aysel man labai svarbu konkretumas, jei aš to darbo negavau - tai nereiškia, kad aš čia labai nusiminiau, man tiesiog tai būtų kaip etapo užbaigimas, nusiunčiau, pakalbėjau, informavo, viskas koncentruojuos ties kitais dalykais, jei skelbimas vis dar kabo jaučiuos nei pagauta, nei paleista, na ir pagaliau yra elementari bendravimo kultūra, juk neinate į pokalbį apšepusi, aš asmeniškai visada pasidomiu įmone, paskaitau, ruošiuos pokalbiui, na ir manau kiekvienas gali kavą begurkšnodamas perskambinti.
QUOTE(Deganti @ 2011 02 08, 13:24)
aysel man labai svarbu konkretumas, jei aš to darbo negavau - tai nereiškia, kad aš čia labai nusiminiau, man tiesiog tai būtų kaip etapo užbaigimas, nusiunčiau, pakalbėjau, informavo, viskas koncentruojuos ties kitais dalykais, jei skelbimas vis dar kabo jaučiuos nei pagauta, nei paleista, na ir pagaliau yra elementari bendravimo kultūra, juk neinate į pokalbį apšepusi, aš asmeniškai visada pasidomiu įmone, paskaitau, ruošiuos pokalbiui, na ir manau kiekvienas gali kavą begurkšnodamas perskambinti.
Pritariu Svarbu zinoti, kad etapas pasibaige..
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 08, 10:59)
Sveikos. Siandien issiunciau tik 1 cv...
O is ten kur uzuoti padaryta siunciau zyniu dar nera.. Kazkokia apatija ir niurumas siandien viska apemes
O is ten kur uzuoti padaryta siunciau zyniu dar nera.. Kazkokia apatija ir niurumas siandien viska apemes
Sveikos.
Chrysocolla-nenukabink nosies, dar reik palaukti, mes aisku norim greitu rezultatu, pasirinko mus ar ne, bet kas liecia is darbdaviu, jie nevisada skuba zmogui atsakyti.
O tau gal konkreciai pasake, kai issiusi uzduoti, kada jie tau pranes?
Einu darbo skelbimus paziurinesiu, dar nieko konkreciai siandien neziurejau.
QUOTE(fancy @ 2011 02 08, 12:40)
Labas, as po pokalbio, rezultas - po savaites, vel. Taip iseina, kad kita sav. tureciau gaut du atsakymus.
Kazkas klause, kuo skiriasi pirmas ir antras etapai, man, kiek buvau, tai praktiskai niekuo, vis tie patys kl. (o tai svelniai tariant uzknisa ta pati kartoti ir save pardavineti).
Kazkas klause, kuo skiriasi pirmas ir antras etapai, man, kiek buvau, tai praktiskai niekuo, vis tie patys kl. (o tai svelniai tariant uzknisa ta pati kartoti ir save pardavineti).
tikekimes, kad rezultatai bus teigiami
aciu uz atsakyma personalo vadove perspejo, kad tai pirmas pokalbis o antrasis bus sukamas kita kryptim tai ir nesuprantu kokia cia kryptim trauksime parduotuves vadovo darbas ...
QUOTE(Deganti @ 2011 02 08, 12:24)
suprantu ir pritariu. man tai irgi labai svarbu, kiek galiu, pati stengiuosi taip elgtis (nors ranką prie širdies pridėjus negaliu pasakyti, kad visada taip padarau).
Deganti, esate daug profesionalesnė ir aukštesnės bendravimo kultūros nei tos "piemenkos" atrankos agentūrose. Aš "baigiu" etapą pati savo galvoje. sugalvoju kokią nors datą ir baigiu. kas belieka.
kartais išeidama paklausiu, kada planuoja skambinti kitam etapui.
QUOTE(Deganti @ 2011 02 08, 12:06)
Chrysocolla labai pritariu, dėl to neinformavimo, tikrai neužtruktų daug parašyt laiškutį, paskambint, bet... deja daugelis darbdavių yra užstrigę dar ten, kažkur anapus ir į samdomus darbuotojus žiūri kaip į žemesnę kastą, iš trijų pokalbių tik vieni atskambino ir informavo, deja kitos dvi gana didelės kompanijos, turinčios savo personalo skyrius - nesugebėjo to padaryti
Sutinku su tavim, manau jei kandidatu nebuvo daug pasikviesta pokalbiui ir kurio nepasirinko ta imone, galetu trumpa atsakyma parasyti. As ejau i pokalbi del darbo ir sekancia diena gavau is darbdaves laiska, kad jie pasirinko kita kandidata. Tikrai buvo malonu. Bet ne visi darbdaviai tokie.
QUOTE(Schiaurinė @ 2011 02 08, 13:50)
tikekimes, kad rezultatai bus teigiami
aciu uz atsakyma personalo vadove perspejo, kad tai pirmas pokalbis o antrasis bus sukamas kita kryptim tai ir nesuprantu kokia cia kryptim trauksime parduotuves vadovo darbas ...
tikekimes..
Del to sukimo kita kryptimi, jei bendrausit su tuo paciu zmogumi, tai manau neklausines to paties, bet jei (kaip man), budavo visai kiti zmones, tai vel praktiskai tas pats per ta pati, o as taip kartotis nemegstu...
QUOTE(fancy @ 2011 02 08, 12:40)
Labas, as po pokalbio, rezultas - po savaites, vel. Taip iseina, kad kita sav. tureciau gaut du atsakymus.
Na tikekimes, kad sulauksi skambuciu ir jei ne viena, tai kita imone tikrai tave pasirinks, o gal abi, tada turesi is ko rinktis.
sveikos,
buvau praeita savaite del darbo, tai ten tokios salygos, kad reikia dirbti lauko temperaturoje, dar kur sedi truputeli silta, o koridoriuje tai baisi tamsa ir saltis kaip lauke, o as nuejau pasibandyti, nes mane siunte is birzos ir sedejau visa diena su bliuskute ir drebejau, kojos buvo kaip i vandeny ikystos. Ir kai isejau namo, tai jau buvau su skaudancia gerkle, ejau gatve ir tiesiog drebejau, o kita ryta atsikeliau su 40 temperatura, net negalejau paeiti, visur skaudejo, ir visa likusia savaite parsirgau.
Jau net nezn ar as gausiu koki padoru darba, kad ir as tikciau ir man patiktu darbas... nes kuo toliau tuo man baisiau daros.
buvau praeita savaite del darbo, tai ten tokios salygos, kad reikia dirbti lauko temperaturoje, dar kur sedi truputeli silta, o koridoriuje tai baisi tamsa ir saltis kaip lauke, o as nuejau pasibandyti, nes mane siunte is birzos ir sedejau visa diena su bliuskute ir drebejau, kojos buvo kaip i vandeny ikystos. Ir kai isejau namo, tai jau buvau su skaudancia gerkle, ejau gatve ir tiesiog drebejau, o kita ryta atsikeliau su 40 temperatura, net negalejau paeiti, visur skaudejo, ir visa likusia savaite parsirgau.
Jau net nezn ar as gausiu koki padoru darba, kad ir as tikciau ir man patiktu darbas... nes kuo toliau tuo man baisiau daros.
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 08, 14:10)
sveikos,
o tai koks cia darbas, kad tokios baisios salygos? jau geriau tada kokiam prekybcentry kokiu drabuziu pardaveja, nei kad tokiom salygom...
As jauciu nesedeciau, iseiciau, nes nesamone kazkokia
QUOTE(aysel @ 2011 02 08, 12:23)
Kad aš pati dabar šiek tiek be ūpo
Mano mama prarado darbą, kažin, kokie jos šansai, turint omeny, kad gyvena Klaipėdoje, yra 52 m amžiaus, dirbusi iš viso tik 2 darbovietėse, pirmoje įsidarino dar studijuodama ir labai ilgai dirbo, kitoje pradirbo iki dabar 14 metų, pareigos - vyr. buhalterė. Bet - ji nemoka jokios buhalterinės kompiuterinės programos, net Office paketu labai minimaliai moka naudotis
Dėl atsakymo po pokalbio - aš niekada jo nelaukiu Darbo paieškos procesas pagal mane yra labai paprastas - siunčiam cv, iškart pamirštam; pakviečia kas nors į pokalbį - sudalyvaujam ir vėl iškart pamirštam. Ir taip iki kol kas nors pakvies jau dirbti
Tiesą, per pokalbį aš visada paklausiu, iki kada pas juos vyksta atranka, kokie jos atapai, kada laukti skambučio. Praėjo tas terminas, nepaskambino - viskas aišku
Man tik 2 kartus skambino pasakyti, kad atrinko kitą kandidatą, tai galiu pasakyti, kad tie 2 skambučiai man tik sugadino nuotaiką kokiam pusdieniui