QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 16:04)
Manes taip pat daznai paklausia sio klausimo. Atsakau, jog vaikstau i pokalbius, bet manes dominancio pasiulymo kolkas nesulaukiau, bet Deganti fraze tobula
O kaip jus vertinate, kai nepasako koks atlyginimas? Tarkim manes paklausia kiek tikiuosi, o ju perklausus (jau pasakius savo "kaina") atsako, jog tai derybu klausimas. Ar tai gali reiksti, kad "pataikiau" i ribas?
patiko atlyginimo klausimas paskutinėj įmonėj kur buvau, jie man detaliai paaiškino ką tektų daryt, na ir aišku pinigai, kadangi man vyrukai labai patiko ir pokalbis buvo nuoširdus, aš jiems ir pasakiau, kad vis tik žmogus dirbo ir jie mokėjo algą, nes šiuo metu matau tendenciją darbo rinkoj, kad, kam mokėti daugiau, na ir žinokit anie man atvirai sudėste kiek jų mergina toj pozicijoj gaudavo, kokia didžiausią yra gavus algą, nes jie būna persiskirsto darbais, ir aišku tada viskas, kad jie už šį darbą mokės tiek, nes tai ir nebuvo labai sudėtingas darbelis, bet manau jaunai merginai dėl patyrimo, ir dėl komandos būtų smagu
kitur gi aš pasakiau, kad galėčiau startuot su tiek ir tiek, bet manęs tada paklausė kaip aš įsivaizduoju kiek galėčioj toj vietoj užsidirbt, darbas produkto vadybininko, tai jau tada ir atsakiau, kad man atrodo tiek ir tiek.
iš tikro, aš pradėjau klausimu atsakyt į šitą klausimą, kartais va ir pavyksta pramušt tą sieną, o jei nepavyksta, tai kas vis tiek per galvą nieks neduos