Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Pookelis @ 2011 02 04, 16:19)
ryškiai biolaukai nesutapo

as ir taip manau drinks_cheers.gif

Bet dabar vistiek laukiu uzduoties... dar neatsiunte sad.gif
Atsakyti
Ar įmanoma kur nors sužinoti kiek įmonėje darbuotojų?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 04, 15:19)
o kiek vaikučiui laiko? kiek laiko nedirbi?

vaikučiui jau du, bet jis visiškai naminis maminis, na žinot kai tarp vaikų beveik dešimt metų skirtumas, tai jei dičke padėjo ir tėvai augint (tada dar ir mokiausi), tai šito patys niekam negalim patikėti, jei yra reikalas išvažiuot, tai vyras žiūri ir jokiu močiučių neprileidžia lotuliukas.gif kol kas planuoju paganyt dar jį iki darželio, rugsėjį jau tikriausiai keliaus bigsmile.gif

dontstop, atmeni tu buvai surašius kokio darbo ieškai papunkčiui, man labai patiko, tai aš apie tai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 04, 16:31)

aha, mane irgi domintu....
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 16:36)

dontstop, atmeni tu buvai surašius kokio darbo ieškai papunkčiui, man labai patiko, tai aš apie tai  ax.gif

Aaa, taip smile.gif Buvau parašius, kad labiausiai noriu darbo pagal specialybę, antroj vietoj būtų darbas su personalu, trečioj vietoj - administracinio pobūdžio, bet ne adminės pareigos biggrin.gif - tai manau, šis pasiūlymas ir atitinka 3čią punktą smile.gif

Kas keisčiausia, vadovas pasakojo, kodėl atrinko būtent mane (iš 150 kandidatų) - viena iš priežasčių buvo tai, kad turiu vaiką blink.gif Aš jam beje apie tai nesakiau, per savo kanalus sužinojo biggrin.gif (darbo biržoj pasakė). Jam tai buvo savotiškas garantas, kad neišvažiuosiu į užsienį ar pan biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, tai tas, kad neliko to, kas laikė pririštą prie įmonės.
Sugalvojo, kad man reikia mokėti maždaug 40 proc mažesnę algą.

Kadangi alga nebelaiko (tai buvo vienintelis dalykas, dėl ko sėdėjau ir galvojau, kad kitur bus blogiau), tai dabar jau VISKAS, noriu naujo darbo.
Atsakyti
dontstop, as tyliai, jei galima, ranka paspausiu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū visoms už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:03)
Kaip atsakyti į klausimą, ar turite šiuo metu kitų pasiūlymų? Ar dažnai einate į pokalbius?

Manes taip pat daznai paklausia sio klausimo. Atsakau, jog vaikstau i pokalbius, bet manes dominancio pasiulymo kolkas nesulaukiau, bet Deganti fraze tobula thumbup.gif

O kaip jus vertinate, kai nepasako koks atlyginimas? Tarkim manes paklausia kiek tikiuosi, o ju perklausus (jau pasakius savo "kaina") atsako, jog tai derybu klausimas. Ar tai gali reiksti, kad "pataikiau" i ribas?
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 16:04)
Manes taip pat daznai paklausia sio klausimo. Atsakau, jog vaikstau i pokalbius, bet manes dominancio pasiulymo kolkas nesulaukiau, bet Deganti fraze tobula  thumbup.gif

O kaip jus vertinate, kai nepasako koks atlyginimas? Tarkim manes paklausia kiek tikiuosi, o ju perklausus (jau pasakius savo "kaina") atsako, jog tai derybu klausimas. Ar tai gali reiksti, kad "pataikiau" i ribas?

patiko atlyginimo klausimas paskutinėj įmonėj kur buvau, jie man detaliai paaiškino ką tektų daryt, na ir aišku pinigai, kadangi man vyrukai labai patiko ir pokalbis buvo nuoširdus, aš jiems ir pasakiau, kad vis tik žmogus dirbo ir jie mokėjo algą, nes šiuo metu matau tendenciją darbo rinkoj, kad, kam mokėti daugiau, na ir žinokit anie man atvirai sudėste kiek jų mergina toj pozicijoj gaudavo, kokia didžiausią yra gavus algą, nes jie būna persiskirsto darbais, ir aišku tada viskas, kad jie už šį darbą mokės tiek, nes tai ir nebuvo labai sudėtingas darbelis, bet manau jaunai merginai dėl patyrimo, ir dėl komandos būtų smagu 4u.gif

kitur gi aš pasakiau, kad galėčiau startuot su tiek ir tiek, bet manęs tada paklausė kaip aš įsivaizduoju kiek galėčioj toj vietoj užsidirbt, darbas produkto vadybininko, tai jau tada ir atsakiau, kad man atrodo tiek ir tiek.

iš tikro, aš pradėjau klausimu atsakyt į šitą klausimą, kartais va ir pavyksta pramušt tą sieną, o jei nepavyksta, tai kas vis tiek per galvą nieks neduos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 17:13)
iš tikro, aš pradėjau klausimu atsakyt į šitą klausimą, kartais va ir pavyksta pramušt tą sieną, o jei nepavyksta, tai kas vis tiek per galvą nieks neduos  4u.gif

Gerai, jei pavyksta "numuilinti" smile.gif Man patinka, kai iskart pasako, kad atlyginimas toks ir toks. Tada viskas aisku. Zinoma, jei tai ne vadybininko pareigos, kur nuo tarkim pardavimu kinta ir atlyginimas.
O siaip as dazniausiai blush2.gif ir pamirstu paklaust (arba tiesiog neklausiu) kiek siulo, nes kolkas esu nusistacius, jog uz daug maziau nei pasakau pati neisiu dirbt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 04, 16:31)

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 04, 16:40)
aha, mane irgi domintu....

Įmanoma. Kai kurios įmonės turi susikūrusios savo profilius LinkedIn. Ten būna statistika ir iš kokių universitetų daugiausia darbuotojų, ir koks amžiaus vidurkis, ir pan. Aišku, tikriausiai mažų įmonių nerasit, bet galima bandyt ieškot.

QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 16:06)
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio  smile.gif  Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane  thumbup.gif

Sveikinu smile.gif
Atsakyti