QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 15:18)
Nes, papasakosiu, lygiai prieš 4 metus man tokia nemaloni situacija atsitiko, labai nenorėčiau, kad pasikartotų.
aš tai dar nesveikinsiu, dar nueik į darbą, tada gėlės ir šampanas
bet iš tiesų tai džiaugiuosi.
man buvo panašiai, tik baigėsi kitaip ir gerokai seniau (lygiai prieš 10 metų). praėjau irgi bet kiek etapų, didelė įmonė, sutarėm, kad pradėsiu gal po savaitės. Jokių žinių nei savaitę, nei antrą... trečią paskambinau, neatsiliepė. ketvirtą savaitę paskambino su didžiausiais atsiprašymais - sirgo, saugos skyrius tikrino, dar kažkas. pradėjau nuo kitos dienos
aš šią savaitę slepiuosi krūmuose. ūpo nulis. darbo paieškos rezultatai:
1. 1 (!) CV išsiųstas.
2. sugalvota nauja darbo paieškos idėja - šiltame užsienyje vasaros sezonui ne itin kvalifikuotam darbui (tik kalbų reikia). parašiau CV, tik dar neišsirinkau, kur siųsti. gal savaitgalį.
3. nei vieno skambučio iš anksčiau siųstų CV nei pokalbių.
4. vienas keistas e-mailas pagal anksčiau siųstą CV. buvo ne visai darbo, kiek bendradarbiavimo siūlymas, man labai įdomus produktas, reikėtų būti regiono vadovu naujo man įdomaus verslo vystymui. siunčiau ne CV, o trumpą aprašymą, kodėl sudomino jų pasiūlymas ir milijoną klausimų. jei būčiau sulaukus atsakymų, būčiau siuntus CV. sulaukiau kažkokio e-mailo vos ne iškart, tipo ačiū už jūsų CV, parašykite dar verslo viziją, jei patiks, pakviesim pokalbiui. nerašiau, nes pasirodė "neskanu". tai va, šią savaitę sužinojau, kad sėkmingai praėjau pirmą etapą (aš gi tai net nedalyvavau!!!) ir kitą savaitę organizuos pokalbius, mielai kviečia atvažiuoti.
5. aj, dar pasirašiau darbo sutartį antraeilėms pareigoms (pirmaeilių neturiu) papildomam darbeliui. netikėtai paprašė padėti, ne kažką, bet vis litas kitas.