Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 06, 17:31)
Merginos.. o tus, kurios ieškote darbo.. kodėl pvz nebandote išvykti iš Lietuvos?

oi,Kubilius tave isbartu uz skatinima lotuliukas.gif
as pat i grizus is uzsienio,namie geriau vis vien,nors darba snebuvo fizinis,sunkus ar "juodas",bet as noriu dirbti Lietuvoj,nors optimizma sblesta,,matau,kad teks darbo b pasedet blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 06, 15:31)
Merginos.. o tus, kurios ieškote darbo.. kodėl pvz nebandote išvykti iš Lietuvos?

Manęs netraukia užsienis. O jei važiuoti, tai reikia žinoti konkrečiai ką dirbsi, kur gyvensi, kas tavęs ten laukia.
Atsakyti
Obuolių Delčia, o kokį darbą jūs dirbot užsieny, ar sunku buvo susirasti?
Atsakyti
Man mat toks klausimas iškilo..nes.. gavau pasiūlymą pradėt viską nuo nulio Anglijoje.. IR galvoju, jei yra čia tokių, kurie ieško darbo, bet neranda, tai kodėl neišvažiuoja?

Pagalvojau apie žmones, aplink save.. kiek kas išvažiavo - nei vienas negrįžo. Vadinas, nors ir yra skelbiama kad ne pyragai ir ten, bet matyt, geriau nei čia, jei jau niekas negrįžta...

Tai vat svarstau ir apie tokį pasiūlymą... hmm..
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 06, 16:31)

1. Nenoriu dirbti juodo darbo
2. Nenoriu jaustis antrarūše visuomenėje
3. Nenoriu būti atskirta nuo šeimos, draugų
4. Bijau adaptacijos periodo
5. Aplink mane vien neigiami pavyzdžiai, daug kas grįžta nusivylę
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 06, 19:37)
Man mat toks klausimas iškilo..nes.. gavau pasiūlymą pradėt viską nuo nulio Anglijoje.. IR galvoju, jei yra čia tokių, kurie ieško darbo, bet neranda, tai kodėl neišvažiuoja?

Pagalvojau apie žmones, aplink save.. kiek kas išvažiavo - nei vienas negrįžo. Vadinas, nors ir yra skelbiama kad ne pyragai ir ten, bet matyt, geriau nei čia, jei jau niekas negrįžta...

Tai vat svarstau ir apie tokį pasiūlymą... hmm..

as galeciau gyvent skandinavijos salyje,ir buvus ir susikalbu ir draugu burys....bet noriu cia gyvent del vaiko,del tevu,nenoriu ten leist i darzeli ir i mokykla...bet jai viskas eiss blogyn,ir darbo neatsiras,teks krautis maisus.bet to tikrai nenoriu,ir butu tai tik pasutiniu ir blogiausiu atveju.
jai buciau be sunelio,jau seniai ten buciau ir megauciausi gyvenimu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 06 vasario 2011 - 18:03
QUOTE(dontstop @ 2011 02 06, 18:54)
1. Nenoriu dirbti juodo darbo
2. Nenoriu jaustis antrarūše visuomenėje
3. Nenoriu būti atskirta nuo šeimos, draugų
4. Bijau adaptacijos periodo
5. Aplink mane vien neigiami pavyzdžiai, daug kas grįžta nusivylę

As irgi panasiai, pirma kad neturiu pas ka vaziuoti ir nenoriu dirbti juodo darbo, noreciau pagal specialybe ir tuo labiau kad cia tevai, draugai, sodas, sava aplinka, niekas is artimuju nera isvaziave ir dirba cia. Man uztenka kelis kartus nuvaziuoti pailseti i uzsieni ir tiek man jo uztenka:)
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 02 05, 22:10)
gal cia as?  rolleyes.gif  keliavau, nu bet lyg tais nesigyriau pries tai  hihihi.gif

Atkasiau blink.gif , Norma rašė, kad darbo paieškose darys pertrauką, nes turi pora kelionių nusipirkus ax.gif

O dėl užsienio, tai mano vyrui kartais vis kyla ši mintis, bet aš nenoriu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
užsukau palinketi geros naujos savaitės...daaaug naudingų pokalbių su gerais rezultatais smile.gif teigiamų minčių ir naujų darbo skelbimų cool.gif

užsuku pas jus dažnai tik retokai pasisakau rolleyes.gif Nesu bedarbė oficialiai mat auginu vaikiuką trečius metus, bet direktoriui jau pasakiau, kad manęs nebelauktų..Tad ieškausi darbo ax.gif trečiadienį eisiu i antrą pokalbį doh.gif labai noriu ir tuo pačiu bijau blush2.gif bet labai noriu tikėti, kad viskas bus ok, nes labai labai noriu to darbo...Tik optimizmą muša sergantys vaikai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Schiaurinė: 07 vasario 2011 - 08:44
[quote=Schiaurinė,2011 02 07, 10:41]
Labas rytas 4u.gif

užsuku pas jus dažnai tik retokai pasisakau rolleyes.gif Nesu bedarbė oficialiai mat auginu vaikiuką trečius metus, bet direktoriui jau pasakiau, kad manęs nebelauktų..Tad ieškausi darbo

Labas mergaites,

Ir as daznai sia tema paskaitineju, nes "istojau" i darbo ieskanciu gretas. Po dekretiniu mano darbdavys manes nelauke, kaip ir nelaukia kitu griztanciu mamyciu.
Darbo ieskausi gal 2 savaites, tik gyvenu provincijoje ir jei Vilniuje yra 600 laisvu darbo vietu, pas mus dazniausiai buna iki 30. verysad.gif verysad.gif verysad.gif 90proc.pasiulymu algos yra iki 1000Lt. Tad tenka apsisarvuoti kantrybe ir....neprarasti optimizmo ax.gif

Del uzsienio: labai gaila, bet daugelis mano draugu (kurie buvo grize pries kelis metus) kraunasi lagaminus atgal, ir isvyksta su vaikais ir net su tevais. verysad.gif verysad.gif Ir tai tikrai ne del finansu.....

daznai "pagaunu' save apie tai mastant (nes galimybiu isikurti uzsienyje yra ), taciau vaikams negaleciau uztikrinti tiek demesio, laiko ir...bureliu, baleto muzikos, dailes mokyklu. unsure.gif

Tad jungiuosi ir as....nes optimizma kartas nuo karto prarandu blink.gif
Atsakyti
Sveikos.
Siandien issiunciau maketa prie kurio sedejau visa penktadieni biggrin.gif paprasiau kad informuotu apie konkurso baigti.. Nemanau kad atrinks mane, itariu povandenines sroves..
viena reklamos agentura is vilniaus mano cv ziurejo jau 3 karta blink.gif Ir neskambino dar... keista.
O i ta pokalbi del darbo draudimo imoneje nenuejau, netraukia, jau geriau pardavimu vadybininkes darbas arba telemarketingas... doh.gif
Atsakyti
Oliza, reims, Saule26, sėkmės jums ir kitoms laukiančioms kvietimų ar rezultatų šią savaitę.

aš irgi dairausi užsienyje. va šiandien 102 CV išsiunčiau. tik dėl kitų priežasčių, ne dėl to, kad čia nerandu.
Atsakyti