Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(aysel @ 2011 02 07, 12:20)
Oliza, reims, Saule26, sėkmės jums ir kitoms laukiančioms kvietimų ar rezultatų šią savaitę.

aš irgi dairausi užsienyje. va šiandien 102 CV išsiunčiau. tik dėl kitų priežasčių, ne dėl to, kad čia nerandu.

thumbup.gif kaip tik katik sulaukiau kvietimo i pokalbi! bigsmile.gif

102 CV ispudinga! thumbup.gif tikiuosi bent keleta ju tures ka gero pasiulyti bigsmile.gif
Atsakyti
Mano cv ir per cvbankas ziurejo kelios imones, bet nei viena nepaskambino, bet ir gerai draudime visai nesinori dirbti.
aysel-aciu. Tiek daug cv issiuntei. Vau.
Atsakyti
102 - cia uzsienyje kaip supratau? Nes Lietuvoje manau kad nelabai imanoma blink.gif
Papildyta:
Bet mano cv tai viena ir ta pati firma ziurejo kelis kartus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 07, 13:20)

aš irgi dairausi užsienyje. va šiandien 102 CV išsiunčiau. tik dėl kitų priežasčių, ne dėl to, kad čia nerandu.

102, vau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 07, 13:43)

Bet mano cv tai viena ir ta pati firma ziurejo kelis kartus... g.gif

Tai būna smile.gif Viena įmonė žiūrėjo mano cv 7 kartus ir vis tiek nepaskambino biggrin.gif
Atsakyti
O as CV isivedus dviejuose portaluose, ir abejuose viena ir ta pati imone, su kuria as visiskai nesusijusi, periodiskai - kas menesi, kas du, perziuri mano CV
Atsakyti
Gal ir gerai kad nepaskambina, kazkokie neapsisprende matyt. Butu sunku pas tokius dirbti manau smile.gif
Atsakyti
man tai kazkaip net nejauku, nes as jiem niekad nesu siuntus CV, mano darbo sritis su ju nesusijusi, ir nemacius kad kadanors kazko ieskotu schmoll.gif o cia biejuose portaluose susirade, nuolat ziurineja g.gif
Atsakyti
Viena firma mano cv ta pacia diena net 3 kartus ziurejo. Ir jokios reakcijos, nei priveta, nei atveta.
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2011 02 04, 17:51)
Dontstop  clap_1.gif  vistik buvo ne sekme nusigrezus, o tyla pries audra  hihihi.gif
Sveikinimai suradus darbeli ir linkejimai, kad tai butu TAS darbas  4u.gif

As issiunciau CV katik, viena, bet tiesiai i desimtuka, pagal pareigas, darbo laika ir imones tipa  rolleyes.gif  jau kaip laaauksiu skambucio  rolleyes.gif

Dar neskambino tau?
Papildyta:
QUOTE(Saule26 @ 2011 02 06, 14:20)
Ir as sveikinu tave Dontstop! Na aisku kad reikia sulaukti sutarties pasirasymo ir visa kita. Bet linkiu sekmes!!

Buvau as tame pokalbi penktadieni, kaip sakiau skaiciau kad atsiliepimai nekokie. Ten klausinejo personalo vadove ir dar 2 mergickos. Kaip visada apie viska is eiles ir t.t. Klause kokio noriu atlyginimo as ir pasakiau. Bet dabar pastebejau jei jau klausia atlyginimo, reiskias kazkokia tikimybe yra kad sudominau:). Klause kodel baigiau marketinga, o dirbau su skaiciais ir t.t. Paskui isejus nustebau kad apsaugoje dirbanti panele sake kad tik as viena atejau i pokalbi, tai keista ar tik mane atsirinko ar kitos veliau eis.

Idomu, kaip tau baigsis su ta imone. Turbut ir tu nekantrauji ir lauki ju skambucio.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 07, 13:23)

Dar neskambino tau?

tie Patys Paciausi neskambino schmoll.gif bet as dar vis neprarandu vilties hihihi.gif
Atsakyti
Crysocolla ir tau sėkmės.

dėl to, kad jūsų CV žiūri, tai dėmesio nekreipkit. gal personalo vadybininkė smalsi, ir tiek. ir šiaip linkiu nesukti galvos dėl išsiųstų CV, išsiuntėt ir viskas. jei paskambins, tada ir galvosit ką daryt. laukti, tikėtis, viltis, nekantrauti - žmogiška, bet absoliučiai nieko neduoda darbo paieškoms.
aš tai išsiunčiu ir stengiuosi pamiršti. jei paskambina, tada pasikeliu siųstą laišką, skelbimą, nueinu į pokalbį ir vėl stengiuosi negalvoti. ne visada pavyksta, bet kuo toliau, tuo geriau.

truputį pasidalinsiu savo "102 CV projektu" blush2.gif taip, juos siunčiau į užsienį. čia tik skaičius, ir tai minimalus. norėjau 200 siųsti, bet nebespėjau susirinkti adresų. siunčiau beveik "šaltai", nei pagal skelbimus, nei pagal kokį nors kitokį specialų poreikį. žinau, kad kai kurios iš tų įmonių 2 mėnesių laikotarpyje turėtų ieškoti darbuotojų.
darbo pobūdis nebūtų itin susijęs su tuo, ką esu dirbusi, taigi CV ir motyvacinį "pritempinėjau" pagal tai, ko reikia ir kokiomis savybėmis turi pasižymėti tos srities darbuotojas (gūglinau, kai kuriuos išsireiškimus tiesiog kopijavau).
išsiunčiau tik tam, kad būtų kažkoks veiksmas. nieko nesitikiu, net nežinau, ar labai norėčiau važiuoti, bet pastaruoju metu vis apie tai pagalvodavau, todėl materializavau savo plepalus. būsiu bent pabandžius smile.gif
beje, peržiūrėjau kiekvienos įmonės tinklalapį, nusirašiau el.pašto adresus, ir vis tiek apie 25proc. laiškų grįžo - tinklalapiuose blogi adresai.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 07, 13:47)
Crysocolla ir tau sėkmės.

dėl to, kad jūsų CV žiūri, tai dėmesio nekreipkit. gal personalo vadybininkė smalsi, ir tiek. ir šiaip linkiu nesukti galvos dėl išsiųstų CV, išsiuntėt ir viskas. jei paskambins, tada ir galvosit ką daryt. laukti, tikėtis, viltis, nekantrauti - žmogiška, bet absoliučiai
materializavau savo plepalus. būsiu bent pabandžius smile.gif
beje, peržiūrėjau kiekvienos įmonės tinklalapį, nusirašiau el.pašto adresus, ir vis tiek apie 25proc. laiškų grįžo - tinklalapiuose blogi adresai.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 07, 13:06)
Sveikos.
Siandien issiunciau maketa prie kurio sedejau visa penktadieni  biggrin.gif paprasiau kad informuotu apie konkurso baigti.. Nemanau kad atrinks mane, itariu povandenines sroves..
viena reklamos agentura is vilniaus mano cv ziurejo jau 3 karta  blink.gif Ir neskambino dar... keista.
O i ta pokalbi del darbo draudimo imoneje nenuejau, netraukia, jau geriau pardavimu vadybininkes darbas arba telemarketingas...  doh.gif

Šaunu thumbup.gif dar nenukabink nosies, o gal jie tave pasirinks wink.gif

Dėl tų daugkartinių CV žiūrėjimų ir neskambinimų, tai man irgi būna. Pas mane net rekordas yra biggrin.gif bet ten, aišku, atrankos kompanija vis žiūrėjo, o ne konkreti įmonė.
Atsakyti