Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Man labiau patiktų jei jie skelbtų atlyginimą, nes tada iš kart matai, kas atpuola, ai daug kas man nepatinka, man kartais atrodo, kad darbdavys būna pats nežino ko nori, arba kaip liaudyje sakoma: nori iš šūdo išspaust grūdą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 17:28)
Man labiau patiktų jei jie skelbtų atlyginimą, nes tada iš kart matai, kas atpuola, ai daug kas man nepatinka, man kartais atrodo, kad darbdavys būna pats nežino ko nori, arba kaip liaudyje sakoma: nori iš šūdo išspaust grūdą  lotuliukas.gif

dauguma tokiu darbdaviu... ypac is mazu imoniu.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 17:28)
Man labiau patiktų jei jie skelbtų atlyginimą, nes tada iš kart matai, kas atpuola, ai daug kas man nepatinka, man kartais atrodo, kad darbdavys būna pats nežino ko nori, arba kaip liaudyje sakoma: nori iš šūdo išspaust grūdą  lotuliukas.gif

Aha, būtų neblogai, jei dar būtų statistika apie įmonės darbuotojų vidutinius atlyginimus lotuliukas.gif Einant į pokalbį, praverstų ši info.
Atsakyti
dontstop- yess.gif šaunuolė, spaudžiau ranką, kitą savaitę manau pirksim tau jau gėlių. smile.gif
Papildyta:
Chrysocolla-atsiųs tau užduotį,padarysi ir manau jiems patiks tavo darbas ir žiūrėk pasiūlys tau darbelį.
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 15:14)

Aš tai atkaliau frazę tam reikalui: Jūs renkatės ir aš taip pat, vaikštau ir renkuosi.

Super frazė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 04, 17:45)
Super frazė. smile.gif

ar netaps ta fraze topine biggrin.gif Paskui nebeklausines kvailu klausimu, kai visi taip sakys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 16:55)
ar netaps ta fraze topine  biggrin.gif  Paskui nebeklausines kvailu klausimu, kai visi taip sakys  lotuliukas.gif

na bet kaip skamba, jau baigiau pokalbį, pripildžiau keturis lapus jų testų, išverčiau laišką į dvi kalbas (užtrukau valandą ir čia pirmas pokalbis buvo) ir man jau dedantis paltą jos klausia ar aš daug pasiūlymų turiu, nu zdrastie, patys nesugeba net pasakyt kiek mokėt nori, o aš ką turiu pasakot, kur kaip kas, tada dar šitos frazės nebuvau išradus, tai net pasimečiau ką čia pasakyt, na pasakiau tiesą, kad po bički ieškausi, atėjau į antrą pokalbį, kad aš neskubu, noriu tikrai, kad ir aš tikčiau ir man patiktų darbas, kitam pokalbį jau pasakiau tik tiek, kad ir aš renkuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 17:01)
na bet kaip skamba, jau baigiau pokalbį, pripildžiau keturis lapus jų testų, išverčiau laišką į dvi kalbas  (užtrukau valandą ir čia pirmas pokalbis buvo) ir man jau dedantis paltą jos klausia ar aš daug pasiūlymų turiu, nu zdrastie, patys nesugeba net pasakyt kiek mokėt nori, o aš ką turiu pasakot, kur kaip kas, tada dar šitos frazės nebuvau išradus, tai net pasimečiau ką čia pasakyt, na pasakiau tiesą, kad po bički ieškausi, atėjau į antrą pokalbį, kad aš neskubu, noriu tikrai, kad ir aš tikčiau ir man patiktų darbas, kitam pokalbį jau pasakiau tik tiek, kad ir aš renkuosi  4u.gif

Labai teisingai pasakei. 4u.gif Darbdaviai turbut galvoja, kad tik jie renkasi sau tinkamus darbuotojus, o darbuotojai kaip suniukai kur pasauks ten ir begs, nieko panasaus.
Atsakyti
Na va kol kas vienintelė Simplika man patinka, skambina kai kvietė į pokalbį, labai maloniai pabendravom, paskambino po pokalbio, kokia mano nuomonė, kaip praėjo, paskambino pranešt, kad jie pasirinko kitą žmogų, nu super thumbup.gif kad atsakymas bus neigiamas aš jau žinojau, na tiesiog čia pasakojau apie tą įmonę, jiems tikrai ne tokio žmogaus reikėjo, bet va įspūdis man liko labai geras 4u.gif
Atsakyti
Vertinu ir as tokias imones, kur po pokalbio, jei pasirenka kita kandidata, paskambina ar paraso ir pranesa. Tada viskas tau aisku buna, ar dar laukti, ar jau galima kitur zvalgytis darbo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 18:21)
Na va kol kas vienintelė Simplika man patinka, skambina kai kvietė į pokalbį, labai maloniai pabendravom, paskambino po pokalbio, kokia mano nuomonė, kaip praėjo, paskambino pranešt, kad jie pasirinko kitą žmogų, nu super  thumbup.gif kad atsakymas bus neigiamas aš jau žinojau, na tiesiog čia pasakojau apie tą įmonę, jiems tikrai ne tokio žmogaus reikėjo, bet va įspūdis man liko labai geras  4u.gif

Na man Simplika irgi patiko, anksciau smile.gif Buvau pas juos, paskui pakviete i imone, manes neatsirinko. Tada is simpl skambino, siule kita varianta, bet atsisakiau, kadangi netiko darbo vieta ir po to viskas nutruko. Kur siunciau i mane dominancias pozicijas - jokio atsako. Tai net nezinau kodel taip yra.. kazkoks ignoras uzdetas, nors pradzioj atrodo viskas ok buvo. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(reims @ 2011 02 04, 18:27)
Vertinu ir as tokias imones, kur po pokalbio, jei pasirenka kita kandidata, paskambina ar paraso ir pranesa. Tada viskas tau aisku buna, ar dar laukti, ar jau galima kitur zvalgytis darbo.  smile.gif

as niekada nelaukiu, vistiek ieskau, kad ir buvau kazkur. Nes jei netiksiu, tai bent jau kita pradzia bus padaryta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 17:31)
Na man Simplika irgi patiko, anksciau  smile.gif  Buvau pas juos, paskui pakviete i imone,

Merginos o Simplikoje tiesiog ju psl uzpildyti forma ir lauki, kol kas atsisauks?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 04, 18:33)
Merginos o Simplikoje tiesiog ju psl uzpildyti forma ir lauki, kol kas atsisauks?

as CVonline skelbima radau ir siunciau. paskambino ir pasikviete pas save i pokalbi. tada atrinko i sekanti etapa - imone.
Atsakyti