Sveikos, as siandien dar skelbimu neziurejau. Ir jus tiek visko prirasiusios.
Buvom su vyru siandien Palangoj, kavineje, tai prasiblaskiau, grizus dar torto uzvalgiau, tai dabar galiu eiti skaityti kam koki darbeli pasiule, ir ko dar i pokalbi nepakviete.
Sveikos bedarbes As irgi dar bedarbe Gerai, kad sveika
Kazkaip patrauke ant beletristikos siandien
Tai va. Vakar "isbombarduoti" 3 CV dave rezultata. Siandien 13 val sulaukiau skambucio, sako "ar galetumet atvaziuoti siandien?" O as blyn vaiko neturiu kur palikt, dar i darza po ligos neleidziu.... Sakau nebent 18 val, sako tai atvaziuokit su vaiku Sako as pats du vaikus turiu, suprantu jus.
Bet pavyko mama susiorganizuot, tai i pokalbi nuvariau viena. Pokalbis gal po 6 savaiciu pertraukos tai net keista save oficialiais rubais matyti....
Zodziu pokalbis anglu kalba, darbo grafikas lankstus (svarbu pardavimu rezultatai), darbas idomus-pardavineti B2B paslaugas visam pasaulyje, tai gerai prisiminciau savo mokamas kalbas. Ir algos neissigando.
Siaip savim likau laaabai patenkinta, bet....
a)kompanija ne lydere, toj srity konkurencija ziauri
b)darbas butu man vos ne is namu, o as taaaip noriu dirbti ofise ir kokiam didesniam kolektyve
Nors darbo laikas man del vaikko darzeliniu visokiu sirginejimu butu pats tas...
Zodziu ir vel nieko gero...Nors praktika tai superine Tskant fluent ...
[quotie=Karishma,2011 02 08, 22:35]
O po atsisakymo niekada nesigrauži?
Man pasiūlė darbą po trečio pokalbio, bet atsisakiau, nes, nors tai ir tinkamas variantas(atitinka kvalifikaciją ir darbo patirtį), bet nėra tas darbas, kurį gavusi galėčiau džiūgauti - tiesiog puikiai tinkamas variantas ir viskas.
Dabar užpuolė tokia širdagrauža, kad visą dieną nuotaika sumauta Ne tai, kad gailiuosi, bet dabar atrodo, kad kito, tinkamesnio, varianto, jau tikrai nebus, kad aš pati nežinau, ko noriu ir išsidirbinėju gal
[/quote]
Zinok parasei taip, kaip butent as ir jauciuosi. Galvoju mane likimas JAU baudzia, kad kuo toliau, tuo reciau i pokalbius einu... Bet logiskai mastant per Kaledas ir sausi buvo laaaabai mazai darbo pasiulymu ir issiunciau vienetus CV-stai ir rezultatas.
QUOTE(aysel @ 2011 02 08, 22:58)
bet jei atsisakei, reiškia taip ir reikėjo. reiškia rasi tą, kuris bus tavo.
o man tai visiškas smūgis į paširdžius - "mano" darbui, kur dalyvavau pokalbyje, ir kur buvau tikra, kad tinku, paskelbė naują konkursą... ne tik kad nebuvo geresnių kandidatų, kas nebūtų buvę taip apmaudu, bet ir aš netikau dar taip nėr buvę. lendu į krūmus atgal
o man tai visiškas smūgis į paširdžius - "mano" darbui, kur dalyvavau pokalbyje, ir kur buvau tikra, kad tinku, paskelbė naują konkursą... ne tik kad nebuvo geresnių kandidatų, kas nebūtų buvę taip apmaudu, bet ir aš netikau dar taip nėr buvę. lendu į krūmus atgal
as irgi taip manau. net sakau, kad PATS darbas mane susiras.
Kaip liudna, kad nepavyko, bet nenumenkink saves. Buna visokiu situacija. Znacit ne sudba.
QUOTE(Schiaurinė @ 2011 02 08, 22:58)
as saukau taip, kad priaugau toki laikotarpi, kuriame noris jaustis zmogumi...ta prasme, kad norisi dirbti ir kaifuoti, nes darbas del darbo jau praeitis zinoma visa tai priklauso nuo materialines padeties, jei netureciau uz ka vaikam maisto pirkti dziaugciausi darbu tokiu uz kuri pinigus moketu
tat nosyte aukstyn ir pirmyn
tat nosyte aukstyn ir pirmyn
Vava, man lygiai tas pats. Ar paciai kartais ne ~32? Skaiciau , kad trisdesimt antraisiais gyvenimo metais pas zmogu ivyksta krize, tuomet perkratomos vertybes, permastoma ar tikrai as veikiu tai, ka BUTENT noriu. Kas pas mane butent dabar ir vyksta.
QUOTE(2softly @ 2011 02 09, 02:47)
Tai tokia depresinė būsena užėjo...
Tai tegu taip pat ir iseina
QUOTE(aysel @ 2011 02 09, 09:53)
ar kas nors nutiko, ar tik neskambina, kur siuntei CV? jei tik neskambina ir jei tik nežinai, ko dar griebtis, gal kas nors iš šių elementarių pasiūlymų padės:
Nerealiai
Papildyta:
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 02 09, 14:57)
Cia baika tos 10 min. Va man vienoj labai zinomoj ir solidzioj imonej teko laukti be keliu minuciu valanda Dar kelios min ir buciau atsistojus ir isejus, bet labai norejau ten dirbti. Maza to, man, pretendavusiai i produktu vadybininkes vieta pasiule padirbti pardaveja Tai nuosirdziai pagailo jiems skirto laiko
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 09, 17:22)
Penktadienį einu dirbt. Bet kaip merginos sakė, kol neturiu rankose darbo sutarties nereikia per daug džiūgaut
QUOTE(reims @ 2011 02 09, 19:17)
Buvom su vyru siandien Palangoj, kavineje, tai prasiblaskiau, grizus dar torto uzvalgiau
oho, kokia proga čia taip smagiai?
QUOTE(dontstop @ 2011 02 09, 18:55)
oho, kokia proga čia taip smagiai?
Progos jokios, siaip megstam su vyru dviese kur nors palekti, kavineje pasedeti.
Papildyta:
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 09, 12:06)
labadienele
stoju ir aš į Jūsų gretas.
stoju ir aš į Jūsų gretas.
Sveika, prisijungus prie musu burio.
QUOTE(fancy @ 2011 02 09, 11:05)
Ziuriu, cia kai kam taip pat depresija pareina.. Na man kazkuria savaite irgi taip buvo, gal net ne viena, kai nebuvo nei kur siust nei kur eit. Bet visgi kai sulaukiau keletos skambuciu, vel viskas susitvarke, vis kazkokia viltis yra ir kolkas ta nuotaika gera , taip kad neliudekit, jei yra galimybe, tai istrukit is namu nuo to kompo ir "pravedinkit" galvele nuo blogu minciu
Viskas bus OK
Viskas bus OK
šitas pasisakymas tiesiai į dešimtuką. nuteikė labai optimistiškai, ačiū.
po vakar juodos dienos šiandien man daug šviesiau - sulaukiau kvietimo į pokalbį, radau 4 tinkamus skelbimus, kilo mintis dar kur (tiksliau - kaip) siųsti CV.
laikykitės ir jūs
Pookeli, sveikinu, matyt ne veltui vidurius suko
Tyliai sveikinu Dontstop ir Pookelį Kad jums sektųsi darbai, kad greit įsivažiuotumėt į ritmą, kad pačios nenusiviltumėt nei darbu, nei kolektyvu
o visoms kitoms - nenuleiskit rankų! Jūsų darbas dar JŪSŲ laukia
o visoms kitoms - nenuleiskit rankų! Jūsų darbas dar JŪSŲ laukia
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 09, 16:37)
Vistiek super Gal cia i senukus?
nea
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 09, 16:40)
Smagu, kad senbuvių po truputį mažėja, tuoj liksiu viena
Prašau smulkiau papasakoti, kas per darbas
Prašau smulkiau papasakoti, kas per darbas
Darbas bus buhalterinis. Kuriama nauja darbo vieta, reikės sutvarkyti visa tai ką yra palikę ir pridirbę prieš tai buvusios buhalterės kituose padaliniuose, o kai tai bus padaryta prisidės, sąskaitų rašymas (nes vadybininkui sunkiai sekasi), pajamavimas ir pan. ir t.t. Nieko konkretaus kol kas.
Bet labai keistai aš čia tą darbą gavau. Įtariu, kad galima vadinti "per pažįstamus", nes man pasirodė,kad su vyr. buhaltere yra tekę dirbti. Aš ją mačiau tik iš nugaros ir girdėjau kalbant, tai man pasirodė pažįstama, pabendrauti neteko, tai nesu 100proc. tikra. Bet šiandien pokalbio net nebuvo. Paklausė ar esu darius tam tikrą operaciją, tada paklausė, kada galiu pradėt ir pakvietė penktadienį
Sveikutes
Vis pasiskaitineju, kaip jums sekasi labai dziaugiuosi uz tas, kurios radot svajoniu, ar ne svajoniu darbukus
Man liudna jokiu skambuciu gal, kad neturiu patirties
Nezinau, as po truputi prarandu vilti ir pradedu mastyti apie savo versla, o jei ir tai nepavyks, musu, cia LT neliks nei kvapo
Vis pasiskaitineju, kaip jums sekasi labai dziaugiuosi uz tas, kurios radot svajoniu, ar ne svajoniu darbukus
Man liudna jokiu skambuciu gal, kad neturiu patirties
Nezinau, as po truputi prarandu vilti ir pradedu mastyti apie savo versla, o jei ir tai nepavyks, musu, cia LT neliks nei kvapo
QUOTE(mamucis @ 2011 02 09, 19:27)
Vava, man lygiai tas pats. Ar paciai kartais ne ~32? Skaiciau , kad trisdesimt antraisiais gyvenimo metais pas zmogu ivyksta krize, tuomet perkratomos vertybes, permastoma ar tikrai as veikiu tai, ka BUTENT noriu. Kas pas mane butent dabar ir vyksta.
Man 32 Pasirodo, kad ne viena aš čia "kreizuoju", o tai jau maniau, kad vaikėt pradedu - gryžtu į "ieškojimų" metą...
QUOTE(mamucis @ 2011 02 09, 18:27)
Zodziu ir vel nieko gero...Nors praktika tai superine Tskant fluent ...
[quotie=Karishma,2011 02 08, 22:35]
man kita savaite 30, bet pas mane viskas anksciau pradedant vedybom...vaikais...patirtim.....