QUOTE(misbeliever @ 2011 02 09, 14:37)
smagu, kai taip įvertina, tačiau iš karčios savo patirties, galiu pasakyti, kad geriausia, nepuoselėti jokių vilčių, užmiršti ir tiesiog gyventi toliau - jei paskambins, tada nudžiugins labiau, jei ne - tai nebus taip skaudu...
sykį ir aš ėjau į pokalbį, iš atranką vykdžiusio asmens komentarų susidariau įspūdį, kad laaaabai įtikau, patikau ir daug šansų, jog būsiu ta, kuri jiems reikalinga... Artimiesiems papasakojau apie pokalbio eigą, kokius atsakymus pateikiau ir t.t. - visi sakė, kad viskas labai šauniai, puikiai pasirodžiau.
Bet deja, po savaitės gavau neigiamą atsakymą nors laiške paminėjo mano stipriąsias puses, kurios juos sužavėjo, bet matyt, kad jų neužteko...
Tačiau tą širdies graužuliuką greit nusimečiau ir toliau ieškaus...
sykį ir aš ėjau į pokalbį, iš atranką vykdžiusio asmens komentarų susidariau įspūdį, kad laaaabai įtikau, patikau ir daug šansų, jog būsiu ta, kuri jiems reikalinga... Artimiesiems papasakojau apie pokalbio eigą, kokius atsakymus pateikiau ir t.t. - visi sakė, kad viskas labai šauniai, puikiai pasirodžiau.
Bet deja, po savaitės gavau neigiamą atsakymą nors laiške paminėjo mano stipriąsias puses, kurios juos sužavėjo, bet matyt, kad jų neužteko...
Tačiau tą širdies graužuliuką greit nusimečiau ir toliau ieškaus...
Na man irgi panasi situacija visai neseniai buvo. Nuejau i pokalbi, jie pasake, kad tinku ir kad mane priimtu, bet buvo keletas niuansu, kurie buvo nepamineti skelbime, ir kuriuos issiaiskinau tik paciame pokalbyje, tai pasakiau, kad turiu pagalvoti ir paklausiau, ar galiu atsakyti jiems po keleto dienu. Jie atsake, kad tikrai galiu pagalvoti, ir kad dabar cia mano apsisprendimo klausimas. Ir kai paskambinau ir pasakiau, kad noriu pas juos dirbti, jie man atsake, jog nebegali manes priimti...Taip ir likau nesupratusi kas atsitiko...