Merginos, o kaip parasyt motyvacini ir ar jo reikia, kai imones pavadinimas ir pati veikla paslepta-esme tik aiski, kad darbas su vaikais, bet nei kokio amziaus, nei konkreciai ko nores...Jei ten tai, ka isivaizduoju, tai vien mano cv paskaite turetu uzkibt
QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 15:24)
Del kelioniu, tai cia turbut kazka painioji, nes as keliauju tik savo mieste -vln
Tai gal su vere maisau
QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 04, 15:47)
tai kai šiandien paskelbė naują tvarką .. tai jau tikrai VISKAS.
Ir...? Ką reiškia viskas???
QUOTE(Aushrine @ 2011 02 04, 16:43)
Merginos, o kaip parasyt motyvacini ir ar jo reikia, kai imones pavadinimas ir pati veikla paslepta-esme tik aiski, kad darbas su vaikais, bet nei kokio amziaus, nei konkreciai ko nores...Jei ten tai, ka isivaizduoju, tai vien mano cv paskaite turetu uzkibt
Aš visada rašau, ar prašo motyvacinio, ar ne, ar matosi pavadinimas, ar ne
Dontstop, Crysocolla, kaip pokalbiai praėjo?
Kaip atsakyti į klausimą, ar turite šiuo metu kitų pasiūlymų? Ar dažnai einate į pokalbius?
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane Vadovas buvo paklausęs, ar man dar reikia laiko pagalvoti, ar jau apsisprendžiau. Pasakiau, kad apsisprendžiau, parašiau prašymą, palikau dokumentų kopijas... Panašu, kad greit turėsiu darbelį Na, aišku, jei jis dar nepersigalvos Nes pats darbas tik nuo kito ketvirtadienio, tai per tą laiką dar visko gali nutikti
Papildyta:
Kaip atsakyti į klausimą, ar turite šiuo metu kitų pasiūlymų? Ar dažnai einate į pokalbius?
Aš visada sakau, kad turiu ir kitų pasiūlymų, i kad pokalbių turiu daug 9net jei tai netiesa) - noriu parodyti tuom, kad esu paklausi darbo rinkoje
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:03)
Aš visada sakau, kad turiu ir kitų pasiūlymų, i kad pokalbių turiu daug 9net jei tai netiesa) - noriu parodyti tuom, kad esu paklausi darbo rinkoje
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 15:03)
Teko ir man panašų klausimą išgirst. Pasakiau, kad tenka nueit į pokalbius. Tada klausimas, kodėl jūsų nepasirinko??? Jei pasakysi, kad neeini, tai vėl negerai
Sveikinu!!!!!!! Labai smagu dėl tavęs. Kas per darbo pobūdis? Kita vertus liūdna be tavęs čia bus Tu taip šauniai mus palaikydavai, patarimus gerus dalindavai...
QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 15:06)
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane
Sveikinu.
Čia tas pats, kur visą dieną skambučio laukei ir nesulaukei?????
Bet tai ir pokalbio ilgumas
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 15:07)
Kita vertus liūdna be tavęs čia bus Tu taip šauniai mus palaikydavai, patarimus gerus dalindavai...
Tikra tiesa
Kita vertus, viena konkurente mažiau
mylima2007, kas viskas? Atleido?
O as jau po visko. Nezinau kodel taip nervinausi, beje po pokalbio neatlego. Netgi kilo noras "ikalt" (o tikrai kyla laaaaabai retai). Viskas vyko taip: klausinejo du zmones. toks pusjaunis bachuras ala to departamento vadovas ir moteriske. Ji beje, labai normali ir atrodo susikalbejome. O tas sustrekas manau apie mane susidare nekokia nuomone. Nezinau kodel man atrodo kad jam nepatikau. Bet ir man jis - Jei tektu su tokiu vadovu dirbt, kiekviena kart reiktu irodineti, kodel tokia spalva parinkau, kodel toki sprendima sumasciau. Sake dar bus vienas etapas ir atsius maketui uzduoti. Taip iprasta mano spec. atrankose. Maketa padarysiu nu bet bloga nuojauta kankina ir ima kazkoks nepaaiskinamas "paras"
Papildyta:
Valiooo, sveikinu dontstop, toks jausmas kad pati buciau gavus darba
O as jau po visko. Nezinau kodel taip nervinausi, beje po pokalbio neatlego. Netgi kilo noras "ikalt" (o tikrai kyla laaaaabai retai). Viskas vyko taip: klausinejo du zmones. toks pusjaunis bachuras ala to departamento vadovas ir moteriske. Ji beje, labai normali ir atrodo susikalbejome. O tas sustrekas manau apie mane susidare nekokia nuomone. Nezinau kodel man atrodo kad jam nepatikau. Bet ir man jis - Jei tektu su tokiu vadovu dirbt, kiekviena kart reiktu irodineti, kodel tokia spalva parinkau, kodel toki sprendima sumasciau. Sake dar bus vienas etapas ir atsius maketui uzduoti. Taip iprasta mano spec. atrankose. Maketa padarysiu nu bet bloga nuojauta kankina ir ima kazkoks nepaaiskinamas "paras"
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 04, 16:09)
Sveikinu.
Papildyta:
Tikra tiesa
Papildyta:
Tikra tiesa
Valiooo, sveikinu dontstop, toks jausmas kad pati buciau gavus darba
QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 15:06)
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane Vadovas buvo paklausęs, ar man dar reikia laiko pagalvoti, ar jau apsisprendžiau. Pasakiau, kad apsisprendžiau, parašiau prašymą, palikau dokumentų kopijas... Panašu, kad greit turėsiu darbelį Na, aišku, jei jis dar nepersigalvos Nes pats darbas tik nuo kito ketvirtadienio, tai per tą laiką dar visko gali nutikti
Papildyta:
Papildyta:
šaunu tai į kurį iš tų punktelių papuolei
Aš tai atkaliau frazę tam reikalui: Jūs renkatės ir aš taip pat, vaikštau ir renkuosi.
Na aš tai padarysiu matyt pertrauką, pabūsiu su vaiku dar, apsitariau su MB, kol kas pavežam, tai dabar nebent pasitaikytų tai ko aš labai norėčiau, vienu žodžiu bandysiu lėtai, bet gal bus užtikrintai, nenorėčiau nueit padirbt ir vėl ieškotis
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:07)
Sveikinu!!!!!!! Labai smagu dėl tavęs. Kas per darbo pobūdis? Kita vertus liūdna be tavęs čia bus Tu taip šauniai mus palaikydavai, patarimus gerus dalindavai...
Sveikinu.
Prašom manęs dar nesveikinti Dar čia neaišku viskas, va kai turėsiu sutartį rankose, tada gal būsiu rami Nes, papasakosiu, lygiai prieš 4 metus man tokia nemaloni situacija atsitiko, labai nenorėčiau, kad pasikartotų.
Žodžių, praėjau aš 3 atrankos etapus, dar bandomąją dieną, atrinko mane, patikino, kad priima 100 % Ta bandomoji diena išpuolė vasario 14 - Valentino dienai , tai dar ir baliukas įmonėje buvo, sudalyvavau, dovanėlę gavau, su visais susipažįnau, viską aptarėm, tik vienas dalykas buvo keistas, kad pradėti darbą reikėjo ne nuo ryt, ne nuo artimiausio pirmadienio, o tik po savaitės. Priežastis - direktorius išvažiuoja į komandiruotę, kai grįš, tada dirbsim. Na, laukiu aš savaitę, jie neskambina, skambinu pati, sako - dar palaukit, paskambinsim. Laukiu vėl kelias dienas, vėl skambinu - nieko normaliai nepaaiškina, į klausimą, ar tik nerado ką nors kitą, patikina, kad tikrai ne, atrinko mane, tai galiu nepergyventi. Dar po kelių dienų kita įmonė pasiūlė man darbą ir aš sutikau, jiems daugiau neskambinau, o ir iš jų jokio skambučio nebesulaukiau
Pookeli, taip čia tas pats nepunktualus vadovas Pokalbis toks ilgas, nes, kaip ir per pirmą pokalbį, daugiau kalbėjom apie gyvenimą, nei apie darbą Jis man pasakojo, kaip pradėjo savo verslą, apie žmoną, apie vaiką.. Aš jam pasakojau apie savo vyrą ir vaiką Turbūt būtume ir toliau plepėję, jei nebūtų atvažiavęs klientas.
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 17:14)
Aš tai atkaliau frazę tam reikalui: Jūs renkatės ir aš taip pat, vaikštau ir renkuosi.
Na aš tai padarysiu matyt pertrauką, pabūsiu su vaiku dar, apsitariau su MB, kol kas pavežam, tai dabar nebent pasitaikytų tai ko aš labai norėčiau, vienu žodžiu bandysiu lėtai, bet gal bus užtikrintai, nenorėčiau nueit padirbt ir vėl ieškotis
Super, frazę užsirašiau ir bus panaudota
Tikiuosi vis tiek retkarčiais užsuksi pas mus
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 04, 15:12)
u nu bet bloga nuojauta kankina ir ima kazkoks nepaaiskinamas "paras"
ryškiai biolaukai nesutapo
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 15:14)
Na aš tai padarysiu matyt pertrauką, pabūsiu su vaiku dar
o kiek vaikučiui laiko? kiek laiko nedirbi?
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:07)
Kas per darbo pobūdis?
Visadarystė Sutarty turbūt įrašys pareigas vadybininkė , o gal ne, o realiai yra darbo ir su popieriais, ir su klientais, ir su internetine parduotuve , ir su užsienio klientais..
che che
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 04, 16:12)
Oi aš turbūt toliau atrankoj nebedalyvaučiau, jei jau dabar paras ima
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 16:14)
nesupratau?