Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Darba turiu bet namie, buhalteriauju, nes nieko doro nerandu. Po motinystes darbo vietos nebeliko buvusiame darbe.
Namie gerai darbas, ipratau ir atsiriboti nuo namu, ir laisvas laikas kada nori, ir dirbi kada noro yra. Tik kad pinigu mazai
O ir i zmones iseiti norisi.
Buvau keliuose pokalbiuose nuo vasaros. S...... Is pradziu lyg ir nieko, pakalbam apie esme kaip sakau, paskui paklausia kiek vaikams metu, toliau pokalbiu apie esme nebelieka. Tada viskas palieka aisku.
O kitam kaip ir kazkuri rase. Lyg butu preime ta pacia diena, bet sakiau pagalvosiu, nes apskaita nebuvo tvarkyta belekiek laiko, ne menesi ir ne du. O kai paskambinau kita diena, sako nebereikia
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 02 10, 14:17)
Sveikos. Esu motinystes atostagose, uz poros men rimtai pradesiu ieskot darbo, dabar jau vis skelbimus ziurineju... Kaip manot ar labai sunku rasti darba po 2 metu pertraukos ir dar su mazu vaiku? Jauciu nelabai kas priimt nori, galvoja nuolat sirgs...? (veiksmas Vilniuje)
Bent man sunku, nors motinystes atostogose buvau su pertraukom, ne isvien nuo pirmo vaiko gimimo, nezinau labai jau poziuris darbdaviu pavirsutiniskas
Nors ir turiu kas tuos vaikus pasaugo, ir neserga jie. Na bet galvoja jeigu mazi, vadinasi biletenis po biletenio bus.o dar du, tai isvis.
Isvis nusiteikiau, kad kol nebus 33-35 metu nieko rimto negausiu. Bent taip susidaro vaizdas. Kad toks amzius darbdaviu poziuriu yra produktyvus, vaikai paugeje, paniestet nebepaniestesi.
O gal dra specialybe apriboja, nes dazniausiai buhalteres nebuna kam pavaduoti. Kur jau as per tiek metu dirbdama, atsotogu nesu turejusi, nes ner kaip