Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(reims @ 2011 02 04, 17:33)
Merginos o Simplikoje tiesiog ju psl uzpildyti forma ir lauki, kol kas atsisauks?

mano tai cv patys susirado kažkuriam portale, bet manau nepamaišytų užpildyt jei tokią turi, einu žiūrėt.

Yra: Simplika forma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 04 vasario 2011 - 17:46
Dontstop clap_1.gif vistik buvo ne sekme nusigrezus, o tyla pries audra hihihi.gif
Sveikinimai suradus darbeli ir linkejimai, kad tai butu TAS darbas 4u.gif

As issiunciau CV katik, viena, bet tiesiai i desimtuka, pagal pareigas, darbo laika ir imones tipa rolleyes.gif jau kaip laaauksiu skambucio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliza: 04 vasario 2011 - 17:51
QUOTE(Oliza @ 2011 02 04, 17:51)
Dontstop  clap_1.gif  vistik buvo ne sekme nusigrezus, o tyla pries audra  hihihi.gif
Sveikinimai suradus darbeli ir linkejimai, kad tai butu TAS darbas  4u.gif

As issiunciau CV katik, viena, bet tiesiai i desimtuka, pagal pareigas, darbo laika ir imones tipa  rolleyes.gif  jau kaip laaauksiu skambucio  rolleyes.gif

Kad tik paskambintų.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 15:18)
Nes, papasakosiu, lygiai prieš 4 metus man tokia nemaloni situacija atsitiko, labai nenorėčiau, kad pasikartotų.

aš tai dar nesveikinsiu, dar nueik į darbą, tada gėlės ir šampanas smile.gif bet iš tiesų tai džiaugiuosi.

man buvo panašiai, tik baigėsi kitaip ir gerokai seniau (lygiai prieš 10 metų). praėjau irgi bet kiek etapų, didelė įmonė, sutarėm, kad pradėsiu gal po savaitės. Jokių žinių nei savaitę, nei antrą... trečią paskambinau, neatsiliepė. ketvirtą savaitę paskambino su didžiausiais atsiprašymais - sirgo, saugos skyrius tikrino, dar kažkas. pradėjau nuo kitos dienos smile.gif

aš šią savaitę slepiuosi krūmuose. ūpo nulis. darbo paieškos rezultatai:
1. 1 (!) CV išsiųstas.
2. sugalvota nauja darbo paieškos idėja - šiltame užsienyje vasaros sezonui ne itin kvalifikuotam darbui (tik kalbų reikia). parašiau CV, tik dar neišsirinkau, kur siųsti. gal savaitgalį.
3. nei vieno skambučio iš anksčiau siųstų CV nei pokalbių.
4. vienas keistas e-mailas pagal anksčiau siųstą CV. buvo ne visai darbo, kiek bendradarbiavimo siūlymas, man labai įdomus produktas, reikėtų būti regiono vadovu naujo man įdomaus verslo vystymui. siunčiau ne CV, o trumpą aprašymą, kodėl sudomino jų pasiūlymas ir milijoną klausimų. jei būčiau sulaukus atsakymų, būčiau siuntus CV. sulaukiau kažkokio e-mailo vos ne iškart, tipo ačiū už jūsų CV, parašykite dar verslo viziją, jei patiks, pakviesim pokalbiui. nerašiau, nes pasirodė "neskanu". tai va, šią savaitę sužinojau, kad sėkmingai praėjau pirmą etapą (aš gi tai net nedalyvavau!!!) ir kitą savaitę organizuos pokalbius, mielai kviečia atvažiuoti.
5. aj, dar pasirašiau darbo sutartį antraeilėms pareigoms (pirmaeilių neturiu) papildomam darbeliui. netikėtai paprašė padėti, ne kažką, bet vis litas kitas.
Atsakyti
Ačiū visoms dar kartą 4u.gif

QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 18:31)
Na man Simplika irgi patiko, anksciau  smile.gif

as niekada nelaukiu, vistiek ieskau, kad ir buvau kazkur. Nes jei netiksiu, tai bent jau kita pradzia bus padaryta.  4u.gif

Man Simplika tik skambino kartą, matyt, blogai sušnekėjau ax.gif

Aš irgi niekada nelaukiu, paieškos nenutraukiu, be to, per pokalbį paklausiu, iki kada jie žada atrinkinėt, kokie sekantys atrankos etapai ir pan smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Žvalgomės toliau darbų. Bet savaitgalis, jau nieko ir nebus naujo. Na kitą savaitę ir aš lauksiu pranešimo, ar pakvies pokalbiui ar ne. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 05 vasario 2011 - 10:51
QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 16:24)
Gerai, jei pavyksta "numuilinti"  smile.gif  Man patinka, kai iskart pasako, kad atlyginimas toks ir toks. Tada viskas aisku. Zinoma, jei tai ne vadybininko pareigos, kur nuo tarkim pardavimu kinta ir atlyginimas.
O siaip as dazniausiai  blush2.gif  ir pamirstu paklaust (arba tiesiog neklausiu) kiek siulo, nes kolkas esu nusistacius, jog uz daug maziau nei pasakau pati neisiu dirbt.  ax.gif

Tekę ir man ieškoti darbo ir kas liečia atlyginimą - tai dažnai klausia, kokios algos norėtumėt? Aš visada stengiuosi išsisukti nuo konkrečios sumos įvardijimo. Nes tada jie pasižymi ant CV tą sumą ir tada jau ką gali žinoti, gal kitas sutiks dirbti už mažesnę...yra įmonių kur tuo naudojasi. Tai aš neatsakau į šį klausimą, o paklausiu aš, kiek jų įmonė galėtų man pasiūlyti? Pamenu vieną pokalbį, kai tiesiog primygtinai bandė ištraukti iš manęs konkrečią sumą - bet aš atkakliai laikiausi biggrin.gif Tiesiog pasakiau - "gal tiesiog pradžioje jūs pasakykite, kiek galite mokėti už šias pareigas, o aš tada pasakysiu ar mane tenkina. Bet kokiu atveju juk alga dažnai yra tik derybų klausimas, jei jums kandidatas yra tinkamas, o kandidatui priimtinas darbas." Žodžiu maždaug taip aš išlošiu - gaunu atsakymą, kad pas juos yra nustatytas griežtas biudžetas ir šiai pareigybei jie skiria tiek ir tiek. Tada jau ir sakau ar mane tenkina ar netenkina. biggrin.gif Manau kaip tik kartais tai ir parodo tavo sugebėjimą derybas pasukti sau norima linkme - o gudriam darbdaviui tai jau pliusas kandidatui, kad tu jį savo žodžiais nuginklavai smile.gif Aišku būna įvairiai, per visą savo darbinę patirtį teko ir pasakyti, kokios norėčiau konkrečiai algos. Žinojau, kad tarptautinėse įmonėse galima gauti daugiau, plius mano darbinė patirtis labai tiko - tai sužinojau po pirmo pokalbio. Todėl pasakiau sumą nuo tiek ir tiek Lt. Tiesiog kai jau turi didelę darbinę patirtį - gali sakyti konkrečią algą, kurios norėtum...tik pradžioje aš paklausiu, kaip jie įvertintų darbo apimtį, intensyvumą (jei tai nebūna paaiškinta prieš tai). Tada kai nusako, galima maždaug susidaryti vaizdą - kiek toks darbas vertas LT. Sėkmės jums, beieškančioms ir jau suradusioms darbus. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Geltonazuvis,2011 02 04, 16:03]
Tai gal su vere maisau ax.gif
4u.gif ne dar su kazkuo kitu
Atsakyti
gal cia as? rolleyes.gif keliavau, nu bet lyg tais nesigyriau pries tai hihihi.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu tave Dontstop! Na aisku kad reikia sulaukti sutarties pasirasymo ir visa kita. Bet linkiu sekmes!!

Buvau as tame pokalbi penktadieni, kaip sakiau skaiciau kad atsiliepimai nekokie. Ten klausinejo personalo vadove ir dar 2 mergickos. Kaip visada apie viska is eiles ir t.t. Klause kokio noriu atlyginimo as ir pasakiau. Bet dabar pastebejau jei jau klausia atlyginimo, reiskias kazkokia tikimybe yra kad sudominau:). Klause kodel baigiau marketinga, o dirbau su skaiciais ir t.t. Paskui isejus nustebau kad apsaugoje dirbanti panele sake kad tik as viena atejau i pokalbi, tai keista ar tik mane atsirinko ar kitos veliau eis.
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2011 02 06, 14:20)
Ir as sveikinu tave Dontstop! Na aisku kad reikia sulaukti sutarties pasirasymo ir visa kita. Bet linkiu sekmes!!

Buvau as tame pokalbi penktadieni, kaip sakiau skaiciau kad atsiliepimai nekokie. Ten klausinejo personalo vadove ir dar 2 mergickos. Kaip visada apie viska is eiles ir t.t. Klause kokio noriu atlyginimo as ir pasakiau. Bet dabar pastebejau jei jau klausia atlyginimo, reiskias kazkokia tikimybe yra kad sudominau:). Klause kodel baigiau marketinga, o dirbau su skaiciais ir t.t. Paskui isejus nustebau kad apsaugoje dirbanti panele sake kad tik as viena atejau i pokalbi, tai keista ar tik mane atsirinko ar kitos veliau eis.

Smagu, kad tave pastebėjo, pasikvietė pokalbiui.Tai dabar lieka laukti skambučio, arba, arba.
Atsakyti
Merginos.. o tus, kurios ieškote darbo.. kodėl pvz nebandote išvykti iš Lietuvos?
Atsakyti