Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 28, 14:37)
O kaip juos apjungti, jei skirtingos imones?  unsure.gif

nežinau kiek Jum metų, bet tokiu atveju išmesčiau darbovietes, o pasidaryčiau skiltį apie atliktus projektus, čia iš patirties, sesuo ieškojosi darbo pagal specialybę, o kol mokėsi ji dirbo administratore, tai čia darbovietę išėmėm, o palikom išsilavinimą pirma, jame ji pateikė ne tik kur mokėsi, bet ir ko mokėsi plačiau aprašė ir tada dar kursai ir projektai, kur išsamiai aprašė ir kokius projektus per tam tikrą laiką yra įgyvendinus 4u.gif kokius papildomus mokymus baigė, gal kiek pagelbės 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo, praleidau pokalbį doh.gif Užėjo vakar apatija, nesiunčiau cv, nebuvau pašto atidarius, o ten pakvietimas šiandienai buvo ax.gif Na, tikiuosi, darbdavis bus supratingas ir leis atvykti kitą dieną ax.gif

Skelbimų visai nėra blink.gif Teišsiunčiau 1 laišką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 28, 14:37)
O kaip juos apjungti, jei skirtingos imones?  unsure.gif

o gal nebūtina visų įmonių vardinti?
arba prirašyti, kad dirbai pagal terminuotas sutartis; arba konkrečiuose projektuose.

dar gali rašyti, kad tai tavo klientai, o ne darbdaviai.

parašiau visoms, kieno CV gavau, tikiuosi, nieko savo komentarais neužgavau. Geltonazuvie, įdomu, ar Degančios komentarai panašūs į mano? ax.gif

tuojau galėsiu rašyti CV analizes bigsmile.gif

o mano pokalbis.... įdomus, geras, pozityvus, savimi nesu iki galo patenkinta. nes trūksta tokių pokalbių patirties. kartais gali būti labai stipriai teoriškai pasikaustęs, bet elementariai pasimeti dėl patirties trūkumo. jaučiu tą kitose srityse - šimtas pirmame pardavimo pokalbyje jaučiuosi visai kitaip nei pirmame. natūralu.
ar turiu galimybę patekti į kitą etapą - nuoširdžiai nežinau. manau, kad tos pirmos reakcijos (va - šita - imu) nebuvo, todėl viskas priklausys nuo kitų kandidatų stiprumo ir savęs pardavimo. bet... žiūrėsime wink.gif kol kas ieškau, kur dar siųsti CV.
dontstop - ir tu nesidemotivuok smile.gif nenuleisk rankų - tai kad šią savaitę niekas neskambino, nereiškia, kad ir kitą neskambins... tik siųsk CV.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 01 28, 18:28)

parašiau visoms, kieno CV gavau, tikiuosi, nieko savo komentarais neužgavau. Geltonazuvie, įdomu, ar Degančios komentarai panašūs į mano?  ax.gif

Atrašiau tau į email'ą mirksiukas.gif

Dontstop. vadinasi, aš visados apatijoj gyventi turėčiau... Jei per savaitę išsiunčiu 5 CV, tai būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 28, 16:57)
Atrašiau tau į email'ą  mirksiukas.gif

Dontstop. vadinasi, aš visados apatijoj gyventi turėčiau... Jei per savaitę išsiunčiu 5 CV, tai būna  thumbup.gif

tai ir man įdomu 4u.gif
Atsakyti
kodel reikai mineti subsidijas ir kas tai yra?

apie darbovietes, dirbau imonej kuri turejo 2 imones pavadinimus, paskui keitesi pasiliko viena, paskui pakeite i kita, darbo pobudis vienas ir tas pats, pavadinimai 3 blink.gif juk nebutina viska rasyti, darbdaviui svarbu, ka moki dirbti, o ne kiek imoniu pakeitei (nekalbu, kai keiti jas pati, o ne imone)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 28 sausio 2011 - 17:30
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 28, 17:29)
kodel reikai mineti subsidijas ir kas tai yra?

jei stovi darbo birzoje, tai darbdavys idarbines tave turi galimybe gauti is birzos parama tavo atlygiui bei mokesciams uz tave tam tikra laika
Atsakyti
Na ,manau darbdaviai, kuriems svarbu ir patys zino apie subsidijas.
Atsakyti
QUOTE(coliuce @ 2011 01 28, 18:10)
Na ,manau darbdaviai, kuriems svarbu ir patys zino apie subsidijas.

jie apie galimybe zino tik tuomet kai zino kad ieskantysis darbo prisireg. DB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2011 01 28, 18:17)
jie apie galimybe zino tik tuomet kai zino kad ieskantysis darbo prisireg. DB smile.gif

na be abejo, nes kitaip jiems jokio pliuso ...
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 28, 17:57)

Dontstop. vadinasi, aš visados apatijoj gyventi turėčiau... Jei per savaitę išsiunčiu 5 CV, tai būna  thumbup.gif

biggrin.gif

Ačiū visoms už paramą 4u.gif Susikaupiau ir išsiunčiau dar keletą laiškų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 28, 12:30)
Aš klausiu apie apmokymus visada ir apie jų trukmę  4u.gif Labai nemėgstu tokių įmonių, kur atėjus naujam žmogui nieks neįveda jo į darbo esmę, nepaaiškina vidinių taisyklių ir pan Kaip pvz: sakykim, aš dirbau pardavimų vadybininke įmonėje X, pardavinėjau varžtus. Paskui susiradau darbą įmonėje Y, taip pat pardavimo vadybininke, bet ta įmonė pardavinėja atsuktuvus. Net jei aš dar prieš savaitę pardavinėjau ir būtent pardavimo įgūdžių nepraradau, man reikėtų apmokymų bent apie produkto subtilybes (technines charakteristikas), o dar geriau - apmokymų apie tokio produkto pardavimo subtilybes  biggrin.gif

Sveikos
pas mane sia savaite irgi nieko neivyko, ne vieno pakvietimo, bet pirmadieni eisiu i pokalbi del administratores darbo, bet ten atlyginimas minimumas, ir apskritai neieskau administratores darbo, bet del idomumo nueisiu ir kad netoli namu:)

O del mokymu, tai as niekad juose nebuvau, nors labai patinka kazka mokintis, ir kai dirbau paskutineje imoneje vadybininke, tai nebuvo jokiu mokymu, nors prekiavom elektros kabeliais, apie juos nieko nezinojau ir neka daugiau zinojau kai isejau smile.gif)) net nebuvo siulyti jokie mokymai, mazdaug pasiimk kataloga ir mokykis, o as fizikos nekenciau mokykloje. O bendradarbiai vyrai turejo patirties buvo dirbe kitose elektros imonese ir viska zinojo apie juos, o as kaip naujoke buvau ir niekas nesiruose nieko mokinti tik klause kiek gaunu uzsakymu, vyrai ten buvo gerbiami ir t.t. Buvo pliusas tik kad alga nebloga mokejo, bet daugiau jokios motyvacijos, kasdien vis keiksmazodiai, ir nieko gero.
Atsakyti