Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Merginos, o kaip parasyt motyvacini ir ar jo reikia, kai imones pavadinimas ir pati veikla paslepta-esme tik aiski, kad darbas su vaikais, bet nei kokio amziaus, nei konkreciai ko nores...Jei ten tai, ka isivaizduoju, tai vien mano cv paskaite turetu uzkibt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 04, 15:24)
Del kelioniu, tai cia turbut kazka painioji, nes as keliauju tik savo mieste -vln  4u.gif  biggrin.gif

Tai gal su vere maisau ax.gif

QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 04, 15:47)
tai kai šiandien paskelbė naują tvarką .. tai jau tikrai VISKAS.

Ir...? Ką reiškia viskas???

QUOTE(Aushrine @ 2011 02 04, 16:43)
Merginos, o kaip parasyt motyvacini ir ar jo reikia, kai imones pavadinimas ir pati veikla paslepta-esme tik aiski, kad darbas su vaikais, bet nei kokio amziaus, nei konkreciai ko nores...Jei ten tai, ka isivaizduoju, tai vien mano cv paskaite turetu uzkibt  tongue.gif

Aš visada rašau, ar prašo motyvacinio, ar ne, ar matosi pavadinimas, ar ne smile.gif

Dontstop, Crysocolla, kaip pokalbiai praėjo?

Kaip atsakyti į klausimą, ar turite šiuo metu kitų pasiūlymų? Ar dažnai einate į pokalbius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 04 vasario 2011 - 15:09
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio smile.gif Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane thumbup.gif Vadovas buvo paklausęs, ar man dar reikia laiko pagalvoti, ar jau apsisprendžiau. Pasakiau, kad apsisprendžiau, parašiau prašymą, palikau dokumentų kopijas... Panašu, kad greit turėsiu darbelį bigsmile.gif Na, aišku, jei jis dar nepersigalvos unsure.gif Nes pats darbas tik nuo kito ketvirtadienio, tai per tą laiką dar visko gali nutikti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:03)

Kaip atsakyti į klausimą, ar turite šiuo metu kitų pasiūlymų? Ar dažnai einate į pokalbius?

Aš visada sakau, kad turiu ir kitų pasiūlymų, i kad pokalbių turiu daug 9net jei tai netiesa) - noriu parodyti tuom, kad esu paklausi darbo rinkoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 15:03)

Teko ir man panašų klausimą išgirst. Pasakiau, kad tenka nueit į pokalbius. Tada klausimas, kodėl jūsų nepasirinko??? Jei pasakysi, kad neeini, tai vėl negerai
Atsakyti
Sveikinu!!!!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai smagu dėl tavęs. Kas per darbo pobūdis? Kita vertus liūdna be tavęs čia bus ax.gif Tu taip šauniai mus palaikydavai, patarimus gerus dalindavai...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 15:06)
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio  smile.gif  Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu.
Čia tas pats, kur visą dieną skambučio laukei ir nesulaukei?????

Bet tai ir pokalbio ilgumas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 15:07)
Kita vertus liūdna be tavęs čia bus  ax.gif  Tu taip šauniai mus palaikydavai, patarimus gerus dalindavai...

drinks_cheers.gif Tikra tiesa

Kita vertus, viena konkurente mažiau tongue.gif
Atsakyti
mylima2007, kas viskas? Atleido? blink.gif

O as jau po visko. Nezinau kodel taip nervinausi, beje po pokalbio neatlego. Netgi kilo noras "ikalt" (o tikrai kyla laaaaabai retai). Viskas vyko taip: klausinejo du zmones. toks pusjaunis bachuras ala to departamento vadovas ir moteriske. Ji beje, labai normali ir atrodo susikalbejome. O tas sustrekas manau apie mane susidare nekokia nuomone. Nezinau kodel man atrodo kad jam nepatikau. Bet ir man jis - schmoll.gif Jei tektu su tokiu vadovu dirbt, kiekviena kart reiktu irodineti, kodel tokia spalva parinkau, kodel toki sprendima sumasciau. g.gif Sake dar bus vienas etapas ir atsius maketui uzduoti. Taip iprasta mano spec. atrankose. Maketa padarysiu nu bet bloga nuojauta kankina ir ima kazkoks nepaaiskinamas "paras" doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 04, 16:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sveikinu.

Papildyta:

drinks_cheers.gif Tikra tiesa

Valiooo, sveikinu dontstop, toks jausmas kad pati buciau gavus darba lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 04, 15:06)
Aš jau po šiandienos pokalbio - finalinio  smile.gif  Kalbėjomes beveik 2 val, atrinko mane  thumbup.gif  Vadovas buvo paklausęs, ar man dar reikia laiko pagalvoti, ar jau apsisprendžiau. Pasakiau, kad apsisprendžiau, parašiau prašymą, palikau dokumentų kopijas... Panašu, kad greit turėsiu darbelį  bigsmile.gif Na, aišku, jei jis dar nepersigalvos  unsure.gif Nes pats darbas tik nuo kito ketvirtadienio, tai per tą laiką dar visko gali nutikti  ax.gif
Papildyta:

Aš visada sakau, kad turiu ir kitų pasiūlymų, i kad pokalbių turiu daug 9net jei tai netiesa) - noriu parodyti tuom, kad esu paklausi darbo rinkoje  ax.gif

šaunu thumbup.gif tai į kurį iš tų punktelių papuolei 4u.gif

Aš tai atkaliau frazę tam reikalui: Jūs renkatės ir aš taip pat, vaikštau ir renkuosi.

Na aš tai padarysiu matyt pertrauką, pabūsiu su vaiku dar, apsitariau su MB, kol kas pavežam, tai dabar nebent pasitaikytų tai ko aš labai norėčiau, vienu žodžiu bandysiu lėtai, bet gal bus užtikrintai, nenorėčiau nueit padirbt ir vėl ieškotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:07)
Sveikinu!!!!!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai smagu dėl tavęs. Kas per darbo pobūdis? Kita vertus liūdna be tavęs čia bus  ax.gif  Tu taip šauniai mus palaikydavai, patarimus gerus dalindavai...

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sveikinu.

Prašom manęs dar nesveikinti biggrin.gif Dar čia neaišku viskas, va kai turėsiu sutartį rankose, tada gal būsiu rami smile.gif Nes, papasakosiu, lygiai prieš 4 metus man tokia nemaloni situacija atsitiko, labai nenorėčiau, kad pasikartotų.
Žodžių, praėjau aš 3 atrankos etapus, dar bandomąją dieną, atrinko mane, patikino, kad priima 100 % Ta bandomoji diena išpuolė vasario 14 - Valentino dienai tongue.gif , tai dar ir baliukas įmonėje buvo, sudalyvavau, dovanėlę gavau, su visais susipažįnau, viską aptarėm, tik vienas dalykas buvo keistas, kad pradėti darbą reikėjo ne nuo ryt, ne nuo artimiausio pirmadienio, o tik po savaitės. Priežastis - direktorius išvažiuoja į komandiruotę, kai grįš, tada dirbsim. Na, laukiu aš savaitę, jie neskambina, skambinu pati, sako - dar palaukit, paskambinsim. Laukiu vėl kelias dienas, vėl skambinu - nieko normaliai nepaaiškina, į klausimą, ar tik nerado ką nors kitą, patikina, kad tikrai ne, atrinko mane, tai galiu nepergyventi. Dar po kelių dienų kita įmonė pasiūlė man darbą ir aš sutikau, jiems daugiau neskambinau, o ir iš jų jokio skambučio nebesulaukiau blink.gif

Pookeli, taip čia tas pats nepunktualus vadovas doh.gif Pokalbis toks ilgas, nes, kaip ir per pirmą pokalbį, daugiau kalbėjom apie gyvenimą, nei apie darbą doh.gif Jis man pasakojo, kaip pradėjo savo verslą, apie žmoną, apie vaiką.. Aš jam pasakojau apie savo vyrą ir vaiką lotuliukas.gif Turbūt būtume ir toliau plepėję, jei nebūtų atvažiavęs klientas.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 17:14)
Aš tai atkaliau frazę tam reikalui: Jūs renkatės ir aš taip pat, vaikštau ir renkuosi.
Na aš tai padarysiu matyt pertrauką, pabūsiu su vaiku dar, apsitariau su MB, kol kas pavežam, tai dabar nebent pasitaikytų tai ko aš labai norėčiau, vienu žodžiu bandysiu lėtai, bet gal bus užtikrintai, nenorėčiau nueit padirbt ir vėl ieškotis  ax.gif

Super, frazę užsirašiau ir bus panaudota lotuliukas.gif

Tikiuosi vis tiek retkarčiais užsuksi pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 04, 15:12)
u nu bet bloga nuojauta kankina ir ima kazkoks nepaaiskinamas "paras" doh.gif  doh.gif

ryškiai biolaukai nesutapo

QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 15:14)
Na aš tai padarysiu matyt pertrauką, pabūsiu su vaiku dar

o kiek vaikučiui laiko? kiek laiko nedirbi?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 04, 16:07)
Kas per darbo pobūdis?

Visadarystė doh.gif Sutarty turbūt įrašys pareigas vadybininkė g.gif , o gal ne, o realiai yra darbo ir su popieriais, ir su klientais, ir su internetine parduotuve biggrin.gif , ir su užsienio klientais..

che che tongue.gif

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 04, 16:12)
nu bet bloga nuojauta kankina ir ima kazkoks nepaaiskinamas "paras" doh.gif  doh.gif

Oi aš turbūt toliau atrankoj nebedalyvaučiau, jei jau dabar paras ima unsure.gif
QUOTE(Deganti @ 2011 02 04, 16:14)
tai į kurį iš tų punktelių papuolei  4u.gif

nesupratau? unsure.gif
Atsakyti