Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Karishma @ 2011 02 09, 22:21)
Man 32  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Pasirodo, kad ne viena aš čia "kreizuoju", o tai jau maniau, kad vaikėt pradedu - gryžtu į "ieškojimų" metą...  ax.gif

Tu matai doh.gif Kaip nuojauta pasitvirtino blink.gif

QUOTE(Schiaurinė @ 2011 02 09, 23:41)
man kita savaite 30, bet pas mane viskas anksciau  ax.gif pradedant vedybom...vaikais...patirtim..... smile.gif

va cia apie krizes, pasiskaitykit, jei idomu. [color=yellow]Nelabai noreciau tiket, bet manau Jusu dar laukia 32-oju metu krize verysad.gif O dabar jau pradedate "kapstyti"

http://www.dharma.lt...yvenimo-ciklai/

Cia gal offtopinu, bet as tai ziauriai jauciu, kad mane "ima" ir ima konkreciai, visose gyvenimo srityse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 10 vasario 2011 - 00:17
QUOTE(Karishma @ 2011 02 09, 22:21)
Man 32  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Pasirodo, kad ne viena aš čia "kreizuoju", o tai jau maniau, kad vaikėt pradedu - gryžtu į "ieškojimų" metą...  ax.gif

na as ir i kompanija.

as isidarbinau uz minimuma,(jau, kaip savaite dirbu) perspektyvos gaut daugiau nebus, bet baigesi db pinigai, tai nors cia bus pajamos +, dirbu slenkanciu grafiku, tai galiu ieskotis darbus toliau. ir netoli namu.
atejo krize(..), kad uz buta reikia moketi 300lt, o mano pajamos 670, tai lieka labai mazai ir niekam neuztenka.
nesuprantu darbdaviu poziuriu, dirbk, kaip uz du etatus, o mes tau mokam, kiek galim(ir norim). patys ta grietinele pasiima ir nejaucia sirdies skausmo.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 10, 01:30)
Sveikos,

o jus visos esate su darbo patirtimi ar ka tik baigusios? smile.gif

As su patirtim.

Raganiūkštiene, o aš galvojau, kur tu dingus, nes kurį laiką nieko neraišei mirksiukas.gif Gerai, kad radai darbelį, ne kas, bet vis šiek tiek, o ir galimybę toliau ieškotis turi, tad neprarask vilties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 10, 09:57)
As su patirtim.

Raganiūkštiene, o aš galvojau, kur tu dingus, nes kurį laiką nieko neraišei  mirksiukas.gif Gerai, kad radai darbelį, ne kas, bet vis šiek tiek, o ir galimybę toliau ieškotis turi, tad neprarask vilties  smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na, as ir su patirtim, gal ne labai didele ji, bet visgi mirksiukas.gif Isidarbinau po studiju, pradirbau 7 men, o atejus krizei prasidejo mano ieskojimai ir metymaisi....ir aisku nepatikimi darbdaviai pora kartu pakliuvo sad.gif

Kaupiuosi pokalbiui smile.gif Man irgi vidurius suka biggrin.gif

Sveikinimai raganiukstienei 4u.gif Gal cia ten pat isidadrbinai kur rasei jog ejai i pokalbi ir velavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Chrysocolla, sėkmės 4u.gif

Aš su patirtim, bet ir su 5 metų pertrauka

Oi kiek man klausimų kyla dėl to darbo pasiūlymo. Tikiuosi ant ledo neliksiu. Na reikia sulaukt rytojaus ir tada daug ką išsiaiškinsiu

Įdomu, kaip Dontstop sekasi
Atsakyti
Sveikos. Esu motinystes atostagose, uz poros men rimtai pradesiu ieskot darbo, dabar jau vis skelbimus ziurineju... Kaip manot ar labai sunku rasti darba po 2 metu pertraukos ir dar su mazu vaiku? Jauciu nelabai kas priimt nori, galvoja nuolat sirgs...? (veiksmas Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 10, 00:15)

va cia apie krizes, pasiskaitykit, jei idomu.

http://www.dharma.lt...yvenimo-ciklai/

labai idomu, nu ir ale kaip atitinka blush2.gif

beje, LABADIENELE 4u.gif
Atsakyti
na va, projektas "102" juda bigsmile.gif "Your CV has caught the attention of our management. We would like to invite you for a job interview at our Headquarter Offices in ... for .... position at our .... Please let us know the earliest date possible for you to arrange a visit at the end of this month" dabar reik pinigus taupyt kelionei į šiltą kraštą bigsmile.gif

šian po pokalbio - beveik trys valandos blink.gif

kaip supratau, sujungė antrą ir trečią etapą iškart, dariau visus testus, piešiau, skaičiavau ir visaip kitaip reiškiausi. patiko, tik supratau, kad tikriausiai norėčiau rasti darbą ne per agentūrą... kiek galėjau, atsakinėjau nuoširdžiai, nesistengiau atitikti standartinių reikalavimų, o tai tikriausiai užkerta kelius rasti darbą... verysad.gif niekada nedirbau tam, kad CV atrodytų geriau ir niekada nenoriu pasirodyti geriau, nei galiu ar esu, o čia, turbūt, būtent to reikia.

austėja, aš su patirtim. o kodėl tu klausi?

Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 10, 15:51)
na va, projektas "102" juda  bigsmile.gif "Your CV has caught the attention of our management. We would like to invite you for a job interview at our Headquarter Offices in ... for .... position at our .... Please let us know the earliest date possible for you to arrange a visit at the end of this month" dabar reik pinigus taupyt kelionei į šiltą kraštą  bigsmile.gif

šian po pokalbio - beveik trys valandos  blink.gif

kaip supratau, sujungė antrą ir trečią etapą iškart, dariau visus testus, piešiau, skaičiavau ir visaip kitaip reiškiausi. patiko, tik supratau, kad tikriausiai norėčiau rasti darbą ne per agentūrą... kiek galėjau, atsakinėjau nuoširdžiai, nesistengiau atitikti standartinių reikalavimų, o tai tikriausiai užkerta kelius rasti darbą...  verysad.gif niekada nedirbau tam, kad CV atrodytų geriau ir niekada nenoriu pasirodyti geriau, nei galiu ar esu, o čia, turbūt, būtent to reikia.

austėja, aš su patirtim. o kodėl tu klausi?

Tai tave kviecia į pokalbį ne LT, ar aš gerai suprantu? O jeigu tu jiems netiksi, tai pinigai i bala išmesti bus?

kas per pareigos, kad piestu reikėjo? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Darba turiu bet namie, buhalteriauju, nes nieko doro nerandu. Po motinystes darbo vietos nebeliko buvusiame darbe.

Namie gerai darbas, ipratau ir atsiriboti nuo namu, ir laisvas laikas kada nori, ir dirbi kada noro yra. Tik kad pinigu mazai doh.gif O ir i zmones iseiti norisi.

Buvau keliuose pokalbiuose nuo vasaros. S...... Is pradziu lyg ir nieko, pakalbam apie esme kaip sakau, paskui paklausia kiek vaikams metu, toliau pokalbiu apie esme nebelieka. Tada viskas palieka aisku.
O kitam kaip ir kazkuri rase. Lyg butu preime ta pacia diena, bet sakiau pagalvosiu, nes apskaita nebuvo tvarkyta belekiek laiko, ne menesi ir ne du. O kai paskambinau kita diena, sako nebereikia doh.gif

QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 02 10, 14:17)
Sveikos. Esu motinystes atostagose, uz poros men rimtai pradesiu ieskot darbo, dabar jau vis skelbimus ziurineju... Kaip manot ar labai sunku rasti darba po 2 metu pertraukos ir dar su mazu vaiku? Jauciu nelabai kas priimt nori, galvoja nuolat sirgs...? (veiksmas Vilniuje)

Bent man sunku, nors motinystes atostogose buvau su pertraukom, ne isvien nuo pirmo vaiko gimimo, nezinau labai jau poziuris darbdaviu pavirsutiniskas doh.gif
Nors ir turiu kas tuos vaikus pasaugo, ir neserga jie. Na bet galvoja jeigu mazi, vadinasi biletenis po biletenio bus.o dar du, tai isvis.
Isvis nusiteikiau, kad kol nebus 33-35 metu nieko rimto negausiu. Bent taip susidaro vaizdas. Kad toks amzius darbdaviu poziuriu yra produktyvus, vaikai paugeje, paniestet nebepaniestesi.
O gal dra specialybe apriboja, nes dazniausiai buhalteres nebuna kam pavaduoti. Kur jau as per tiek metu dirbdama, atsotogu nesu turejusi, nes ner kaip doh.gif
Atsakyti
Man tai taip pikta, kai šitaip diskriminuoja moteris aggressive.gif pati vaikų dar neturiu, tai per pokalbius tema pakrypsta apie tai, ar neplanuoju turėt. Nu kvaili man tokie klausimai, nors tu ką. Kai kada nors turėsiu vaikų, tada kabinėsis prie to, kad vaikai sirgs, o tada galiausiai ateina kapituliacija, nes jau esi per sena dirbt... Nes kiek pasiklausau aplinkui, tai tokia darbdavių nuomonė. O tai kada moteriai dirbt? Kada ji tinkama? Negaliu, nervina mane toks darbdavių požiūris gun_rifle.gif Šlykščiausia, kad net moterys vadovės taip pat klausinėja ir taip mano... doh.gif

Atsakyti