Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Merginos.. klausiu tų, kurios turit darbą, bet norit pakeisti..
ar nebaisu jums užšokti nuo vilko ant meškos?

pvz man viskas būtų gerai, bet žiauriai negera darbo atmosfera, bet va atlyginimas ne 800lt...
Bet nestabilumas didžiulis - šiandien vieną dalyką darai, rytoj kitą... jaučiu, kad greitai bus mano dienos suskaičiuotos...

bet kaip baisu neužšokti ant tokios pat ar dar baisesnės nesąmonės...
Atsakyti
O as sia savaite praleidau 2 pokalbius, nors gal vienas butu buves neblogas, nes sveikata sustreikavo ir kuo toliau tuo maziau noro yra ieskotis darbelio, netgi noreciau kokios kitos veiklos nei kad ieskoti darbo ir dirbti tarkim uz minimuma. Beje, pries kelias savaites pakeiciau savo CV, kitaip isdesciau ir matosi kad daugiau kas skambina, bet man jau dingo motyvacija, tikiuosi kad pavasari bus geriau:)
O rytoj einu i pokalbi GAMYBOS UŽSAKYMŲ PLANAVIMO VADYBININKĖS, Audime, gal zinote kaip ten su atlyginimais, ar apsmoka eiti? kokia atmosfera ten?
Papildyta:
QUOTE(Saule26 @ 2011 02 03, 22:31)
O as sia savaite praleidau 2 pokalbius, nors gal vienas butu buves neblogas, nes sveikata sustreikavo ir kuo toliau tuo maziau noro yra ieskotis darbelio, netgi noreciau kokios kitos veiklos nei kad ieskoti darbo ir dirbti tarkim uz minimuma. Beje, pries kelias savaites pakeiciau savo CV, kitaip isdesciau ir matosi kad daugiau kas skambina, bet man jau dingo motyvacija, tikiuosi kad pavasari bus geriau:)
O rytoj einu i pokalbi GAMYBOS UŽSAKYMŲ PLANAVIMO VADYBININKĖS, Audime, gal zinote kaip ten su atlyginimais, ar apsmoka eiti? kokia atmosfera ten?

Jau paskaiciau Audimo atsiliepimus, ir jie nekokie yra.
Atsakyti
Sveikos, ar kas nors žinote ką nors apie viešbučio administratoriaus darbą Villono viešbutyje? Gal kas dirbote? Gal žinote maždaug kokia alga, atmosfera ? Darbas pamaininis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 03 vasario 2011 - 21:58
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 17:42)

Turiu klausimą. Kaip atsakyti į klausimą, kodėl pasirinkai studijuoti būtent tą specialybę ir ar žadi tęsti mokslus magistrantūroje (jei aš jų nežadu tęsti)?

Kodėl pasirinkau - visada tuo domėjausi, turiu reikiamas tam darbui charakterio savybes.
Ar žadu tęsti moklsus - aš vat nežadu, tačiau irgi nevisada jaučiu, kokio atsakymo tikisi darbdaviai, tai atsakau, kad tęsčiau, jei galėčiau studijų tvarkaraštį suderinti su darbu (mano specialybėje magistrantūra tik dieniniam skyriuje)

QUOTE(vilnele @ 2011 02 03, 22:58)
Sveikos, ar kas nors žinote ką nors apie viešbučio administratoriaus darbą Villono viešbutyje? Gal kas dirbote? Gal žinote maždaug kokia alga, atmosfera ? Darbas pamaininis.  g.gif

Darbas po 12 val, pamainos reiškia, kad dirbi tai dieną, tai naktį..Konkrečiai apie tą viešbutį nieko nežinau, bet šiaip viešbučio administratorės darbas dėl jo specifikos ir pamainingumo ne kiekvienam..
Jei nebaugina darbas naktimis, IMHO, geriau kazino ax.gif (algos kur kas didesnės)
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 03, 23:15)
Merginos.. klausiu tų, kurios turit darbą, bet norit pakeisti..
ar nebaisu jums užšokti nuo vilko ant meškos?

Baisu, bet jei sėdėčiau savo dabartiniam darbe ir nieko nedaryčiau, irgi būtų negerai. Man baisiau yra "užsišokti" ant savo vadovo pažįstamų, nes jis turi laaaabai daug pažinčių g.gif

QUOTE(Saule26 @ 2011 02 03, 23:42)

Saule26, pailsėk truputį, oras šyla, pakils ir ūpas 4u.gif

Fancy, ar ne tu mūsų keliauninkė? Kaip sekėsi kelionėse? ax.gif

Mano CV viena įmonė jau ketvirtą kartą peržiūri (siunčiau jiems per CVbanko sistemą) ir nepaskambina, dvejoja kažko g.gif
Atsakyti
tai va va.. tas ir yra... kad gali pataikyti ant pažįstamų... o paskui kaip nesmagu, jei geriau nerandi, o sėdi toj pačioj vietoj ir vadovas žino, kad tu nori išeiti.. tai tooookį minusą sau užsidedi...
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2011 02 04, 09:10)
tai va va.. tas ir yra... kad gali pataikyti ant pažįstamų... o paskui kaip nesmagu, jei geriau nerandi, o sėdi toj pačioj vietoj ir vadovas žino, kad tu nori išeiti.. tai tooookį minusą sau užsidedi...

tai ne visada taip būna, man kiekvienąkart pakėlus sparnus, kadangi su direktorium sėdėjau vienam kabinete, tai aišku, kad jis matydavo ar nujausdavo, tai alga padidėdavo, tai dar kokių bonusų gaudavau 4u.gif
Atsakyti
o pas mane įmonėj yra taip - jei tu nenori dirbti, tai ir nedirbk, ir eik, kur tik nori, niekas nelaiko pririštos. O jei tu nori nedirbti, bet dirbi, tai tavęs nereikia, nes dirbti turi tik tie, kurie nori, ir kurių mintys sutampa su įmonės tikslais.
Atsakyti
Sveikos. Visa diena nerimstu, laukiu pokalbio.. Kazkaip niekada nesijaudindavau, o sikart - labai. Gal del to kad ir darbas ir alga tenkina, baisu nusisneketi ir "neprilipti"... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 04, 11:13)
Sveikos. Visa diena nerimstu, laukiu pokalbio.. Kazkaip niekada nesijaudindavau, o sikart - labai. Gal del to kad ir darbas ir alga tenkina, baisu nusisneketi ir "neprilipti"...  doh.gif

Sveikos. Isisvaizduoju tavo busena.Greiciau ateitu tas laikas ir kai iseisi po pokalbio, palengves. Lauksim ispudziu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 03, 17:25)
Fancy, šaunu, kad atėjo dar vienas pakvietimas ax.gif  Kada pokalbis? Kada laukti rezultatų?  biggrin.gif

Na del to antro pakvietimo, tai buvo taip, kad man tiesiog paskambino ir pasiteiravo, ar domintu ta pozicija, mano ats buvo teigiamas, tai sake perduos mano duomenis vadovui ir tada jau jis skambins ir kviesis. Tai cia turbut jau skaitytusi kaip antras pokalbis. Kaip sakant laukiu, bet zinoma ir dairausi toliau. smile.gif
Del kelioniu, tai cia turbut kazka painioji, nes as keliauju tik savo mieste -vln 4u.gif biggrin.gif

mylima2007 as, pvz, kad neuzsokti nuo vilko ant meskos tiesiog nesiunciu i noname'us, siunciu i imones, kurios yra pazistamos. Nes tikrai zinau is patirties (ne savo, bet..), kad taip buna, ypac kai nueini dirbti i nauja, ar vos gyvuojancia kompanija. Zinoma, juk buna, kad ir pakankamai pazistami zmones pasikviecia dirbt, o paskui nepildo pazadu, nemoka tiek kiek zadejo. Ir vel negerai. Manau visada yra rizika, bet kai jau jauti, kad VISKAS.BASTA. tada jau niekas nebaisu. Gal tau nera dar tiek blogai, kad dvejoji smile.gif 4u.gif Man pvz jau viskas, reikia naujo darbo arba vaiko lotuliukas.gif antrajam variantui dar nera salygu, taigi lieka pirmasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fancy: 04 vasario 2011 - 13:33
na va.. kaip nujausdama žinojau, kad bus kažkas negero..
tai kai šiandien paskelbė naują tvarką .. tai jau tikrai VISKAS.
Atsakyti