucis, o kokiam cia mieste? bigsmile.gif
Atsakyti