Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(misbeliever @ 2011 02 09, 14:37)
smagu, kai taip įvertina, tačiau iš karčios savo patirties, galiu pasakyti, kad geriausia, nepuoselėti jokių vilčių, užmiršti ir tiesiog gyventi toliau - jei paskambins, tada nudžiugins labiau, jei ne - tai nebus taip skaudu...

sykį ir aš ėjau į pokalbį, iš atranką vykdžiusio asmens komentarų susidariau įspūdį, kad laaaabai įtikau, patikau ir daug šansų, jog būsiu ta, kuri jiems reikalinga... Artimiesiems papasakojau apie pokalbio eigą, kokius atsakymus pateikiau ir t.t. - visi sakė, kad viskas labai šauniai, puikiai pasirodžiau.
Bet deja, po savaitės gavau neigiamą atsakymą  blink.gif nors laiške paminėjo mano stipriąsias puses, kurios juos sužavėjo, bet matyt, kad jų neužteko...
Tačiau tą širdies graužuliuką greit nusimečiau ir toliau ieškaus...

Na man irgi panasi situacija visai neseniai buvo. Nuejau i pokalbi, jie pasake, kad tinku ir kad mane priimtu, bet buvo keletas niuansu, kurie buvo nepamineti skelbime, ir kuriuos issiaiskinau tik paciame pokalbyje, tai pasakiau, kad turiu pagalvoti ir paklausiau, ar galiu atsakyti jiems po keleto dienu. Jie atsake, kad tikrai galiu pagalvoti, ir kad dabar cia mano apsisprendimo klausimas. Ir kai paskambinau ir pasakiau, kad noriu pas juos dirbti, jie man atsake, jog nebegali manes priimti...Taip ir likau nesupratusi kas atsitiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 09 vasario 2011 - 14:40
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 09, 15:27)
Dontstop, ar jaudiniesi prieš rytojų ar jau susitarei, kad nuo pirmadienio eisi?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 09, 15:38)
Kaip atsakytumėte į klausimą, ką turėtų pasiūlyti darbdavys, kad be jokių dvejonių paliktumėte dabartinį darbą ir eitumėte dirbti pas jį? Ir kodėl dabartiniui darbdaviui nepasakėte, kad ieškotės darbo?

Na dar neaišku doh.gif Paskambinau vadovui, susitarėm, kad ryt išeisiu dirbti, vyras susitarė darbe dėl laisvos dienos. Tiesa, vadovas dar perskambins vakare patikslinti, ar tikrai ryt man dirbti ir jei taip, tai kelintą val atvažiuoti doh.gif Na, jei nepaskambins (kas visi tikėtina biggrin.gif), tai važiuosiu rytoj rolleyes.gif Keista, bet visi nesijaudinu rolleyes.gif (gal kol kas).
Man dar ryt į biržą rekomendacijos. Iš tikrųjų, turėjau šiandien važiuoti, bet susirgus vaikui neturėjau kam jį palikti. Tai ryt važiuosiu ir dar be gydytojo pažymos, nes labai anksti važiuosiu (ant 8 , taip liepė konsultantė), pažymą galėsiu pasiimti tik nuo 9, tikiuosi, konsultanė dėl to neišvarys g.gif

Aš į klausimus atsakyčiau taip:
1. Palikčiau dabartinę darbo vietą, jei pasiūlytų darbą stabilioje, žinomoje kompanijoje, (galbūt savo srities liderė), taip pat jei ten būtų karjeros perspektyvos, tiktų visos kitos sąlygos (draugiškas kolektyvas, vieta, darbo valandos ir tt)
2. Sakyčiau, kad darbo ieškau neskubėdama, renkuosi, laukiu labai gero pasiūlymo, tad paieškos tokiu atveju gali ir užtrukti, kam iš anksto jaudinti dabartinį vadovą.. Pridurčiau, kad vadovo irgi nepavesčiau, atidirbčiau 2 savaites prieš išeidama, apmokinčiau naują darbuotoją ir pan
Atsakyti
assa.gif sokiai.gif ploja.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 09, 17:18)

Gavai darba? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Penktadienį einu dirbt. Bet kaip merginos sakė, kol neturiu rankose darbo sutarties nereikia per daug džiūgaut
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 09, 16:22)
Penktadienį einu dirbt. Bet kaip merginos sakė, kol neturiu rankose darbo sutarties nereikia per daug džiūgaut

na, gera pradžia- pusė darbo 4u.gif
Atsakyti
Vistiek super thumbup.gif Gal cia i senukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 09, 18:18)

Smagu, kad senbuvių po truputį mažėja, tuoj liksiu viena lotuliukas.gif

Prašau smulkiau papasakoti, kas per darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 09, 17:22)

Aš dar nesveiknu, bet kartu džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Šiandien visai produktyvią dieną turėjau -
1. sutvarkiau savo cv, atnaujinau duomenis ir pan.
2. išsiunčiau savo cv 5 kompanijoms, kuriose norėčiau dirbti (vienoje iš jų reikalingas darbuotojas pagal mano specialybę, tik kad ten darbo patirties skaičiuojant metais prašo didesnės blush2.gif, bet vis tiek bandau ax.gif o vdrug bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 02 09, 15:57)
as jiems neskambinau, keik pamenu, tu ieskai tokio darbo ka jie dirba, tai galetum ir pati pasukti..

buvau pokalbyje snd nuo 9 ryto iki 12:20val.
nepatiko

uzknisa 3 dalykai
1. kai paskambinair prisitato is kokis imones, ir neisgirsti, paskui perklausus is kur, vel neisgirsti... nes buna tokie mandri pavadinimai  biggrin.gif  kad girdi ka nori biggrin.gif
2.skambina ir sako, ar ieskot darbo, taip ir taip, ar domintu? bet nepasako imones pavadinimo, ir nepasako visos tiesos, tiesiog ar ieskot atvykit i pokalbi...
3 svarbiausias, kai nezinai is kur jie skmabinair kokiu budu tave susirado, ar tu siuntei cv ar jie tavo cv rado, kurioj nors svetainej. nes as ju bent 5 supildziusi turiu

Labas mergaites,

As siandien ka tik po 2 pokalbio verysad.gif jauciuosi suuudinai verysad.gif As buvau viena, o egzaminavo mane trise visa valanda.... Dar ta kelione pirmyn atgal doh.gif
Nesijauciu, kad priimtu.... Na nera tokio virpulio ir sinergijos, kuria paprastai pajunti pokalbio metu unsure.gif Gal taip ir turi buti....Be to algoje nepasikuklinau...

Dabar del CV visokiuose CVonline, CVMarket bazese ir t.t. - nedekite ju, ten gyvybes draudimas agentu iesko. Juk tinklinis marketas is to ir gyvena, kad kuo daugiau agentu pritrauki - tuo tau didesnis procentas nuo to nubyra. Todel net Darbo birzos duomenu bazeje nefiguruoju. Darbdaviai laaabai retai ten ziuri. ..
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 09, 19:02)
Šiandien visai produktyvią dieną turėjau -

Trečia diena - jokių CV g.gif
Atsakyti